Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baldek2 napisał(a):
To i ja 50 zl dam dla Atoska.

I Atosek trafił na swoje Janiołki! Dziękujemy bardzo:loveu:

Funiu...do większej ilości osób będziesz musiała wysłać konto:multi::multi::multi:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
...funiu nie zauważyłaś?:lol:

Kochana a u jamora?...
Zapytałam na wątku...zobaczymy...

oczywiscie zauwazyłam ,to super gotówka ale jesli dobrze zrozumiałam to wpłata jednorazowa tak?:oops:
Zaraz pisze do osoby ,która moze odstapi kolejkę u murki bo piees zniknął ,moze sie uda;)

Posted

Dziewczyny prosze jeśli ,któraś moze niech udostepni swoje konto na wpłaty na Atosa ,ja nie moge niestety .

wypiszcie ile mamy i ile nam brakuje ,zeby było przejrzyście /Ja lecę bo dziecko mi sie drze

Posted

Basia 1968 ,odstapiłla nam miejsce u Murki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Więc Atos jest drugi w kolejce ,jesli tylko jakis psiak pójdzie do domku Atos zaraz jedzie do hoteliku .
Wiec trzebaa zbierac kasę ,za duzego psa jest 15 zł za dobe więc razy 30 =450zł:crazyeye:

Posted

funia napisał(a):
Dziewczyny prosze jeśli ,któraś moze niech udostepni swoje konto na wpłaty na Atosa ,ja nie moge niestety .

dlaczego nie nie możesz?
To kto ma to zrobić, jak nie założyciel wątku dla "swojego"psa?

przez brak decyzji co do konta, kasa przedzie koło nosa, choć Atos jest drugi w kolejce:cool1:

Posted

funia wstaw prosze do pierwszego postu najistotniejsze info, tzn. deklaracje miesieczne, wpłaty jednorazowe - kto ile...poza tym warto zmienic tytuł, że jest szansa na hotelik potrzebne deklaracje..

Posted

Nie tylko jest szansa,lecz jest miejsce dla Atosa u jamora!...od zaraz!
Hotel u jamora - propozycja

...krótki wyciąg z warunków:

Witam. Posiadam w sumie 20 boksów, po 8 m kwadratowych, duzy ogólny wybieg, prawie 3 tys m. woda, kanalizacja. powierzchnia betonu impregnowana. przód -metalowe przesło ocynk, podejniki. w kazdym boksie nówki budy. Swoich 7 psów, ONki i Obki, psy uzytkowe, część z nich przygotowuje do słuzby, niekoniecznie polskiej. Do hotelu przyjmuję psy niezalenie od ras i charakteru. Ceny do 20- 40 zł, ale dla DT zrobię 13- 15 zł z moim wyżywieniem. Karmie psy mielonym mięsem wołowym, drobiowym oraz sucha belgijska karmą Arion, rodzaj zaleznie od wieku. Psy w moich boksach czują się bezpiecznie, jeden drugiego nie widzi, nie ma gonitw i bez stresu...
...Zdrowie psa najwazniejsze. Zazanaczam, ze psów na DT nie szkolę . Przede wszystkim doprowadzam ich stan zdrowia do właściwego oraz dbam o ich dobra socjalizację. Jako nieliczny przyjmuje tez na hotel psy agresywne. Na codzien pracuje w Zakładzie kynologii policyjnej jako instruktor, więc co za tym idzie lubię takie psy i potrafię sie z nimi dogadać, trzeba na to tylko więcej czasu i cierpliwości. Obsługa vet 24 . z przyjazdem na miejsce, ceny bardzo niskie, podstawowe leczenie, zabiegi....
...Wybieg to dokładnie 2700m.Ogrodzony. Psy na wybieg wypuszczane są kilkakrotnie dziennie, indywidualnie lub w dobranych grupach. Czesanie, mycie , kąpiele, drobne zabiegi ( zastrzyki itd.) dla DT w cenie pobytu.
Warunki przyjęcia psa :

• szczepienia ochronne i przeciwsciekliżnie
  • aktualne odrobaczenie
  • brak chorób zakaznych i chorób skórnych

Tyle jamor!
Ja podaję to jako konkretną propozycję...nie trzeba czekać,koszta takie same jak w innych hotelikach,a i coś co wg mnie niezwykle ważne dla Atosa...umiejętność dogadania się z psem i doswiadczenie oraz...święty spokój na poczatek...kojec dla samego Atosa...i jeśli jest w nim wola by odżyć...jest to dla niego ogromna szansa!
Im szybciej tym lepiej!

