Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 744
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Melduję, że pojawiły się pieniążki od olgi7 dla Lenki - Dziękuję :)

(Tylko jak ja mam to teraz do pierwszego postu dopisać, skoro nie działa mi funkcja ich edytowania ???????????
Niektórzy jakoś edytują... może trzeba by ich zapytać?

Posted

Przepraszam, ze tyle się nie odzywałam ale trochę miałam zawirowań w życiu. W każdym razie byłam w sprawie Lenki u mojej wetki. Długo rozmawiałyśmy na jej temat, na temat tego jak się zachowuje i co jej może pomóc. Doszłyśmy do wniosku ze ten lek, który był polecany na wątku nie będzie dla niej najlepszy bo to odpowiednik Prozaku - lek na depresję. A Lenka depresji nie ma - na spacerku merda ogonkiem, podszczekuje przy swojej budzie, jest bardzo pogodna. Ona się panicznie boi dotyku i samego człowieka. I dlatego moja wetka zaproponowała, ze poszuka czegoś bardziej przeciwlękowego. Da mi znać do niedzieli co będzie najlepsze i niedrogie i wypisze receptę. Takze od przyszłego tygodnia moze zacznie się życie nowej Lenki - trochę odwazniejszej:)

Posted

megii1 napisał(a):
Przepraszam, ze tyle się nie odzywałam ale trochę miałam zawirowań w życiu. W każdym razie byłam w sprawie Lenki u mojej wetki. Długo rozmawiałyśmy na jej temat, na temat tego jak się zachowuje i co jej może pomóc. Doszłyśmy do wniosku ze ten lek, który był polecany na wątku nie będzie dla niej najlepszy bo to odpowiednik Prozaku - lek na depresję. A Lenka depresji nie ma - na spacerku merda ogonkiem, podszczekuje przy swojej budzie, jest bardzo pogodna. Ona się panicznie boi dotyku i samego człowieka. I dlatego moja wetka zaproponowała, ze poszuka czegoś bardziej przeciwlękowego. Da mi znać do niedzieli co będzie najlepsze i niedrogie i wypisze receptę. Takze od przyszłego tygodnia moze zacznie się życie nowej Lenki - trochę odwazniejszej:)

Zgadzam się z tym megii1 ;)

Posted

[quote name='magdola']Niektórzy jakoś edytują... może trzeba by ich zapytać?

HTML kod jest wylaczony (mozesz edytowac posty)

Nie ma mozliwosci wlacznia (nie ma linku na niebiesko )...pomimo tego niektore posty daja sie edytowac ale do pewnego momentu??
Zalezy tez od watku ...bardzo dziwne ale to BUG (blad) i nie naprawiaja????

To jest na koncu kazdej strony po lwej stronie tzw...Zasady Postowania (sa tam BB Cide, Emitikony, IMG )

Pisze, ze wylaczony ale moglam na szczescie edytowac???

Posted

megii1 napisał(a):
(...) I dlatego moja wetka zaproponowała, ze poszuka czegoś bardziej przeciwlękowego. Da mi znać do niedzieli co będzie najlepsze i niedrogie i wypisze receptę. Takze od przyszłego tygodnia moze zacznie się życie nowej Lenki - trochę odwazniejszej:)

Dobrze Megii, daj znać jeśli będziesz już miała ten lek. Ciekawe, jak zareaguje na niego Lenka...

Posted

[quote name='magdola']Mam sukieneczkę dla dziewczynki ok 6 lat karnawałową. Może ktoś zrobiłby bazarek?

Dziękuję magdola :) ... niestety ja nie orientuję się w tworzeniu bazarków, a teraz w "erze" nowe Dogomanii, to już kompletnie nie potrafię się tu odnaleźć (na szczęście "edycję" odnalazłam - po dwóch kliknięciach na ikonkę, wyświetla mi się prawie pusta strona... gdy "powędruję" suwakiem daleko... daleko... daleko... na prawą stronę, odnajduję tam okno edycji... BRAK SŁÓW...)

Czy jest tu może jakiś spec od bazarków :) ?

