Leyla Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 funia napisał(a):jutro będe w schronie :roll: ...to może jakąś fotkę uda ci sie zrobić:razz: Quote
zuzlikowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 donacja napisał(a):Ból fizyczny-okaleczone ciało łatwo jest pokazać. Ale jak pokazać okaleczoną dusze????? Nie wiem...ale trzeba próbować...zawsze trzeba próbować. Funiu,jak bedziesz w schronie postaraj się zrobić fotki,ale poobserwuj Atosa...i napisz wszystkie odczucia i uwagi jakie przychodza Ci do głowy.Czasami w nich kryje się dobry,prawdziwy tekst do allegro i ogłoszeń! Quote
funia Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Oczywiście ,jeśli tylko wyprowadzą mi psa na zewnatrz to postaram sie zrobić jak najwięcej zdjęć i poobserwować biedaka. Tylko boję sie ,ze tego nie zrobia bo oni nas nienawidzą i robia wszystko aby nam zrobić na złość..... Quote
funia Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Atos o 11 jadę do Ciebie czekaj na mnie umęczona psino :placz: Quote
lunarmermaid Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 I co??? Są jakieś zdjęcia Atosa??? Co u niego? Quote
funia Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Tak byłam ,Atos został wywleczony przez pracownika z budy na siłę .Niestety tylko w ten sposób mogłam zrobic zdjęcie ,ale niestety zza siatki .Stal i przytullał się do pracownika i nawet machał ogonem ,Po zrobieniu zdjec natychmiast poszedł do budy :placz: Jutro wstawie zdjęcia bo zostawiłam w pracy aparat.Jest napewno bardzo fajnym psem ,tylko kto da mu szanse :shake: Quote
Onaa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 To co już jest zbiórka na dt/hotelik dla Atosika :) ? Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Funiu...jak znajdziesz trochę czasu napisz wszystko co Ci się kojarzy z Atosem...nawet nieuczesane myśli...może z tego uda sie jakiś tekst od serca sklecić do allegro i ogłoszeń. Też czekam na fotki. Quote
Onaa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Biedny Atosik, jaki smutny :-(, wyprowadzony na siłę :-(. Quote
Tola Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Dogo07 napisał(a):Biedny Atosik, jaki smutny :-(, wyprowadzony na siłę :-(. Zdjęcia tylko takie, bo Atosa cały aczs zasłaniały inne psy:roll: Funia chyba ma lepsze.. Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Tolu,a nie można wstawić tych fotek większych?:roll: Mogę je powiększyć,ale wtedy sie rozmyją! A nie są wcale takie złe...nie martw się o to!:lol: Quote
Tola Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 zuzlikowa napisał(a):Tolu,a nie można wstawić tych fotek większych?:roll: Mogę je powiększyć,ale wtedy sie rozmyją! A nie są wcale takie złe...nie martw się o to!:lol: Juz się robi:lol: Quote
zuzlikowa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 No,własnie...właśnie!:lol: Zobaczcie,całkiem nieźle widać Atosa...kurcze on jakiś taki wyżłowaty??? Ciotki,która spróbuje rozszyfrować...co w Atosie siedzi za rasa...abo rasy:cool3:??? Chciałam pytać o spacery,ale chyba niepotrzebnie?:oops: Quote
lunarmermaid Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Śliczny,pychol z tą białą pręgą podobny do mojej Milki. Smutny rzeczywiście,ale bardzo ładny.Widać,że lgnie do człowieka... Może ma coś z wyżła ale raczej niewiele,tylko pychol,bo reszta chyba za duża na wyżła...;) Quote
Leyla Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Bazyl (Benio co w budzoe siedział) pojechał właśnie do domu!!! Może Atoskowi też się uda . mam więc wolne 5 dych na hotelik:razz::cool3: Quote
Onaa Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 No co to, wszyscy o Atosiku zapomnieli :sadCyber: ? Quote
lunarmermaid Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Ależ skąd pamiętamy!!! Trzeba pomyśleć o DT lub hoteliku,tylko skąd tyle kasy wziąść? Quote
Recommended Posts