__Lara Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to nieźle ;) Quote
MyrkurDagur Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='megii1']Lenka się socjalizuje:) na poczatku nie wychodziła z budy a teraz nie dość że wychodzi jak tylko usłyszy najcichszy szelest to jeszcze szczeka:multi: i to jak...aż podskakuje:loveu:[/quote] :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
coronaaj Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='MyrkurDagur']Lenko, tyle zmian nastąpiło w Twoim życiu, a jeszcze tyle przed Tobą... :cool3: *************** [/quote] :loveu:Lenka na dobrej drodze i jeszcze bedzie lepiej:multi::multi: :angryy:A ja zostalam z klatka Lenki w vanie...nie moge sie dodzwonic do Adama syna pani z TOZu...co mam zrobic z klatka? :evil_lol::evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='coronaaj']:loveu:Lenka na dobrej drodze i jeszcze bedzie lepiej:multi::multi: :angryy:A ja zostalam z klatka Lenki w vanie...nie moge sie dodzwonic do Adama syna pani z TOZu...co mam zrobic z klatka? :evil_lol::evil_lol:[/quote] Ojojoj... skontaktuję się z Panią z TOZu i dam znać. Quote
zuzia7 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 dostępny jutro wieczorem pod nr.0781100176 lub 0-606922184 to ja pani z tozu Quote
megii1 Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Lenka dziś:) Jeszcze się boi niestety:shake: Ale jak mnie widzi macha ogonkiem i nigdy nie załatwia się w swoim kojcu - bardzo czysta i higieniczna dziewczyna:loveu: Quote
__Lara Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Jaka piękność :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: :loveu::loveu::loveu: Quote
Olga7 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Megii-nie znalazl by się dla Lenki nieco lżejszy lańcuch-ona ma teraz tak wygoloną szyjkę i pewnie ciąży jej ten łańcuch ?:cool3::shake: A szelek nie da pewnie sobie zalożyć ,a jesli nawet-to nie nie tak łatwo ..Sliczna panna z Lenki -tylko często chyba taka zamyślona czy smutna ...:pCzy ona zawsze na łańcuchu jest poza kojcem ?Nie da rady inaczej pewnie... Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ten łańcuch tak naprawdę nie jest taki ciężki:roll: I nie da jej się niestety na razie puszczać bo ona jest po prostu dzika i łapalibyśmy ja na wybiegu cały dzień albo i dłuzej bo jest bardzo szybka:evil_lol: Szelki nie są jej potrzebne bo ona nie szarpie na smyczy - spaceruje wbrew pozorom bardzo grzecznie;) Ta metalowa smycz jest tylko dlatego, ze boimy się ze przegryzie parcianą. Potrzeba jej jeszcze paru tygodni, potem powinno być lepiej. Myślę, że i tak robi spore postępy. Ale wiesz, ona jak widzi nas już blisko siebie to wpada w taką panikę, ze ta smycz fruwa....:placz: Strasznie się boi bidula:shake: Quote
megii1 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Dziś Lenka miała wizytę Pani weterynarz - nie miała szczepienia na zakaźne. Jak się można było domyśleć lekko nie było:shake: ale w końcu Maleństwo skapitulowało:multi: Quote
__Lara Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Oj Lenka Lenka, jeszcze będą z Ciebie ludzie :p będziesz jeszcze wspaniałym psem ;) Quote
bico Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 z Lenki na tych fotkach z poprzedniej strony, to troszkę taki mały urwisek:cool3: a jak tam Pani z Kabat - daje znaki życia?:roll: Quote
Olga7 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Waleczna jest nasza Lenka nadal,ale każdy tydzień ,m-c kolejny to już nieco mniej strachu w niej będzie jednak .Wymizjaj ją mocno ode mnie Megii-tego fajnego dzikuska:razz::loveu:-proszę. Quote
MyrkurDagur Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [quote name='megii1'] Lenka :loveu: Ależ ona przezabawnie wygląda - taka puchata i bogato włosiem pozarastana :loveu: Nie mogę się doczekać, gdy pozwoli sobie na pełną gamę zabiegów pielęgnacyjnych i przeobrazi się w prawdziwą piękność :loveu: ***************** Przesłałam Megii 70 zł za szczepienie dla Lenki. Quote
