Ulka18 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Aniu, ale tak to tylko Koks szaleje z boksia. http://img13.imageshack.us/img13/9301/0105koks.jpg Nie wierze, zeby Beza szalała z dzieciakami, na pewno przyglada sie ich wyglupom z godnoscia osobista jak na dame w pewnym wieku przystalo :cool1: Quote
malagos Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Koty też rewelacja! A tka patrzę, że watek załozyła deszczowa, co z nia? dawno nie była na dogo.... :roll: Quote
ania14p Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Bezunia też ma zrywy, ale krótkie tak, że zdążę jej obfocić, poza tym porusza się z godnością, oszczędza energię :cool3:, czasami wypada z rykiem na jakieś rozbrykane psy, bo przeszkadzają jej szukać żywności w parku (głównie chlebek dla ptaków się trafia:angryy:). Koks też szuka :mad:, ale robi to szybko i ma czas na wygłupy z Dagną ;)! Deszczowa żyje, ślicznie wygląda, a ostatnio odzywała się na wątku Mikusi http://www.dogomania.pl/forum/f85/mika-u-mnie-fika-33143/ Quote
wisela1 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Pięęęęęęękne Bezowe Koksy..... Rudy potwór też niczego sobie..... Kociastym również NICZEGO nie brakuje. A który to Kaktus? Quote
ania14p Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Kaktusek to ten czarno biały, pozostały kot, burasek to Wojtek :lol:. Quote
deszczowa Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 malagos napisał(a):Koty też rewelacja! A tka patrzę, że watek załozyła deszczowa, co z nia? dawno nie była na dogo.... :roll: o jak miło, że ktoś się o mnie pyta :p:multi: jestem, żyję, ostatnio czasu mniej na pisanie mam, ale zapraszam na wątek moich psiaków (dzięki Ania za przekierowanie), a w podpisie to jeszcze jedną zgubę mam - też ją odwiedżcie :cool3: ps. od Baruśka: Koksik, ja ci jusz nie zazdraszczam. jakos wychałkałem czy co, bo przyszła do mnie na chatę taka duża huda szczapa i się wtrynia na moje łużeczka i je z mojej miseczki i ja siem wściekam. nie w głowie mi zaloty! chcem siem jej pozbyć, wienc pomószcie szukać jej domu (a najlepiej właściciela, jeszeli jej szuka. bo tak jej nie lubie ale tak to mi szkoda, bo pocionga nosem i beczy po kontach i choruje tera z tensknoty. ja to chyba bym sie powiesił jakby panicia mi uciekła, wienc sie nie dziwie tej szczapie wcale) help! Quote
ania14p Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Koksik wczoraj rozmawiał o Chudej z taką okropnie zapsioną Panią, obiecała, że zada córce temat (córka też zapsiona, każda z nich ma po trzy psiaki o rasie i urodzie niepowtarzalnej), może znajdzie kogoś przyzwoitego w pracy? Quote
deszczowa Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Ania, wielkie dzięki!!!:multi: dobry domek sprawdzony poszukiwany! Quote
ania14p Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Koksik kazał mi nosić zdjęcie Chudej w torebce na psie akcesoria do sprzątania koop i pokazywać wszystkim psim znajomym, niech też myślą, myślenie nie boli! Quote
deszczowa Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 Koksik, wielka łapa dla ciebie, stary! niby juz chuda nie beczy, ale spi w moim łuszku i mnie z niego wyganiajom, bo to jedyne wienksze loszko i tylko tam ta długa nitka siem miesci:mad: Barusiek besdomny Quote
wisela1 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Oj! leniwa ta Wasza matka..... NIC nie napisze co w rodzinie słychać..... Quote
ania14p Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Leniwa okropnie :oops:, w rodzinie nic specjalnego się nie dzieje, muszę wziąć aparat na poranny spacerek i coś napstrykać, ale jako śpioch wybiegam bezmyślnie, pamiętam tylko o torebkach na koopy i psach, czasem to nawet psom smyczki pomylę :cool3:! Karton już prawie zapakowany :oops:. Quote
wisela1 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 ania14p napisał(a): Karton już prawie zapakowany :oops:. Prawie robi wielką różnicę....:evil_lol: Quote
ania14p Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Elu :oops::oops::oops:, ale połamało mnie strrrasznie! Quote
wisela1 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Przecież nie poganiam...Chciałam tylko "yntelygencją " i dobrą pamięcią błysnąć...... Sama ledwie się przemieszczam... Wysoka wilgotność.... spore wiatry, to i łepetyna boli.... W ogóle to kręcę się jak g---o w potoku i niczego do końca nie mogę zrobić. 35 raczej skończyłam bezpowrotnie ;) Quote
ania14p Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Od rana leje, wróciliśmy przemoczeni kompletnie, psy lazły za mną bardzo niezadowolone, a teraz się suszą na kanapie :mad:! Quote
wisela1 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 I jak tam Koksownik? Zmokłeś trochę? Bo my BAAARDZO :shake: Quote
ania14p Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 My jeszcze czekamy na deszcz :evil_lol:, w tej chwili jest chłodno i wilgotno, ale nie pada, w każdym razie z działki nici :angryy:! Quote
wisela1 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Koksiulo, wiesz ze u nas też Koksik zamieszkał? Ale miauczący i wiecznie głodny...Nie to co Ty, stateczny, zrównoważony gość....:loveu: Quote
ania14p Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Nasz Koksownik wcale nie jest stateczny, ani zrównoważony i również jest ciągle głodny, za to w odróżnieniu od Waszego Koksia jest tłustym wałkiem na cieniutkich nóżkach :evil_lol:! Quote
deszczowa Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ania, miej sumienie, psa tak dołować:mad: wieści od Barusia: Koksik, nic siem nie martf, jak pańcia ci tak wstrentnie mofi, ja tam ciongle nie dojadam, to wpadaj do mnie na hate i se siem czenstuj, najfyzej z mojom Mikom razem pojedziecie na wczasy odhudzajonce dla gróbych parufek na cienkich nuszkach :megagrin: Quote
ania14p Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Cioteczka wreszcie się zalogowała :multi:, a Koksio nie wie skąd mu się ta figura bierze, bo myślał, że po pani, ale ja to nóżek cieniutkich nie mam, a reszta jak u Koksa (może sierść trochę mniej puszysta, no i siwa :razz:) :evil_lol:! Quote
tomcug Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Aniu, Twój Koksik to dokładnie jak mój Montuś. Piękna, czarna baryłeczka. :evil_lol: :eviltong: ;) Quote
wisela1 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 A my to już beczki !!!:oops::multi::multi:Też chcemy do tego klubu !!! Przyjmiecie nas ? Rex i Bunia Quote
ania14p Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jasne, wszystkich anorektycznych inaczej przytulimy :evil_lol:! Quote
Recommended Posts