Posted

MyrkurDagur napisał(a):
Dziękuję Renatko :)

Nie dziękuj,tylko trzymaj kciukasy,może się uda tak jak z dziaduniem Toficzkiem?:)
A tak właściwie to na ile latek oceniana jest Lenka?

Posted

Renata5 napisał(a):
Nie dziękuj,tylko trzymaj kciukasy,może się uda tak jak z dziaduniem Toficzkiem?:)

Tak, dziadzio Toffik :)

Lenka powinna mieć około 2-3 lat (tak przynajmniej twierdził Pan z przytuliska).

Posted

Renata5 napisał(a):
trzymać , trzymać :) dziaj pokaże znajomym i jesli sie zdecyduja to bedzie moją SASIADKA:P... dom pełen miiłości i pustaka po śmierci FOKUSA tez adoptowanego przed 11 laty..widziałam jak opiekują sie staryszkiem , chorym juz i niedołężnym .. wielkie serce dla psóe ma to małżeństwo .... no to trzymać kciuki bo chyba są jeszcze 2 inne kandydatki :P... ale LENKA jest piekna , a ze miała to być sunia ruda i kudłata , nie mała nie duza to myślę że LENKA ma wielkie szanse na ten dom ...
jeszcze informacje poproszę , czy ona jest juz wysterylizowana ? czy do sterylki ? ...

Posted

[quote name='renia13']trzymać , trzymać :) dziaj pokaże znajomym i jesli sie zdecyduja to bedzie moją SASIADKA:P... dom pełen miiłości i pustaka po śmierci FOKUSA tez adoptowanego przed 11 laty..widziałam jak opiekują sie staryszkiem , chorym juz i niedołężnym .. wielkie serce dla psóe ma to małżeństwo .... no to trzymać kciuki bo chyba są jeszcze 2 inne kandydatki :P... ale LENKA jest piekna , a ze miała to być sunia ruda i kudłata , nie mała nie duza to myślę że LENKA ma wielkie szanse na ten dom ...
jeszcze informacje poproszę , czy ona jest juz wysterylizowana ? czy do sterylki ? ...

Wspaniale :loveu: Reniu, dziękuję za tę wielką szansę dla naszej Lenki :loveu: Ale już nic więcej lepiej nie piszę, aby nie zapeszać...

Lenka jest już wysterylizowana. Zabieg został przeprowadzony, gdy Lenka była w przytulisku.

Posted

renia13 napisał(a):
trzymać , trzymać :) dziaj pokaże znajomym i jesli sie zdecyduja to bedzie moją SASIADKA:P... dom pełen miiłości i pustaka po śmierci FOKUSA tez adoptowanego przed 11 laty..widziałam jak opiekują sie staryszkiem , chorym juz i niedołężnym .. wielkie serce dla psóe ma to małżeństwo .... no to trzymać kciuki bo chyba są jeszcze 2 inne kandydatki :P... ale LENKA jest piekna , a ze miała to być sunia ruda i kudłata , nie mała nie duza to myślę że LENKA ma wielkie szanse na ten dom ...

O kurcze, i co??? :) :) :)

Posted

No i co????? a no to żeeeeee, nooooo , dobra powiem :) ..LENA ma dom :) na 99 % zapadła decyzja :) reszta tylko kwestia ustalenia , co gdzie i kiedy i oczywiście z kim i mam nadzieje ze wszystko potoczy sie po mysli obu stron z ostatecznym rezultatem że LENA pojedzie do SWOJEGO domu ! ...
Proszę podajcie mi kontakt , czekam na widomośc na pw , reszte potem :)

Posted

renia13 napisał(a):
No i co????? a no to żeeeeee, nooooo , dobra powiem :) ..LENA ma dom :) na 99 % zapadła decyzja :) reszta tylko kwestia ustalenia , co gdzie i kiedy i oczywiście z kim i mam nadzieje ze wszystko potoczy sie po mysli obu stron z ostatecznym rezultatem że LENA pojedzie do SWOJEGO domu ! ...
Proszę podajcie mi kontakt , czekam na widomośc na pw , reszte potem :)

Boże super:) Bardzo dziękuję w imieniu Lenki:) Lenka jest u mnie w hoteliku takze numer telefonu masz w podpisie:)