pina_collie Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 wcieło mnie :D ale mam nowe prace (nie skonczone) pokaze jutro mozliwe. Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='pina_collie']wcieło mnie :D ale mam nowe prace (nie skonczone) pokaze jutro mozliwe.[/QUOTE] czekamy czekamy :) wszystkich wcięło :D (tworzą) Quote
Soko Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 zuzolina uwielbiam Twoje prace.. uwielbiam! Quote
Vectra Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Soko']zuzolina uwielbiam Twoje prace.. uwielbiam![/QUOTE] Ja też !!! ja też !!! mimo iż nie zawsze lubię abstrakcje. a umie ktoś tu rysować karykatury ? Quote
Kamila_ Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Soko']zuzolina uwielbiam Twoje prace.. uwielbiam! ja też! obserwuje po cichutku, ale lubie oglądać takie artystycze dzieła ze swoim pomysłem! :-) a u mnie nowości z przed kilku dni Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 wow Kamila ,piekny onek :loveu: na jakiej fakturze papieru rysujesz? Quote
Kamila_ Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 pierwszy raz zainwestowałam w jakiś papier do rysunku :grin: KOH-I-NOOR 180g/m :calus: Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Kamila_']pierwszy raz zainwestowałam w jakiś papier do rysunku :grin: KOH-I-NOOR 180g/m :calus:[/QUOTE] czyli ze gładki dość :D mam identyczny jak teraz patrze:) Quote
Kamila_ Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 lubie skrobać małe kreski, gładki musi być hihi :-) Quote
Soko Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ja rysuję na odwrotnej stronie 160g/m, też wolę gładkie ;) Quote
pina_collie Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Ja mam ART DECO /220g. :) nie przepadam za gładkim ;) Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 ja właśnie lubie gładki do ołówka, fakturowany do pasteli, ale czasem drobna fakturka np 160g/m fajna jest do ołówka-ostatnio właśnie dobrze rysowało mi sie doga-portret. co myślicie o tym szkicu na tablecie? dla porownania fotka. co ew.poprawić. Quote
Vectra Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 oczy :) na fotce są w lini prostej , u Ciebie jedno niżej drugie wyżej Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Vectra']oczy :) na fotce są w lini prostej , u Ciebie jedno niżej drugie wyżej[/QUOTE] o dzięki Ci :) tak mysłałam czy oby na pewno je prosto narysowałam? ale faktycznie chyba nie do końca ;) a ucho nasz lewe-nie jest zbyt duże? :hmmmm: Quote
Vectra Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 troszkę za dużo zagięło ci się koniuszka ucha ;) ale wiesz , przecież to nie musi być odwzorowanie 1:1 niemniej poprawa oczek , odda spojrzenie psa ;) Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Vectra']troszkę za dużo zagięło ci się koniuszka ucha ;) ale wiesz , przecież to nie musi być odwzorowanie 1:1 niemniej poprawa oczek , odda spojrzenie psa ;)[/QUOTE] ok :) i jeszcze dodam, że mam to przerobić na psa rysunkowego :roll: dlatego myśle o zrobieniu disneyowskich oczek :cool3: Quote
Vectra Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='betty_labrador']ok :) i jeszcze dodam, że mam to przerobić na psa rysunkowego :roll: dlatego myśle o zrobieniu disneyowskich oczek :cool3:[/QUOTE] to rysuj :) robisz to na kompie tak ? to łatwiej nanosić ew poprawki ;) ja bym mu zrobiła jeszcze aktorski uśmieszek :diabloti: mega białe , równiutkie ząbki ;) Quote
betty_labrador Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) [quote name='Vectra']to rysuj :) robisz to na kompie tak ? to łatwiej nanosić ew poprawki ;) ja bym mu zrobiła jeszcze aktorski uśmieszek :diabloti: mega białe , równiutkie ząbki ;) no tak, w photoshopie :) i tablecikiem łatwiej :) pierwszy raz tak rysuje dlatego nie wiem jak wyjdzie. I ma byc bez zbytniego cieniowania, takie cos jak w bajkach rysunkowych. Z założenia ma byc to baner reklamowy na sklep :) potem będzie kotek :) co myślicie o tym? (narazie wycieniowałam prawą(naszą) stronę). Edited February 23, 2012 by betty_labrador Quote
pina_collie Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 betty, jork jest śliczny serio ,ale te prawe oczko coś wygląda jak oko diabła :D Quote
betty_labrador Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='pina_collie']betty, jork jest śliczny serio ,ale te prawe oczko coś wygląda jak oko diabła :D dzieki , :D poprawie :) kolejny etapik Quote
zuzolina Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 emdziolek bardzo fajnie ci wychodzą te akwarele:) ale przy tych mopsach ja bym zrobiła gładsze tło bo się trochę zlewa z psami moim zdaniem Quote
betty_labrador Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 bardzo podobaja mi sie te Mopsiki :) narazie musiałam przerwać rysowanie białego boksera, a zrobiłam taki rysunek(biały był za mało kreskówkowy :roll: Quote
Recommended Posts