MM. Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 To już dziś ta pechowa trzynastka? :hmmmm: Tak swoją drogą - Kolorowej nocki, niestrasznych Ci koszmarków!
olekg89 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Pospałem se w uj. Już sie czuje wyspany po 4h snu i dupa:/
Unbelievable Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 olekg89 napisał(a):Pospałem se w uj. Już sie czuje wyspany po 4h snu i dupa:/ łączę się w bólu :evil_lol: wstałam godzinę temu a poszłam spać o 2 :diabloti:
Obama Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Olek ,myślę,że ukochany jakby przeczytał ten wątek to miałby traumę do końca życia i więcej by fot w łazience nie robił:cool3::razz:
Alicja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='olekg89']Pospałem se w uj. Już sie czuje wyspany po 4h snu i dupa:/ [FONT=Arial]bosh wstajesz jak ja .....jak do pracy biegam :diabloti: milusiego piątaska ! A dałbyś już chłopasiowi spokój ze wstawianiem fot .....jeszcze Ci sie konkurencja zwali ;) ja to bym Ci doopalona obiła za takie komenty:mad:[/FONT]
olekg89 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Jakie ja mam sny posrane.Biegałem sobie w tym śnie po mojej kochanej Sośnicy z 9psami moimi trzema + maltańczyk ,grzywacz pp ,szunaucer mini.(chyba Raper od doginki to był) ,jakiś shitem i 2kundelkami podobnymi do papilona pi razy oko.Masakra. Ide poganiać swoją trzode ,bo dostane kiedyś do łba. A Areczek ma już spokój.Pokazałem mu co wkleiłem i jego stary tekst "Rozstajemy sie!" i tyle.
jonQuilla Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [FONT=Georgia]może to sen proroczy był :diabloti:[/FONT]
Alicja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Może masz w planach zostać wyprowadzaczem psów ;)
*Monia* Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 olekg89 napisał(a):Pospałem se w uj. Już sie czuje wyspany po 4h snu i dupa:/ Pocieszę Cię - wstałam o 11, czyli dla mnie bladym świtem :shake: A jutro muszę wstać koło 8 bo idę szkolić Shinulca :roll: Sny masz fajne - tyyyle słodkich malutkich pieseczków o których marzyłeś :lol: Miłego dzionka :)
Kosmaty Gałganek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:flop: miały być sikające[/FONT] Mogę ci pokazać sikającego pepka, tez facet :evil_lol: [quote name='olekg89'] A Areczek ma już spokój.Pokazałem mu co wkleiłem i jego stary tekst "Rozstajemy sie!" i tyle. Jak mi żal biedaka, normalnie bym cię obiła na jego miejscu :evil_lol::evil_lol:
olekg89 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 On mnie nigdy nie uderzy sasa nawet ręki nie podniesie taki dobry jest.Mój malutki śliczniutki debilek. Mam fotki wybrałem ujowe z mega ujowych :P No dobra ,ale co tam w śnie robił Raper doginki?Który wspinał się po płocie jak kot?
Darianna Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 może Twoje niespełnione marzenie, psi ideał czy coś, zakodowane w podświadomości ;) Albo lecisz na Doginkę, ot co! :D
olekg89 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Fakt faktem ,że o ile Gordon mi sie nie podoba ,to Raper wydaje się dość sensownym psem.Nie na Doginke nie lece haha Meliny bezdomnych Czarek zawsze wchodzi odwiedzić kolegów żuli.Ostatecznie z takimi żył 4lata swojego życia.
