Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Soko']zuzolina uwielbiam Twoje prace.. uwielbiam![/QUOTE]

Ja też !!! ja też !!! mimo iż nie zawsze lubię abstrakcje.

a umie ktoś tu rysować karykatury ?

Posted

[quote name='Soko']zuzolina uwielbiam Twoje prace.. uwielbiam!
ja też! obserwuje po cichutku, ale lubie oglądać takie artystycze dzieła ze swoim pomysłem! :-)

a u mnie nowości z przed kilku dni

Posted

ja właśnie lubie gładki do ołówka, fakturowany do pasteli, ale czasem drobna fakturka np 160g/m fajna jest do ołówka-ostatnio właśnie dobrze rysowało mi sie doga-portret.

co myślicie o tym szkicu na tablecie? dla porownania fotka. co ew.poprawić.

Posted

[quote name='Vectra']oczy :) na fotce są w lini prostej , u Ciebie jedno niżej drugie wyżej[/QUOTE]

o dzięki Ci :) tak mysłałam czy oby na pewno je prosto narysowałam? ale faktycznie chyba nie do końca ;)
a ucho nasz lewe-nie jest zbyt duże? :hmmmm:

Posted

[quote name='Vectra']troszkę za dużo zagięło ci się koniuszka ucha ;) ale wiesz , przecież to nie musi być odwzorowanie 1:1
niemniej poprawa oczek , odda spojrzenie psa ;)[/QUOTE]

ok :)

i jeszcze dodam, że mam to przerobić na psa rysunkowego :roll: dlatego myśle o zrobieniu disneyowskich oczek :cool3:

Posted

[quote name='betty_labrador']ok :)

i jeszcze dodam, że mam to przerobić na psa rysunkowego :roll: dlatego myśle o zrobieniu disneyowskich oczek :cool3:[/QUOTE]

to rysuj :) robisz to na kompie tak ? to łatwiej nanosić ew poprawki ;)

ja bym mu zrobiła jeszcze aktorski uśmieszek :diabloti: mega białe , równiutkie ząbki ;)

Posted (edited)

[quote name='Vectra']to rysuj :) robisz to na kompie tak ? to łatwiej nanosić ew poprawki ;)

ja bym mu zrobiła jeszcze aktorski uśmieszek :diabloti: mega białe , równiutkie ząbki ;)

no tak, w photoshopie :) i tablecikiem łatwiej :) pierwszy raz tak rysuje dlatego nie wiem jak wyjdzie. I ma byc bez zbytniego cieniowania, takie cos jak w bajkach rysunkowych. Z założenia ma byc to baner reklamowy na sklep :) potem będzie kotek :)

co myślicie o tym? (narazie wycieniowałam prawą(naszą) stronę).

Edited by betty_labrador