łamAga Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Pewnie że Donki mi sie podobają a skoro nie sa uznane to problem z głowy ....
jonQuilla Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='olekg89']Ale mają wlasne kluby. ZDON ,KHRON [FONT=Georgia]a myślisz że robią specjalne szelki w tych klubach dla nich? [/FONT]
olekg89 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Nie wiem :( ale jest kółko wzajemniej adoracji.
jonQuilla Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [FONT=Georgia]kółka kojarzą mi się z robieniem na drutach więc będą na pewno mieli szelki wełniane :multi:[/FONT]
sunshine Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 A propo Onków najbardziej przerażającego na DCDC widziałam. Dupą ziemie zamiatał aż kolana się uginały... skazują z góry na problemy te psy.
jonQuilla Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='*Monia*']Co mają kółka do drutów? :hmmmm: [FONT=Georgia] pytaj się mnie a ja się spytam Ciebie :evil_lol::evil_lol: jakoś z kołem gospodyń wiejskich mi się skojarzyło ;)[/FONT]
*Monia* Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]pytaj się mnie a ja się spytam Ciebie :evil_lol::evil_lol: jakoś z kołem gospodyń wiejskich mi się skojarzyło ;-)[/FONT] A ja się doszukiwałam kółek w drutach :splat: Idem spaciu. Dobranoc :loveu: A, i zapraszam na mojego sweet blogaska do grupy kundelków, tylko nie offować w grupie KUNDELKÓW i nie nabijać sobie w ten sposób postów :p
sunshine Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ejjj obczajcie sobie tą historię :D http://pies.pl/uratowal-pana-odgryzajac-mu-palec_n2335.html jack russel terier:P
olekg89 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Polaco92-ani się obejrzysz ,a będziesz miał drugiego:diabloti:Na dogo mało kto ma po 1 psie. Ide z młodym na szczanie ,bo jęczy.Jak ja go czasem nienawidze :diabloti:
sunshine Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 ja planuje drugiego hasiora:D a potem strzele sobie w łeb:P
Feigned Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 olekg89 napisał(a):Ide z młodym na szczanie ,bo jęczy.Jak ja go czasem nienawidze :diabloti: hahah :evil_lol: ale z Ciebie nie dobry pańcio, a fe :shake:
Alicja Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 olekg89 napisał(a):Polaco92-ani się obejrzysz ,a będziesz miał drugiego:diabloti:Na dogo mało kto ma po 1 psie. Ide z młodym na szczanie ,bo jęczy.Jak ja go czasem nienawidze :diabloti: ja mam 1 ...ja mam :multi: :multi:
olekg89 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 W krzakach okociła się kotka ,ludzie pobrali se kocięta został jeden.I wlazł do przedsionka klatki schodowej ,Lucas wchodzi i nagle wrrr i w długą za nim kotka hahaa wrócił na moje słodkie "k.... do mnie" .Wchodze do klatki ,a tam ten mały kociak napuszony i nie chciał nas wpuścić.
Paulinka10 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 no w kilku galeriach ludzie mają 2psy np. zdjecia są tylko Yorczka/pekinczyka/shit fuj a ONek najczęściej zdjeć nie ma wcale=mają tego psa w dupie i siedzi se w kojcu 24h na dobe.Bo logiczne jest dla mnie ,że mam x psów to wszystkie biore na spacer i jeśli robie foty to chce mieć zdjęcia wszystkich psów ostatecznie kiedyś tam zdechną i jakąś pamiątke fajnie mieć. Widze że wujaszek bardzo martwi sie o "moje"psy,więc wyjaśnie dokładniej;) Ja mam 2 psy a ten Onek ma swoich właścicieli,teściowa Go karmi,teść,szwagier a czasem mój mąż zabierają na spacery na pola i do lasu,ma kojec z budą,cały czas otwarty,duży ogródek dla siebie,teść jest na emeryturze i bardzo dużo czasu spędza z Nim na podwórku,zimą śpi w garażu przy kaloryferze,a jak jest burza u teściów w domu bo sie boi.Teściowa gada do niego jak do dziecka(bo ona tak ma)kąpie,wyczesuje to chyba nie ma sie tak źle?Ja Czarka nie zabieram na spacery bo mam do upilnowania moje dwa psy i dwójke dzieci... A że ja nie daje jego zdjęć do galeri to jest powód żeby na mnie najeżdżać?To jest pies moich teściów i chyba nie musze pstrykać zdjęć wszystkim psom w mojej rodzinie..A teściowa zdjęcia swoich psów ma także pamiątka kiedyś po Nim pozostanie Ale jak sie tak strasznie martwisz to powiem teściowej żeby założyła mu galerie,żebys przypadkiem nie osiwiał z tych zmartwień:) Mam nadzieje że teraz dasz sobie już spokój,nie przyszłam tutaj sie kłócić więc nie rozwijajcie tego tematu bo zaraz sie do mnie przeniesie;) Pozdrawiam...
olekg89 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Winny się tłumaczy.:P(joke) A swoją drogą to nie do ciebie post był skierowany.Ty już mi to wyjaśniłaś pojąłem i luz.Podałem przykłady takie pi razy oko.Jednak we wszystkich przypadkach jakie mam na myśli yorek/shitek/itp. jest na 1 miejscu ,a poprzedni pies na bocznym torze. Sama wiesz kto ci powiedziała o moim poście czy sama czytujesz mój wątek?:eviltong:
Paulinka10 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Ja zrozumiałam że o mnie Ci chodzi bo u mnie to sie zaczęło,a nie mam zamiaru sie nikomu tłumaczyć,tylko zwyczajnie mnie wkurzyłeś,chciałam Ci tak to opisać żebyś już zlazł zemnie:P i zastanawiałam sie kiedy do mojej galeri przeniesie sie ta przyjemna dyskusja... A sama sobie czytuje Twoją galerie od czasu kiedy po mnie pojechałeś troszke;)
olekg89 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Ale z Tobą sobie wyjaśniłem.Ale niestety jest tak ,że mają ON czy kundla czy cuś na podwórku pozostawionego samemu sobie ,a w domu wychuchany york czy inny mały paskudnik.A ja mam na to alergie.
Paulinka10 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Niestety tak jest,jak dla mnie psa do pilnowania nie musiałoby być wcale ale tak mają ludzie ze wsi a to nie mój dom,nie mój pies i nie decyduje w takich sprawach,u nas na wsi większość ludzi trzyma psy na łańcuchu,moi teściowie jako nieliczni dbają o swojego "stróża"
Darianna Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Olku, Paulinka przyszła, bo Cię ktoś nakablował u niej w galerii ;) Dlatego myślała, że to o niej ;) A swoją drogą deer, jak na tak zapracowaną kobietę masz masę czasu na obcykiwanie tylu fotoblogów... I tak, piszę tu, bo i tak ten wątek czytasz z zapartym tchem...
Paulinka10 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='Darianna']Olku, Paulinka przyszła, bo Cię ktoś nakablował u niej w galerii ;) Dlatego myślała, że to o niej ;) Nie;)nikt mi nie nakablował..Olek pojawił sie u mnie więc ja sobie też podczytuje tego fotobloga..
jonQuilla Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [FONT=Georgia]Czasami zdarzają się przypadki że jeden z psów wcale nie musi być w kojcu bądź przy budzie a jest znacznie faworyzowany przez właściciela bo jest piękny, wyczekany a drugi to zazwyczaj zwykły mały kundelek.[/FONT]
Recommended Posts