Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 662
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bezunia też ma zrywy, ale krótkie tak, że zdążę jej obfocić, poza tym porusza się z godnością, oszczędza energię :cool3:, czasami wypada z rykiem na jakieś rozbrykane psy, bo przeszkadzają jej szukać żywności w parku (głównie chlebek dla ptaków się trafia:angryy:).
Koks też szuka :mad:, ale robi to szybko i ma czas na wygłupy z Dagną ;)!
Deszczowa żyje, ślicznie wygląda, a ostatnio odzywała się na wątku Mikusi http://www.dogomania.pl/forum/f85/mika-u-mnie-fika-33143/

Posted

malagos napisał(a):
Koty też rewelacja!
A tka patrzę, że watek załozyła deszczowa, co z nia? dawno nie była na dogo.... :roll:

o jak miło, że ktoś się o mnie pyta :p:multi:
jestem, żyję, ostatnio czasu mniej na pisanie mam, ale zapraszam na wątek moich psiaków (dzięki Ania za przekierowanie), a w podpisie to jeszcze jedną zgubę mam - też ją odwiedżcie :cool3:

ps. od Baruśka: Koksik, ja ci jusz nie zazdraszczam. jakos wychałkałem czy co, bo przyszła do mnie na chatę taka duża huda szczapa i się wtrynia na moje łużeczka i je z mojej miseczki i ja siem wściekam. nie w głowie mi zaloty! chcem siem jej pozbyć, wienc pomószcie szukać jej domu (a najlepiej właściciela, jeszeli jej szuka. bo tak jej nie lubie ale tak to mi szkoda, bo pocionga nosem i beczy po kontach i choruje tera z tensknoty. ja to chyba bym sie powiesił jakby panicia mi uciekła, wienc sie nie dziwie tej szczapie wcale)
help!

Posted

Koksik wczoraj rozmawiał o Chudej z taką okropnie zapsioną Panią, obiecała, że zada córce temat (córka też zapsiona, każda z nich ma po trzy psiaki o rasie i urodzie niepowtarzalnej), może znajdzie kogoś przyzwoitego w pracy?

Posted

Koksik kazał mi nosić zdjęcie Chudej w torebce na psie akcesoria do sprzątania koop i pokazywać wszystkim psim znajomym, niech też myślą, myślenie nie boli!

Posted

Koksik, wielka łapa dla ciebie, stary! niby juz chuda nie beczy, ale spi w moim łuszku i mnie z niego wyganiajom, bo to jedyne wienksze loszko i tylko tam ta długa nitka siem miesci:mad:
Barusiek besdomny

Posted

Leniwa okropnie :oops:, w rodzinie nic specjalnego się nie dzieje, muszę wziąć aparat na poranny spacerek i coś napstrykać, ale jako śpioch wybiegam bezmyślnie, pamiętam tylko o torebkach na koopy i psach, czasem to nawet psom smyczki pomylę :cool3:!
Karton już prawie zapakowany :oops:.

Posted

Przecież nie poganiam...Chciałam tylko "yntelygencją " i dobrą pamięcią błysnąć......
Sama ledwie się przemieszczam... Wysoka wilgotność.... spore wiatry, to
i łepetyna boli....
W ogóle to kręcę się jak g---o w potoku i niczego do końca nie mogę zrobić.

35 raczej skończyłam bezpowrotnie ;)

• 3 weeks later...
Posted

Nasz Koksownik wcale nie jest stateczny, ani zrównoważony i również jest ciągle głodny, za to w odróżnieniu od Waszego Koksia jest tłustym wałkiem na cieniutkich nóżkach :evil_lol:!

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Ania, miej sumienie, psa tak dołować:mad:

wieści od Barusia:
Koksik, nic siem nie martf, jak pańcia ci tak wstrentnie mofi,
ja tam ciongle nie dojadam, to wpadaj do mnie na hate i se siem czenstuj,

najfyzej z mojom Mikom razem pojedziecie na wczasy odhudzajonce dla gróbych parufek na cienkich nuszkach
:megagrin:

Posted

Cioteczka wreszcie się zalogowała :multi:, a Koksio nie wie skąd mu się ta figura bierze, bo myślał, że po pani, ale ja to nóżek cieniutkich nie mam, a reszta jak u Koksa (może sierść trochę mniej puszysta, no i siwa :razz:) :evil_lol:!