Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

halo co sie z Wami ludzie dzieje?

świetny ten spanielek :) czekamy na wiecej! pokaż fotke-bedzie łatwiej powiedziec co poprawić(ewentualnie).

rodzice fajnie, ale faktycznie oko Ci zjechało :) będziesz poprawiać? bo poprawa tancerki była super :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
no przepraszam ja dałam opinie że świetny rysunek. Dla mnie nic dodać nic ująć :) innym zabrało mowę go widząc :loveu:

hahahhaahaha z pewnością..:evil_lol:
dziękuję betty za opinie. podniosłaś mnie na duchu:p

Posted

nie znikła , tylko napisałam tu post i go nie ma :(

kontynuuj rysowanie , bardzo fajnie , aczkolwiek wolę Cię w kolorze. Niemniej taka odskocznia do ołówka cię zresetuje ;)
podoba mi się jurek , ładniejszy niż na zdjęciu :) coby nie krytykować fotki :diabloti:

Posted

Vectra nie nie rysuje bez szkicu jesli nie miala bym szkicu nie namalowala bym tego chyba nigdy :)
Zdjęcie wstawie może potem jak skończe bo juz nie duzo mi zostalo :D

Posted

to i ja coś pokaże:evil_lol:

moje pierwsze akwarele od czasów podstawówki :eviltong:alee zabawa w deeeeche,:lol: czułam sie jak małe dziecko jak to malowałam:lol: super sprawa :multi:

Posted

Vectra napisał(a):
nie znikła , tylko napisałam tu post i go nie ma :(

kontynuuj rysowanie , bardzo fajnie , aczkolwiek wolę Cię w kolorze. Niemniej taka odskocznia do ołówka cię zresetuje ;)
podoba mi się jurek , ładniejszy niż na zdjęciu :) coby nie krytykować fotki :diabloti:

uu wcięło posta :cry: kurcze dogo płata figle ;)

fajnie ze sie podoba, ze widac ze sie staram :) a fotka i tak dobra jak na amatora :diabloti: podtrzymuje opinie :eviltong:

Posted

pina jeśli chodzi o Twojego spanielka to fajnie zaczynasz rysując włos po włosku. Co do tego czego moge się czepić to ciemniejsza sierść wokół oczu-za ciemno i sie zlewa z oczami, tworząc prawie ciemną plamę. Oczy muszą świecić -wyodrębniać się od reszty pyska. Przyjrzyj sie na zdjeciu jak wyglądają obramowania oczu i same oczy. Pokaż nam fotke jak możesz :)

Posted

[quote name='betty_labrador']pina jeśli chodzi o Twojego spanielka to fajnie zaczynasz rysując włos po włosku. Co do tego czego moge się czepić to ciemniejsza sierść wokół oczu-za ciemno i sie zlewa z oczami, tworząc prawie ciemną plamę. Oczy muszą świecić -wyodrębniać się od reszty pyska. Przyjrzyj sie na zdjeciu jak wyglądają obramowania oczu i same oczy. Pokaż nam fotke jak możesz :)

To troche wina tego zdjęcia komórką, zrobie scan i zobaczysz ze wszystko jest jaśniejsze :) a zdjęcie proszę:

Posted

Hej spanielek tak jakoś wyszedł
a tygryse nie było tak źle tylko dużo czasu poświęciłam :)
ciesze sie ze sie wam podoba
betty nie wiem narazie moge nie miec czasu na rysowanie ale potem wstawie jeszcze dwa rysunki takie jak mi sie nudzilo