Zastanówmy się bardzo poważnie! To już nie gdybanie.Jest miejsce dla Atosa!Można zabrać go ...nawet dziś!

funia...pieniądze na pierwszy miesiąc już są...i to z Bazylkowymi z dużą nadwyżką! Tylko gdzie je wpłacać?
Trzeba szybko podejmować decyzję i szybko pieniądze przelewać!

Posted

A jak pies bedzie u jamora, to darczyncy wplacaja bezposrednio do jamora. Napiszcie tylko na pierwszej stronie watku kto ile deklarowal.

Posted

mnie bardzo przekonuje to,że jamor z psami pracuje i je socjalizuje, a tego trzeba Atosowi. Nie wystarczy go tylko przetrzymać, on potrzebuje fachowca. Im szybciej nauczy się ludzi ,tym szybciej znajdzie dom. A na dodatek miejsce od zaraz;) Jestem za!!!

Posted

U jamora jest wszystko na plus : teren, okolica, jamor i jego Rodzina pomagajaca w socjalizacji, czeste sprawozdania o psie, zdjecia, wet w razie potrzeby ( odpukac w niemalowane puk,puk ), fachowosc i zyczliwosc....

Posted

teraz trzeba dograc kwestie organizacyjne:
- cena za miesiac
- na czyje konto wpłacac pieniazki
- kto wyciagnie psa ze schroniska i czy beda z tym jakies problemy
- załatwic transport
- potrzeba jednej osoby która bedzie decydowac

Posted

baldek2 napisał(a):
Oczywiscie moja deklaracja jest stala.Tylko jak sie zagapie i zapomne to prosze bardzo o przypomnienie.

o i aniołek tu jest,nie wierzę że się zagapisz:eviltong:
dowiedzcie się dokładnie u murki jak to wygląda mniej więcej czasowo i jak nie da rady szybko to dawajcie go do jamora,nie poznacie psa po paru dniach,mam tam dorkę i byłam tam osobiście,jamorkowie to świetni ludzie i będzie miał tam jak w niebie,u mureczki tez ,ale nie wiadomo kiedy kolejka ruszy,murka zawalona po uszy jak zwykle

Posted

Kuuuurrrczeeee!!! no to co robimy??? Funiuuu, bierz Atosa na siebie i decyduj ,bo każdy dzień dla niego w schronie to katorga. Mamy farta bo miejsce jest na już ,kasa też....:icon_roc:

Posted

Leyla napisał(a):
Kuuuurrrczeeee!!! no to co robimy??? Funiuuu, bierz Atosa na siebie i decyduj ,bo każdy dzień dla niego w schronie to katorga. Mamy farta bo miejsce jest na już ,kasa też....:icon_roc:

Fuuuniu, szybko trzeba się decydować! Bo taka szansa się zdarza na prawdę rzadko - fajny hotel od zaraz i kasa, 350 zł, czeka na przelew od zaraz, a i inne osoby też się dla Atoska deklarowały. Co robimy? Pośpieszmy się!:roll:

Posted

Leyla napisał(a):

...potrzebna szybka decyzja!!!

Posted

mialam awarie dwóch komputerów na tym mam odwrócony obraz do góry nogami :angryy: szlag mbnie zaraz trafi.Moze maą mi zreperyje ,Sory za to pisanie ale tak szybcej idzie.

Mój numer 601 071 963 .Ja jestem za tylko co będzie jak po miesiącu nie bedzie kasy na dalsze oplacanie w hotelu ?

Posted

Z tego co widzę jest dużo osób zaangażowanych w Atosa:razz: Musimy dać radę!!!

Kto dorzuci się do szczęścia nieszczęśliwego Atosika???

BARDZO BARDZO BARDZO PROSIMY:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: