Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystkiego najlepszego Koksowniku :BIG::bday::new-bday::tort::BIG:

To juz 4 lata mieszkasz w swojej wlasnej kochajacej Rodzinie :multi::multi:

Szybko ten czas minal ...

Posted

Jejku, ale ten czas leci! dopiero co był watek tego biedaka.... a tu rodzina powiekszona o boksera? :cool3:
wszystkiego naj naj w wigilię swieta Koksowego!

Posted

Małgosiu, kiedyś zwróciłaś mi uwagę, że za mało kolorów jest w moim stadzie, więc dodaliśmy koloru :evil_lol: (nie był to nasz wybór, ale nie było innego wyjścia).

Posted

Pieski miały dość nudne Święta, cała ludzka sfora była łaskawa podupaść na zdrowiu :cool3:, a i pogoda u nas taka sobie, więc tylko normalne spacerki. Nawet zdjęć nie robiliśmy :oops:!

Posted

ceść Koksik. Tu Baruś.
znamy się tylko ze zdjenć, ale ja oglondam sobie twoje zdjencia jak panicia nie widzi, a tera pisze, bo zapusciłem pazury i se stukam trochem.
widzem ze laski fajowe siem krencom przy tobie - w moim typie takie, ta nowa tesz klawa i ma fajna morde.
ja wiem co to znacy bo bylem tera na świenta u takiej Majki duzej, mnie pocionga bardzo. bo w domu to jest u mnie Mika jesce, ale ona jest mała gufniara jest.
a ja Ci przesyłam mojom fotke z tom Majkom, to se zobacz, że dużę laski som lepsiejsze dla nas. to ja Ci zazdroszczem, tak masz fajnie na codziennie.

no to łapa! idem spac! pomyslem o Majce. cieszem sie, ze siem skumalismy:p

ps. mojom paniciom siem nie martw. ona dziwna jest. ciongle tylko praca i praca. dom idom. mofie jej - wyjć do ludzi, ale nie słucha moich komend, musze z niom iść na jakomś tresure, czy cooo

Posted

Dwie duże laski, to poważne wyzwanie dla takiego serdelka jak Koksik, on biedaczek musi mieć się na baczności i pilnować coby dziewczyny nie zadawały się z nieodpowiednimi znajomymi :mad:. Jak dziewczyny biegają to on biedaczek musi głośno szczekać, bo nie nadąża za nimi na swoich krókich nóżkach:niewiem:, a jak bawią się z jakimś psim facetem, to Koks zależnie od gabarytów intruza, albo jęczy rozpaczliwie i biega w pewnej odległości (duży facet):angryy:, albo stara się zagryść intruza (mały facet):mad:.
Pozdrawiamy Barusiostwo Mikusiowe :eviltong:.
Ps. Deszczową faktycznie trzeba wysłać na jakieś szkolenie :evil_lol:!

Posted

Koksik, to mas powazne zmartwienia duze, ale ja ci powiem - wsać dziewcyny do kojca, ogroć je, a potem siem z nimi baf sam.
powiec pańci, to ci pomorze. chyba ze tesz ciem ne słócha jak ta moja. w takim wypadku to trochem wiencej kłopotuw masz, ale za to w domu laski som tfoje :diabloti:
no i masz pszeciesz działke - tam je wywieś i nie wypuszczaj. se odpoczniesz freszcie, bo coś czujem, ze maż dosyć tego strurzowania. pogadaj z pańciostwem, pseciesz nie jestes baba:razz:

Barusiek

Posted

Pilnowanie, to faktycznie poważna sprawa, trzeba stać na straży, a tereny nad Wisłą rozległe są!

a jeszcze jak panienki znajdą ślicznie kwitnące drzewko i wąchają kwiatki, to jeszcze trudniej, dlatego Koksik tak daleko się ustawił!

Posted

Nie mam pojęcia jak Beza to robi, wydaje się czysta, a nie była kąpana już kilka lat, czesana też nie! Czasami udaje mi się wyciąć jej jakieś kołtuny, ale też jest panika i stres, więc żyje sobie w utajnionym brudzie i kołtunach :diabloti:!

Posted

[quote name='ania14p']

Koksik z uśmiechem informuje, że w tym stadzie upływa mu właśnie czwarty rok!
Najlepszego Koksiu:new-bday::cunao::BIG:

No widzisz Koksiu.... My wszyscy (bez Febe) od jakiegoś czasu chorujemy i matka nie dała rady wpaść na twój wątek z życzeniami. Okropnie się zamartwia.... Przepraszamy za nią...
A "zdmuchnąłeś " jakieś świeczki? Nasza to nam robiła z wędzonych żeberek... PYYYYCHOTA !!! Ale teraz już zapowiedziała ze będą co najwyżej parówki. Mamy szlaban na WSZYSTKIE kości:placz: Ja będę miał jubileusz w sierpniu... Też 4 lata mija jak sie zerwałem z łańcucha pod Białymstokiem i przeprowadziłem do Krakowa...
Fajne te twoje laski, fajnie bez smyczy.... Nasza nie puszcza bo ja nie jestem taki grzeczny.....a za Bunią to już kiedyś Duży latał między autami po jezdni,i jeszcze się wydziera że przez nas to od 3 miesięcy na fryzjera jej brakuje bo wszystko w aptece i u wetów zostawia....
Okropnie rozdarta sie zrobiła.....
Rex i Bunia

• 2 weeks later...