Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sikam z jego głupoty.Siedział w tym kiblu z godzine i cykał sobie takie i INNE fotki za wklejenie których dostałbym bana na 10000lat xD
Jutro o 20.00 Harry Potter i Czara Ognia sasa

Posted

[quote name='olekg89']Ja sikam z jego głupoty.Siedział w tym kiblu z godzine i cykał sobie takie i INNE fotki za wklejenie których dostałbym bana na 10000lat xD
Jutro o 20.00 Harry Potter i Czara Ognia sasa

[FONT=Georgia]wiem ale miałam nadzieję że jednak ktoś będzie sikał też na zdjeciach :evil_lol::evil_lol:

Magda, też się nad tym zastanawiałam :evil_lol:
[/FONT]

Posted

ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA już wiem czemu robił sobie sesje hahaha teraz dopiero po fotach widze ,że był u fryzjera hahaha

Posted

[quote name='olekg89']ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA już wiem czemu robił sobie sesje hahaha teraz dopiero po fotach widze ,że był u fryzjera hahaha

włosy pod pachami se poszedł ostrzyc ? hihihi

Posted

olekg89 napisał(a):
ŁAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA już wiem czemu robił sobie sesje hahaha teraz dopiero po fotach widze ,że był u fryzjera hahaha

:evil_lol:
a miny ma jak rozkapryszony dzieciak, chyba mu się ścięcie nie podoba :diabloti:

Posted

[FONT=Georgia]:roflt::roflt::roflt: nie ładnie tak naśmiewać się Oleczku z lubego

słodziutkich koszmarków :loveu: i miłego piątku trzynastego :diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='olekg89']Ide śpioszkać.Ciumaski ,papatki ,naraxy ,
papatusie , kolorowych senków , buziolki , dobrejnoceczki

oczywiście milusiego piątusia trzynastego :buzi:

Posted

Wy się nie znacie - ON sprawdzał czy się dobrze pod pachami ogolił a miny to takie z powodu pełnej koncentracji ;).

Miłych senkuff, cmokaski na dobrąnockę :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...