maciaszek Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Ja też "kciukam" za to, by Nuka klatkę pokochała. A z panią chętną na adopcję już się kontaktowałaś? Quote
__Lara Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 No to trzymam kciuki żeby się powiodło. Może to ją trochę "ucywilizuje". Quote
Sonia z B Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Nuka już trochę spała w klatce (popołudniu ją dopiero przygotowaliśmy). Obawiałam się, że może nie zaakceptować jej, bo stoi w innym miejscu (we właściwym za diabła nie wejdzie bo szafy nie otworzymy), ale jak włożyłam jej posłanie tam i wrzuciłam parę "ogryzków" to weszła i teraz wchodzi już nawet bez zachęty. Na razie umówiłam się z dziewczynami, że dam znać za dwa tygodnie jak Nuce pójdzie, ale chyba kupimy swoją. Zadziwiające - dziś Nuka jak była sama to z kanapy ściągnęła nakrycie, ale nie gryzła dalej. Quote
maciaszek Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Super :). Bardzo się cieszę. A co z potencjalną przyszłą właścicielką Nuki? Quote
__Lara Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='maciaszek']Super :). Bardzo się cieszę. A co z potencjalną przyszłą właścicielką Nuki?[/QUOTE] Właśnie? jest nadal chętna? Nuka, masz być grzeczna!! ;) Quote
Sonia z B Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Przed chwilą rozmawiałam z tą dziewczyną zainteresowaną Nuką. Zrobiła dobre wrażenie. Nawet się wystraszyła, jak jej powiedziałam o treningu z klatką, czy nie będzie piszczała jak będzie sama. Umówione jesteśmy na telefon za tydzień i Nuka pojedzie na "test". Nuka ma lepsze i gorsze dni. W sobotę w czasie parogodzinnej nieobecności nic nie nabroiła, a w poniedziałek wystarczyło jej pół godziny by się zabawić poduszką (my z pierza chyba nigdy nie wyjdziemy). Z klatką też się pogorszyło, bo już sama tak chętnie nie wchodzi, a nie wpychałam jej tam na siłę ani nie zamykałam. Jednak jak dostała tam kość to nie wynosiła na zewnątrz, więc nie jest źle. Quote
__Lara Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Ja mam nadzieję, że ona dobrze zda ten "test"! Quote
maciaszek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Tirano, a je też w klatce? Bo wszystkie posiłki powinna teraz dostawać tam. Quote
Jasza Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Trzymam kcuki za to żeby Nuka wygrzeczniała i test zdała na piątkę. Tirano, Ty chyba mogłabyś książkę o niej napisać.. Quote
Sonia z B Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Raz się rozpisałam i post wstawiony zobaczyłam. Teraz go nie ma K... Książki nie napiszę, bo sama bym w nią nie uwierzyła - nie myślałam, że pies może mieć zmienny "charakter". Wczoraj popiliśmy (biedna Nuka nie) i w tym czasie 9-latek się bawił z Nuką i żyje. Ba - nawet dzisiaj idzie do szkoły, więc jest zdrowy!!! Ale teraz wiemy - możemy pójść do znajomych z Nuką i nie trzeba się nią przejmować - pobawi się, pośpi i chętnie daje brzuszek do drapania obcym. Quote
Jasza Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 No, jakby jeszcze Nuka popijała razem z Wami, to by dopiero było...;) Quote
maciaszek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 A kiedy spotkanie z ew. przyszłą panią? Quote
__Lara Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Podniosę, bo nic się nie dzieje.... czekamy na wieści ;) Quote
__Lara Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='maciaszek']Martwi mnie ta cisza :(.[/QUOTE] Mnie też :( Quote
__Lara Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 [quote name='maciaszek']Martwi mnie ta cisza :(.[/QUOTE] Mnie też :( Quote
Jasza Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 _Laro - ależ Cię zdublowało!!!!!!! Tirano - i jak tam? Quote
Kisiaraf Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 A ma ktoś numer telefonu do Triany? Może zadzwonić i zapytać co słychać?! Quote
Recommended Posts