Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie o 10.30 się obudziłem ,Ala spróbuj mnie wybudzić ze snu telepatią jeszcze raz to starość spędzisz w domu moherowym. xD
A tak poważnie to od 9 psy żrą kości więc sen był taki se chrup chrup chrup chrup.
Lucas dał mi pospać do 6.08 niesamowite a spokojnie poczekałby dłużej ino się dziecko nudzi....durny ten pies śpi max 6godzin na dobe.Czarek z Kają przesypiają jakieś 20h/dobe.Budzą się jeść ,pić ,na spacery ,na spacerze ganiają wracają i śpią.A ten po spacerze jeszzcze z 15min lata w kółko jakby sie naćpał ,popatrze na niego a on jak porąbany labradorek zaczyna kręcić dupą ,aż się zwija w rogalik jak boksery.
Poza tym doszedłem do tego ,że psy są nienormalne.Arek nic przy nich nie robi tylko podkarmia jak gotuje i czasem odleje młodego ,ale wszystkie bardzo go lubią.A ja dre na nich ryja ,rzucam najstarszym zawodem na świecie ,męcze aportami ,szkoleniem.A jak zostawie kundle Arkowi do potrzymania i wejde do sklepu to Magda25 na Grunwaldzie pewnie słyszy moje psy z Miłostowa xD

Posted

Magda swoją drogą wole jak mi paczka przyjdzie o 6 rano niż jak siedze uziemniony w domu ,bo jak tylko wyleze gdzieś dalej to dryn dryn dzwoni kurier ,że za PIĘĆ minut będzie...

Posted

olekg89 napisał(a):
Właśnie o 10.30 się obudziłem ,Ala spróbuj mnie wybudzić ze snu telepatią jeszcze raz to starość spędzisz w domu moherowym. xD
A tak poważnie to od 9 psy żrą kości więc sen był taki se chrup chrup chrup chrup.
Lucas dał mi pospać do 6.08 niesamowite a spokojnie poczekałby dłużej ino się dziecko nudzi....durny ten pies śpi max 6godzin na dobe.Czarek z Kają przesypiają jakieś 20h/dobe.Budzą się jeść ,pić ,na spacery ,na spacerze ganiają wracają i śpią.A ten po spacerze jeszzcze z 15min lata w kółko jakby sie naćpał ,popatrze na niego a on jak porąbany labradorek zaczyna kręcić dupą ,aż się zwija w rogalik jak boksery.
Poza tym doszedłem do tego ,że psy są nienormalne.Arek nic przy nich nie robi tylko podkarmia jak gotuje i czasem odleje młodego ,ale wszystkie bardzo go lubią.A ja dre na nich ryja ,rzucam najstarszym zawodem na świecie ,męcze aportami ,szkoleniem.A jak zostawie kundle Arkowi do potrzymania i wejde do sklepu to Magda25 na Grunwaldzie pewnie słyszy moje psy z Miłostowa xD

eeee tam marudzisz ...widać nadajemy na tych samych falach i poszły zakłócenia :diabloti:

wiesz ...Qba też olewa totalnie Ozzulca a ten idiota jak Kuby nie ma to z wyrzutem na mnie patzry jakbym to ja młodego wywaliła z domu i śpi u niego pod biurkiem do czasu aż Qbek nie wróci :diabloti:
wczoraj jak Qba wyjeżdżał to Ozzy leżał przy plecaku ...wybierał sie z nim :diabloti:

Posted

Jak wychodze to wszystkie 3 plackiem w przedpokoju z tym swoim wzrokiem.Arek wychodzi to nawet nie popatrzą xD Jak wraca to też wielkich fanfarów nie ma.

Posted

olekg89 napisał(a):

czy przez te 8 miesięcy co mnie nie było coś mnie ominęło :icon_roc::icon_roc:

Posted

Z Gliwic przeniosłem się do Poznania.
Zostałem Pedałem faza 2.
Mieszkam z moim loverem.
Mam 3psa od 2miesięcy.
I nadal cię koffciam. xD

Posted

olekg89 napisał(a):
Z Gliwic przeniosłem się do Poznania.
Zostałem Pedałem faza 2.
Mieszkam z moim loverem.
Mam 3psa od 2miesięcy.
I nadal cię koffciam. xD

coś mi sie obiło o uszy że sie przeprowadzasz
pedałem zawsze byłes- zadna nowość:diabloti:
przystojny??:razz:
też coś tych imion w banerze było mi za dużo:lol:
:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='olekg89']Z Gliwic przeniosłem się do Poznania.
Zostałem Pedałem faza 2.
Mieszkam z moim loverem.
Mam 3psa od 2miesięcy.
I nadal cię koffciam. xD
[FONT=Georgia]
i to się nazywa prawidłowe streszczenie ;)
coś czuję że gdybyś podjął się streszczenia wszystkich części Dziadów to byłyby na max jedną stronę a4 :evil_lol:
[/FONT]

Posted

[quote name='olekg89']Przystojny MEGA.
zdjęcie chce!

[quote name='jonQuilla']
[FONT=Georgia]i to się nazywa prawidłowe streszczenie ;)[/FONT]
[FONT=Georgia]coś czuję że gdybyś podjął się streszczenia wszystkich części Dziadów to byłyby na max jedną stronę a4 :evil_lol:[/FONT]
buahhhahahha
[quote name='olekg89']kufa dzięki jak mogłem popełnić taki błąd.
Loffciam cie Efcia.
:roll: korygodna pomyłka ale mam słabośc do ciebie więc wybaczam ;)

Posted

[quote name='olekg89']ani długość...xD

[FONT=Georgia]tu akurat mam wątpliwości w Twoim przypadku...ostatnio demonstrowałeś co prawda w ukryciu ale jednak, walory lubego :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]tu akurat mam wątpliwości w Twoim przypadku...ostatnio demonstrowałeś co prawda w ukryciu ale jednak, walory lubego :evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='olekg89']Same sie demonstrowały :P
:icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc::icon_roc:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...