Ulka18 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Beza, mam wrazenie, ze troche wydostojniala i spowazniala jeszcze bardziej, po tej sterylce...no chyba, ze tam po prawej stronie bylo cos nieslychanie interesujacego :evil_lol: ale jej sie piekna, gesta szata zrobila i ten ogon, taki puszysty :loveu: Kosk tez piekny, grubiutki, ale ja zawsze bylam wielbicielka Bezy, stad pean na jej czesc jest zdecydowanie bardziej rozbudowany :p Quote
ania14p Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ago, ogon nie jest puszysty i chyba w tym tygodniu będzie łysy, bo taki tam kołtun się tam zadomowił :mad:, a sterylka to już dawna historia, sunia po prostu jest coraz starsza, ale mam jeszcze kilka zdjęć na jutro i nie na wszystkich jest taka dostojna :evil_lol: . Bodziulko, oczywiście, że byliśmy w pracy, bo nic nie lubimy tak jak pracę, pracę i pracę po godzinach :angryy: ! (Jeśli będziesz w Otrębusach, to spytaj Panią Grażynkę, czy przyjmie Dagnę na kilka dni - Dagna do ludzi jest super z psami nie zawsze jej wychodzi?) Quote
deszczowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 ależ ja też zaglądam, tylko się nie wpisuję:oops: ale wszystkie zdjęcia nowe gorliwie przestudiowałam :p Quote
Bodziulka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 ania14p napisał(a): Bodziulko, oczywiście, że byliśmy w pracy, bo nic nie lubimy tak jak pracę, pracę i pracę po godzinach :angryy: ! (Jeśli będziesz w Otrębusach, to spytaj Panią Grażynkę, czy przyjmie Dagnę na kilka dni - Dagna do ludzi jest super z psami nie zawsze jej wychodzi?) Ok, zapytam, ale najbliższym razem pojadę pewnie dopiero po sesji (lipiec :roll:) - jezeli potrzebujesz ten hotelik na niedługo, to moze podać Ci namiary? Quote
ania14p Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Dzięki Bodziulko, mam namiary, bo nie znam dnia ani godziny więc zabezpieczam się na wszystkie sposoby. A teraz weselsza część tego wejścia smoka: Najpierw była zachęta, później drobny kocioł, a w końcu chwilka wytchnienia i tak cały czas. Na działce zresztą niektóre zabawy zaczyna Beza, szczególnie po kąpieli w bajorku :evil_lol:! Quote
deszczowa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 ech....szczęściarze....:loveu: :rolleyes: Quote
Bodziulka Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Bezulka .ślicznie wygląda na zielonej trawce :loveu: Quote
ania14p Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Niestety nie zabrałam aparatu, ale dzisiaj było drugie spotkanie Dagny z moimi psami, Beza pokazała ząbki, Koksio warczał, Dagna chciała być najważniejsza, obewszło się bez krwi!, ale nie było ławo! Quote
ania14p Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 To tak aby nikt nie pomyślał, że już o moich paskudach zapomniałam, jeździmy na działkę, robimy zdjęcia, ale nie chcemy nikogo zanudzać, więc tylko czasem o sobie przypominamy :lol: Samemu nudno z tym patykiem Samotnie pilnować sąsiadów, też nudno Ale razem, przygotowywać się do obszczekania roweru, już zupełnie przyjemnie No i w ogóle razem jest przyjemnie, można się poganiać i potarmosić :evil_lol: Quote
Ulka18 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Aniu, ja Ci dam zanudzac :mad: Wreszcie (wreście jak mowi nasz ukochany premier) doczekalam sie mojej rozowonosej ulubienicy i czarnego diabelka :loveu: :loveu: Quote
Bodziulka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ulka18 napisał(a): (wreście jak mowi nasz ukochany premier) a to on zna takie trudne słowa ;) Quote
ewatr Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Aniu my chcemy ciągle zdjęcia :multi: nie ma , że zanudzasz :shake: Quote
ania14p Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zdjęć to ja mam sporo, tylko po pracy, to nie mogę już na komputer patrzeć, a w pracy nie mam programu zmniejszania fotek, ale kiedyś będę miała czas (to takie marzenie :diabloti:). Quote
wisela1 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 I ja pozwolę sobi zacytować jaśnie nam panującego - oczywista oczywistosć że fotek nigdy za wiele.... Quote
Camara Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 moje koffane białe bezowe cudo z czarnym ozdobnikiem :loveu: a wiesz Aniu, że ten biały kawaler (wiesz który :p ) bardzo by pasował do stadka :cool3: 3 to magiczna liczba :evil_lol: Quote
ania14p Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Nie zmieszczę :placz:, ale już go nie ma w schronisku :crazyeye:, dzwoniła Twoja Znajoma, jutro postaram się sprawdzić. Quote
deszczowa Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Ania, ale fajowe masz stforki :loveu: :multi: Quote
AśkaK Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Hej Aniu!!!:loveu: Co to znaczy...zanudzać?!:mad: :evil_lol: Poprosimy foteczki w tempie ekspresowym!:p Quote
ania14p Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Już mam wymieniony komputer i może w wolnej chwilce wreszcie obrobię zdjęcia z letnich występów mojego stadka, choć w tej chwili, ani zdjęcia, ani emotionki mi nie wchodzą (coś się chyba porobiło złego?). Quote
deszczowa Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 tu wyrodna ciocia Koksika:oops: przyszłam się kajać i pomiziać Koksia po główce :bigcry::calus: Beziunię też :-) Quote
ania14p Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Chciałam wstawić zdjęcie z serii "kocioł" i nie udało się, chyba wujaszek Altzheimer daje o sobie znać. Może w końcu wyjedzie na wczasy, a ja szybko powklejam zdjęcia, ale nie dziś, bo już mnie złe chwyciło! Quote
Ulka18 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 a ja szybko powklejam zdjęcia, ale nie dziś, bo już mnie złe chwyciło! A tego zlego to nie da sie jakos wytluc czy cus w tym stylu :mad: zebys nam ciotkom fankom bezowo-wiewiorkowym wstawila zdjecia :cool3: Quote
Bodziulka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Anka, trzepnij szybko seteczkę i Ci od razu się przypomni :evil_lol: Quote
Recommended Posts