Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mój ma 72 więc dużo ponad norme jak widać :evil_lol:
ale na wystawach to ja zawsze widze takie niskie zgarbione Onki , korde nie podoba mi sie to , taki z tylnimi lapami w dol to jeszcze ujdzie ale wiekszosc to ma taki luk aż na plecach :/ i ten sposob wystawiania :/ porazka ....

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobra wiem że ty zawsze żartujesz ale to się robi dziwne :D Znalazłem że go przygarnełeś,urodził się w mioce dla kasy itp.
Kogoś z takim poczuciem humoru chyba na dogo nie ma xD

Posted

Oj napisaliśmy posty w tej samej minucie XD
Naprawde jest tak śmiesznie ?
A mnie szlak trafia jak na wystawach widzę że husky chaczące dupą o trawe dostają ocene doskonałą i stają na pierwszych lokatach.Tych sedziów to powystrzelać normalnie

Posted

weźcie ...mnie bierze wqrw na wystawach , że tam gdzie ONki jest taki hałas że z zatyczkami by trzeba by chodzić ...i to nie psy a właściciele ryje drą ;/

Posted

Nie wiem ,bo siedziałem z koleżanką i jej rodezjanem.Widziałem tylko jak wpadł ,uj.... i właściciel go złapał.A w sumie się psu nie dziwie kilka godzin słyszy wrzaski ,uwiązany do lichej siatki.Nawet Kaja dostałaby kur... zdenerwowałaby się.

Posted

Też by mnie wqr........... gdyby ktos przede mna biegł walił jakąś smieszna piłką na sznurku o podłoge i coś wrzeszczał , nawet jak kupie sobie swojego wymarzonego Donka to nie będe z nim jeździła na wystawy :/

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:mad::mad: ja też chcę DONa i proszę mi tu nie obrażać :loveu:[/FONT]

a nie wolałabyś jamniczka :grins: mogłabyś się do Klubu zapisać w afryce ....i miałabyś szelki :)

Posted

Darianna oni mają swoje zaje2biste suka od 15mies życia do końca życia co cieczke może miec szczeniaki.To jest biznes a dony chodzą po 2000-3000tys.

Posted

Alicja napisał(a):
a nie wolałabyś jamniczka :grins: mogłabyś się do Klubu zapisać w afryce ....i miałabyś szelki :)

:roflt:
i Salsa byłaby przyjacielem jamniczka :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']a nie wolałabyś jamniczka :grins: mogłabyś się do Klubu zapisać w afryce ....i miałabyś szelki :)

[FONT=Georgia]może udałoby mi się załatwić też szelki dla Salsy :multi:
[/FONT]
[quote name='Feigned']:roflt:
i Salsa byłaby przyjacielem jamniczka :loveu:

[FONT=Georgia]o tym nigdy nie myślałam...może nawet byłabym mile widziana u innych Jamniczków i ich przyjaciół :multi:[/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...