Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olek ,myślę,że ukochany jakby przeczytał ten wątek to miałby traumę do końca życia i więcej by fot w łazience nie robił:cool3::razz:

Posted

[quote name='olekg89']Pospałem se w uj. Już sie czuje wyspany po 4h snu i dupa:/

[FONT=Arial]bosh wstajesz jak ja .....jak do pracy biegam :diabloti:

milusiego piątaska !

A dałbyś już chłopasiowi spokój ze wstawianiem fot .....jeszcze Ci sie konkurencja zwali ;)
ja to bym Ci doopalona obiła za takie komenty:mad:
[/FONT]

Posted

Jakie ja mam sny posrane.Biegałem sobie w tym śnie po mojej kochanej Sośnicy z 9psami moimi trzema + maltańczyk ,grzywacz pp ,szunaucer mini.(chyba Raper od doginki to był) ,jakiś shitem i 2kundelkami podobnymi do papilona pi razy oko.Masakra.
Ide poganiać swoją trzode ,bo dostane kiedyś do łba.

A Areczek ma już spokój.Pokazałem mu co wkleiłem i jego stary tekst "Rozstajemy sie!" i tyle.

Posted

olekg89 napisał(a):
Pospałem se w uj. Już sie czuje wyspany po 4h snu i dupa:/

Pocieszę Cię - wstałam o 11, czyli dla mnie bladym świtem :shake:
A jutro muszę wstać koło 8 bo idę szkolić Shinulca :roll:

Sny masz fajne - tyyyle słodkich malutkich pieseczków o których marzyłeś :lol:

Miłego dzionka :)

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:flop: miały być sikające[/FONT]

Mogę ci pokazać sikającego pepka, tez facet :evil_lol:

[quote name='olekg89']
A Areczek ma już spokój.Pokazałem mu co wkleiłem i jego stary tekst "Rozstajemy sie!" i tyle.

Jak mi żal biedaka, normalnie bym cię obiła na jego miejscu :evil_lol::evil_lol:

Posted

On mnie nigdy nie uderzy sasa nawet ręki nie podniesie taki dobry jest.Mój malutki śliczniutki debilek.
Mam fotki wybrałem ujowe z mega ujowych :P
No dobra ,ale co tam w śnie robił Raper doginki?Który wspinał się po płocie jak kot?

Posted

Fakt faktem ,że o ile Gordon mi sie nie podoba ,to Raper wydaje się dość sensownym psem.Nie na Doginke nie lece haha

Meliny bezdomnych Czarek zawsze wchodzi odwiedzić kolegów żuli.Ostatecznie z takimi żył 4lata swojego życia.

Posted

olekg89 napisał(a):
Czarek zawsze wchodzi odwiedzić kolegów żuli.Ostatecznie z takimi żył 4lata swojego życia.

U nas tacy okupują jedną ławkę i zawsze gaszą na niej pragnienie, a pragnienie mają, że hej i Lenka też zawsze idzie się z nimi przywitać :evil_lol:
I tak ją zawsze tarmoszą ledwo siedząc, a niekiedy już leżąc. Tylko nie wiem dlaczego wołają na nią Jolka :confused:

A gdzie zgubiłeś jednego psa? :eviltong:

Posted

http://img814.imageshack.us/img814/4139/sl550087.jpg prezentacja bicholka :diabloti:

[quote name='olekg89']Powiedziałem ,że wkleje :P Ale chyba myśli ,że żartowałem.

:roflt:

[quote name='olekg89']Jakie ja mam sny posrane.Biegałem sobie w tym śnie po mojej kochanej Sośnicy z 9psami moimi trzema + maltańczyk ,grzywacz pp ,szunaucer mini.(chyba Raper od doginki to był) ,jakiś shitem i 2kundelkami podobnymi do papilona pi razy oko.Masakra.
Ide poganiać swoją trzode ,bo dostane kiedyś do łba.

hahahah naoglądałeś się moich bestii i masz koszmary :diabloti:

jakie słodziutkie pieseczki :loveu:

Posted

olekg89 napisał(a):
Musze po dogomaniacku zacząć robić czyli mam 2-3psy ,a wklejam foty tylko najładniejszego ,więc od dziś foty tylko Kai xD

O, a gdzie tak robią? :D

To ja w takim razie też będę wklejać to, co mam najładniejsze, czyli SIEBIE :D ha!

Posted

olekg89 napisał(a):
Musze po dogomaniacku zacząć robić czyli mam 2-3psy ,a wklejam foty tylko najładniejszego ,więc od dziś foty tylko Kai xD

To ja robię nie po dogomaniacku bo wklejam głównie foty głupkowatego brzydala :evil_lol:.

Kaja jaka wkręcona :loveu:

Posted

Kaja jest sterowana na odległość i wystarczy rzucić jej kamień ,odwołać kazać się zatrzymać ,potem "wolno chodź" "szybciej" "czekaj" i moge jej całą sesje walić.I ma zaczajki jak BC
Feignet-a wiesz całkiem prawdopodobne ,że miałem koszmary po oglądaniu tych twoich paskudnych psów.
Darianna-no w kilku galeriach ludzie mają 2psy np. zdjecia są tylko Yorczka/pekinczyka/shit fuj a ONek najczęściej zdjeć nie ma wcale=mają tego psa w dupie i siedzi se w kojcu 24h na dobe.Bo logiczne jest dla mnie ,że mam x psów to wszystkie biore na spacer i jeśli robie foty to chce mieć zdjęcia wszystkich psów ostatecznie kiedyś tam zdechną i jakąś pamiątke fajnie mieć.
Monia-tylko Ty z Hexowatą na codzień nie mieszkasz.
Ale to mnie tak wk... że sobie nie wyobrażacie.

Posted

olekg89 napisał(a):
Kaja jest sterowana na odległość i wystarczy rzucić jej kamień ,odwołać kazać się zatrzymać ,potem "wolno chodź" "szybciej" "czekaj" i moge jej całą sesje walić.I ma zaczajki jak BC

loffciam ją :loveu:

olekg89 napisał(a):
i jeśli robie foty to chce mieć zdjęcia wszystkich psów ostatecznie kiedyś tam zdechną i jakąś pamiątke fajnie mieć.

Ja mam takich pamiątek na kilkunastu płytach dvd, jakieś cd plus jeszcze kilkadziesiąt giga na dysku, uzbierałam to w ciągu 4 lat :roll:. Najbardziej żałuję że nie miałam aparatu jak Hexolina była szczylkiem :-(

olekg89 napisał(a):
Monia-tylko Ty z Hexowatą na codzień nie mieszkasz.

Niestety... Ale już niedługo będzie marzyła o tym żeby mnie choć ze 2 dni nie widzieć :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...