Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

donacja napisał(a):
Ból fizyczny-okaleczone ciało łatwo jest pokazać. Ale jak pokazać okaleczoną dusze?????

Nie wiem...ale trzeba próbować...zawsze trzeba próbować.

Funiu,jak bedziesz w schronie postaraj się zrobić fotki,ale poobserwuj Atosa...i napisz wszystkie odczucia i uwagi jakie przychodza Ci do głowy.Czasami w nich kryje się dobry,prawdziwy tekst do allegro i ogłoszeń!

Posted

Oczywiście ,jeśli tylko wyprowadzą mi psa na zewnatrz to postaram sie zrobić jak najwięcej zdjęć i poobserwować biedaka.
Tylko boję sie ,ze tego nie zrobia bo oni nas nienawidzą i robia wszystko aby nam zrobić na złość.....

Posted

Tak byłam ,Atos został wywleczony przez pracownika z budy na siłę .Niestety tylko w ten sposób mogłam zrobic zdjęcie ,ale niestety zza siatki .Stal i przytullał się do pracownika i nawet machał ogonem ,Po zrobieniu zdjec natychmiast poszedł do budy :placz:

Jutro wstawie zdjęcia bo zostawiłam w pracy aparat.Jest napewno bardzo fajnym psem ,tylko kto da mu szanse :shake:

Posted

Funiu...jak znajdziesz trochę czasu napisz wszystko co Ci się kojarzy z Atosem...nawet nieuczesane myśli...może z tego uda sie jakiś tekst od serca sklecić do allegro i ogłoszeń.

Też czekam na fotki.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Biedny Atosik, jaki smutny :-(, wyprowadzony na siłę :-(.

Zdjęcia tylko takie, bo Atosa cały aczs zasłaniały inne psy:roll:
Funia chyba ma lepsze..

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Tolu,a nie można wstawić tych fotek większych?:roll:

Mogę je powiększyć,ale wtedy sie rozmyją! A nie są wcale takie złe...nie martw się o to!:lol:

Juz się robi:lol:

Posted

No,własnie...właśnie!:lol:
Zobaczcie,całkiem nieźle widać Atosa...kurcze on jakiś taki wyżłowaty???

Ciotki,która spróbuje rozszyfrować...co w Atosie siedzi za rasa...abo rasy:cool3:???

Chciałam pytać o spacery,ale chyba niepotrzebnie?:oops:

Posted

Śliczny,pychol z tą białą pręgą podobny do mojej Milki. Smutny rzeczywiście,ale bardzo ładny.Widać,że lgnie do człowieka...
Może ma coś z wyżła ale raczej niewiele,tylko pychol,bo reszta chyba za duża na wyżła...;)