Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Beza, mam wrazenie, ze troche wydostojniala i spowazniala jeszcze bardziej, po tej sterylce...no chyba, ze tam po prawej stronie bylo cos nieslychanie interesujacego :evil_lol: ale jej sie piekna, gesta szata zrobila i ten ogon, taki puszysty :loveu:

Kosk tez piekny, grubiutki, ale ja zawsze bylam wielbicielka Bezy, stad pean na jej czesc jest zdecydowanie bardziej rozbudowany :p

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ago, ogon nie jest puszysty i chyba w tym tygodniu będzie łysy, bo taki tam kołtun się tam zadomowił :mad:, a sterylka to już dawna historia, sunia po prostu jest coraz starsza, ale mam jeszcze kilka zdjęć na jutro i nie na wszystkich jest taka dostojna :evil_lol: .
Bodziulko, oczywiście, że byliśmy w pracy, bo nic nie lubimy tak jak pracę, pracę i pracę po godzinach :angryy: ! (Jeśli będziesz w Otrębusach, to spytaj Panią Grażynkę, czy przyjmie Dagnę na kilka dni - Dagna do ludzi jest super z psami nie zawsze jej wychodzi?)

Posted

ania14p napisał(a):

Bodziulko, oczywiście, że byliśmy w pracy, bo nic nie lubimy tak jak pracę, pracę i pracę po godzinach :angryy: ! (Jeśli będziesz w Otrębusach, to spytaj Panią Grażynkę, czy przyjmie Dagnę na kilka dni - Dagna do ludzi jest super z psami nie zawsze jej wychodzi?)

Ok, zapytam, ale najbliższym razem pojadę pewnie dopiero po sesji (lipiec :roll:) - jezeli potrzebujesz ten hotelik na niedługo, to moze podać Ci namiary?

Posted

Dzięki Bodziulko, mam namiary, bo nie znam dnia ani godziny więc zabezpieczam się na wszystkie sposoby.
A teraz weselsza część tego wejścia smoka:

Najpierw była zachęta, później drobny kocioł, a w końcu chwilka wytchnienia i tak cały czas. Na działce zresztą niektóre zabawy zaczyna Beza, szczególnie po kąpieli w bajorku :evil_lol:!

Posted

Niestety nie zabrałam aparatu, ale dzisiaj było drugie spotkanie Dagny z moimi psami, Beza pokazała ząbki, Koksio warczał, Dagna chciała być najważniejsza, obewszło się bez krwi!, ale nie było ławo!

• 1 month later...
Posted

To tak aby nikt nie pomyślał, że już o moich paskudach zapomniałam, jeździmy na działkę, robimy zdjęcia, ale nie chcemy nikogo zanudzać, więc tylko czasem o sobie przypominamy :lol:

Samemu nudno z tym patykiem

Samotnie pilnować sąsiadów, też nudno

Ale razem, przygotowywać się do obszczekania roweru, już zupełnie przyjemnie

No i w ogóle razem jest przyjemnie, można się poganiać i potarmosić :evil_lol:

Posted

Aniu, ja Ci dam zanudzac :mad:
Wreszcie (wreście jak mowi nasz ukochany premier) doczekalam sie mojej rozowonosej ulubienicy i czarnego diabelka :loveu: :loveu:

Posted

Zdjęć to ja mam sporo, tylko po pracy, to nie mogę już na komputer patrzeć, a w pracy nie mam programu zmniejszania fotek, ale kiedyś będę miała czas (to takie marzenie :diabloti:).

Posted

moje koffane białe bezowe cudo z czarnym ozdobnikiem :loveu:

a wiesz Aniu, że ten biały kawaler (wiesz który :p ) bardzo by pasował do stadka :cool3: 3 to magiczna liczba :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

Już mam wymieniony komputer i może w wolnej chwilce wreszcie obrobię zdjęcia z letnich występów mojego stadka, choć w tej chwili, ani zdjęcia, ani emotionki mi nie wchodzą (coś się chyba porobiło złego?).

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Chciałam wstawić zdjęcie z serii "kocioł" i nie udało się, chyba wujaszek Altzheimer daje o sobie znać. Może w końcu wyjedzie na wczasy, a ja szybko powklejam zdjęcia, ale nie dziś, bo już mnie złe chwyciło!

Posted

a ja szybko powklejam zdjęcia, ale nie dziś, bo już mnie złe chwyciło!
A tego zlego to nie da sie jakos wytluc czy cus w tym stylu :mad: zebys nam ciotkom fankom bezowo-wiewiorkowym wstawila zdjecia :cool3: