Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Evl-Kaja jest nakręcona na wszystko nawet ździebełko trawki.Ale najwiekszą pasją są kamienie.Duże do toczenia i malutkie do aportowania.A Czarek wiecznie jest niezadowolony ,bo ma zakaz latania po krzakach i szukania zdobyczy do gonienia.Pozwalam mu tylko pływać za kaczkami.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Darianna']
To ja w takim razie też będę wklejać to, co mam najładniejsze, czyli SIEBIE :D ha![/QUOTE]

To musisz sobie teraz jakiś nowy bannerek wykombinować :evil_lol:

[quote name='olekg89']
Pozwalam mu tylko pływać za kaczkami.[/QUOTE]

Na kaczki to bym uważała, lenka kiedyś też postanowiła je bliżej poznać i trzeba było szybko zmiatac, bo trafiła na kaczkę terminatora :diabloti:

Posted

[quote name='olekg89']Pozwalam mu tylko pływać za kaczkami.[/QUOTE]
[COLOR=Navy][B]
teraz to politycznie niepoprawne takie pływanie [/B][/COLOR];)

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Czarek siedzi jak za karę przy Lucasie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[url]http://img836.imageshack.us/img836/2549/sl550167.jpg[/url]

jaki wielki Lucas jest przy Kai :crazyeye:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Fajnego masz tego 3-go piesa, niezły z niego ewenement :evil_lol:
Coś strasznie ciężko trafić w tej galerii na zdjęcia gromadki, przez jakieś ostatnie 10 stron (po 40 postów) chyba tylko na jednej były zdjęcia, te najnowsze. Aparat naprawiony czy to jakiś podkradziony był? ;)

[url]http://img13.imageshack.us/img13/7364/sl550209.jpg[/url] - Ale przyczajka :loveu:

Posted

[quote name='olekg89']Kiedyś zaaportował ze środka stawu taką zdechniętą prawie to pewnie matka rodu była xD[/QUOTE]

kurde ale miałam skojarzenie po tym :roflt:

Posted

Ja wiem co znaczy słowo ewenement ,ale można je użyć w różnym znaczeniu.A nietypowy może być również ujowy.:DAż tak tępy nie jestem.(chyba)
Ala dobrze kojarzysz dobrze.

Posted

[quote name='olekg89']Ja wiem co znaczy słowo ewenement ,ale można je użyć w różnym znaczeniu.A nietypowy może być również ujowy.:DAż tak tępy nie jestem.(chyba)
Ala dobrze kojarzysz dobrze.[/QUOTE]

[COLOR=Navy][B]ufffff....chociaż tyle ;)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Navy][B]
teraz to politycznie niepoprawne takie pływanie [/B][/COLOR];)[/QUOTE]

Ha ha muszę tu wpadać czesciej aby sie pośmiać :D:D

Troszkę :D ile ona ma w kłebie ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...