Kosmaty Gałganek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 olekg89 napisał(a):Czarek zawsze wchodzi odwiedzić kolegów żuli.Ostatecznie z takimi żył 4lata swojego życia. U nas tacy okupują jedną ławkę i zawsze gaszą na niej pragnienie, a pragnienie mają, że hej i Lenka też zawsze idzie się z nimi przywitać :evil_lol: I tak ją zawsze tarmoszą ledwo siedząc, a niekiedy już leżąc. Tylko nie wiem dlaczego wołają na nią Jolka :confused: A gdzie zgubiłeś jednego psa? :eviltong:
olekg89 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Musze po dogomaniacku zacząć robić czyli mam 2-3psy ,a wklejam foty tylko najładniejszego ,więc od dziś foty tylko Kai xD
zuzolandia Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 http://img265.imageshack.us/img265/3070/sl550213.jpg miala zamiar zeżreć Ci aparatos? hihihih :diabloti: dziendoberek..w ten szczesliwy piatek trzynastegoo :eviltong::eviltong:
Feigned Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 http://img814.imageshack.us/img814/4139/sl550087.jpg prezentacja bicholka :diabloti: [quote name='olekg89']Powiedziałem ,że wkleje :P Ale chyba myśli ,że żartowałem. :roflt: [quote name='olekg89']Jakie ja mam sny posrane.Biegałem sobie w tym śnie po mojej kochanej Sośnicy z 9psami moimi trzema + maltańczyk ,grzywacz pp ,szunaucer mini.(chyba Raper od doginki to był) ,jakiś shitem i 2kundelkami podobnymi do papilona pi razy oko.Masakra. Ide poganiać swoją trzode ,bo dostane kiedyś do łba. A Areczek ma już spokój.Pokazałem mu co wkleiłem i jego stary tekst "Rozstajemy sie!" i tyle. hahahah naoglądałeś się moich bestii i masz koszmary :diabloti: jakie słodziutkie pieseczki :loveu:
Darianna Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 olekg89 napisał(a):Musze po dogomaniacku zacząć robić czyli mam 2-3psy ,a wklejam foty tylko najładniejszego ,więc od dziś foty tylko Kai xD O, a gdzie tak robią? :D To ja w takim razie też będę wklejać to, co mam najładniejsze, czyli SIEBIE :D ha!
*Monia* Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 olekg89 napisał(a):Musze po dogomaniacku zacząć robić czyli mam 2-3psy ,a wklejam foty tylko najładniejszego ,więc od dziś foty tylko Kai xD To ja robię nie po dogomaniacku bo wklejam głównie foty głupkowatego brzydala :evil_lol:. Kaja jaka wkręcona :loveu:
olekg89 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Kaja jest sterowana na odległość i wystarczy rzucić jej kamień ,odwołać kazać się zatrzymać ,potem "wolno chodź" "szybciej" "czekaj" i moge jej całą sesje walić.I ma zaczajki jak BC Feignet-a wiesz całkiem prawdopodobne ,że miałem koszmary po oglądaniu tych twoich paskudnych psów. Darianna-no w kilku galeriach ludzie mają 2psy np. zdjecia są tylko Yorczka/pekinczyka/shit fuj a ONek najczęściej zdjeć nie ma wcale=mają tego psa w dupie i siedzi se w kojcu 24h na dobe.Bo logiczne jest dla mnie ,że mam x psów to wszystkie biore na spacer i jeśli robie foty to chce mieć zdjęcia wszystkich psów ostatecznie kiedyś tam zdechną i jakąś pamiątke fajnie mieć. Monia-tylko Ty z Hexowatą na codzień nie mieszkasz. Ale to mnie tak wk... że sobie nie wyobrażacie.
evel Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 http://img265.imageshack.us/img265/3070/sl550213.jpg na co ona tak nakręcona? Jako ta afrykańska lwica na polowaniu :evil_lol: http://img96.imageshack.us/img96/9743/sl550216.jpg buahahah, on zawsze takie miny robi? :roflt:
*Monia* Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 olekg89 napisał(a):Kaja jest sterowana na odległość i wystarczy rzucić jej kamień ,odwołać kazać się zatrzymać ,potem "wolno chodź" "szybciej" "czekaj" i moge jej całą sesje walić.I ma zaczajki jak BC loffciam ją :loveu: olekg89 napisał(a):i jeśli robie foty to chce mieć zdjęcia wszystkich psów ostatecznie kiedyś tam zdechną i jakąś pamiątke fajnie mieć. Ja mam takich pamiątek na kilkunastu płytach dvd, jakieś cd plus jeszcze kilkadziesiąt giga na dysku, uzbierałam to w ciągu 4 lat :roll:. Najbardziej żałuję że nie miałam aparatu jak Hexolina była szczylkiem :-( olekg89 napisał(a):Monia-tylko Ty z Hexowatą na codzień nie mieszkasz. Niestety... Ale już niedługo będzie marzyła o tym żeby mnie choć ze 2 dni nie widzieć :evil_lol:
Recommended Posts