leni356 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='bico']z Lenki na tych fotkach z poprzedniej strony, to troszkę taki mały urwisek:cool3: a jak tam Pani z Kabat - daje znaki życia?:roll:[/quote] Daje :lol:, zagląda na wątek Lenki i pojedzie ją tez zobaczyć w hoteliku Quote
coronaaj Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='leni356']Daje :lol:, zagląda na wątek Lenki i pojedzie ją tez zobaczyć w hoteliku :multi:dobra wiadomosc, oby to ten domek:cool3::cool3: A ja mam Tymczasa, :crazyeye::crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/potrzebne-ogloszenia_5-tyg-piesek_georg-c_wesoly-autobus-coronaaj-uratowal-malucha-147420/#post13050840 Quote
leni356 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='coronaaj']:multi:dobra wiadomosc, oby to ten domek:cool3::cool3: A ja mam Tymczasa, :crazyeye::crazyeye: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/potrzebne-ogloszenia_5-tyg-piesek_georg-c_wesoly-autobus-coronaaj-uratowal-malucha-147420/#post13050840 Alicja jesteś niesamowita :loveu: Mam nadzieję że wszystkie pieski się zgadzają ze sobą Quote
leni356 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='megii1'] To zdjęcie jest słodkie :lol: Nie mogę się napatrzeć na małą Lenkę Quote
bico Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 [quote name='leni356']Daje :lol:, zagląda na wątek Lenki i pojedzie ją tez zobaczyć w hoteliku[/quote] wobec tego, już nie mogę się doczekać tych odwiedzin:multi: Quote
AgusiaP Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Stop Killing Dogs - the petition to stop brutal dog torture and dog meat consumption in South Korea POWSTRZYMAJMY ZABIJANIE PSÓW -petycja :-(:-(:-(Dziewczynki podpisujcie i posyłajcie dalej Quote
MyrkurDagur Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Witajcie Drogie Cioteczki :loveu: ************* Wpadam na chwilęczkę z informacją, że przez najbliższe kilka dni mogę być odcięta od netu. Jestem w trakcie przeprowadzki i ostatnio odrobinę zakręcone mam życie, ech... Ale cokolwiek by się nie działo, pamiętam o naszej dzikiej pannicy :diabloti: ...i cały czas mam nadzieję, że będzie lepiej... Rozmawiałam wczoraj z Megii i martwi mnie fakt, że Lenka pozwala się dotknąć dopiero wtedy, gdy się zmęczy szarpaniem i "walką"... Ale z drugiej strony ma wiele dobrych cech i wierzę, że pokonanie jej strachu to tylko kwestia czasu ;) Lenka jest w dobrych rękach :loveu: Pozdrawiam Was serdecznie !!! :loveu: ************* Petycja podpisana... :-( Quote
coronaaj Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='leni356']Alicja jesteś niesamowita :loveu: Mam nadzieję że wszystkie pieski się zgadzają ze sobą :loveu:Pakus pierwszy warczal na Bibi :loveu:ale teraz dobra komitywa, za to meksykany mylsa, ze "meksykanskie arystokraty" hiszpanskiego pochodzenia (rasowe):evil_lol::evil_lol: i omijaja Bibi troche z daleka ale sa zainteresowane ..co to takiego..:shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/f1161/bibi_5-tyg-sunia_wesoly-autobus-coronaaj-ja-uratowal-pilnie-potrzebne-ogloszenia-147418/#post13069666 :loveu:Z Lenka bedzie dobrze tylko wiecej czasu potrzeba:razz::razz:klatka dalej nie odebrana narazie czeka, nikt sie nie odezwal:mad::mad: Quote
megii1 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Niestety u Lenki bez zmian. Wie wiem już jak ją przekonać że człowiek nie jest taki zły. Ona jak nas widzi wpada w paniczny strach a dziś nawet warczała na widok aparatu...Taka Bidula z niej wystraszona... Quote
__Lara Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 :-(:shake: może potrzebuje więcej czasu megii1 ;) chciałoby się już, a tu Lenka mówi "niet" :p Quote
Recommended Posts