Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fajnie by było u Jamora, bo on z psami pracuje:razz: cena też przystępna ,nasz Atosik ma przyzwoite rozmiary;) To co robimy??Pytał ktoś jamora o miejsca wolne??

Posted

[quote name='funia']Jutro bedę dopiero wiedziała jak z hotelem u Murki:oops:

Bazyl-bernardyn Bazyl ma już domek i cioteczki wspomagajace chłopaka zdecydowały,że część jego finansów przeznaczają na pomoc pieskowi,który jest w podobnej sytuacji jak on...tak więc 350zł na szybkie wyciągnięcie Atosa zostanie przelane na wskazane konto!

Proszę o informację- konto i miejsce gdzie psiak może być umieszczony...oraz potwierdzenie na wątku Bazyla,że pieniążki doszły.
BAZYL_wielkopies zostawiony swemu cierpieniu_MA JUŻ SWOJE SERCA I DOM!Kocha!

Pytałam też o miejsce megii...moze jak nie u Murki,uda się u megii1? Trzeba pilnie szukać...szybko,bo każdy dzień dla Atosa to,albo raj,albo gehenna!
Od nas to zależy!

Posted

[quote name='zuzlikowa'].tak więc 350zł na szybkie wyciągnięcie Atosa zostanie przelane na wskazane konto!

Proszę o informację- konto i miejsce gdzie psiak może być umieszczony...oraz potwierdzenie na wątku Bazyla,że pieniążki doszły.

Tak więc czekam na numer konta do przelewu, a także wcześniejsze info, gdzie miałby być Atos hotelowany.

Posted

Mamy narazie mało,ale będziemy prosić... Atos dostał w spadku po Bazylu ,więc na początek jest. Porozsyłamy wątek, napewno ciotki pomogą i nie dadzą mu zginąć:icon_roc: Przecież tu cuda się zdarzają, Atosowi też się uda..MUSI!!!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Bazyl-bernardyn Bazyl ma już domek i cioteczki wspomagajace chłopaka zdecydowały,że część jego finansów przeznaczają na pomoc pieskowi,który jest w podobnej sytuacji jak on...tak więc 350zł na szybkie wyciągnięcie Atosa zostanie przelane na wskazane konto!

Pytałam też o miejsce megii...moze jak nie u Murki,uda się u megii1? Trzeba pilnie szukać...szybko,bo każdy dzień dla Atosa to,albo raj,albo gehenna!
Od nas to zależy!

...funiu nie zauważyłaś?:lol:

Kochana a u jamora?...
Zapytałam na wątku...zobaczymy...

Posted

Dopiero zaczelam swoja pomoc jako DT i mam jeszcze malo miejsc, jedynie 5 psiakow tymczasowych ( i 3 swoje wlasne ).
Adopcje na razie zerowe i nie moge pomoc w tej chwili.
Ale jesli tylko kltorys z moich podopiecznych znajdzie dom, to natychmiast sie odezwe.

Posted

[quote name='zuziaM']Dopiero zaczelam swoja pomoc jako DT i mam jeszcze malo miejsc, jedynie 5 psiakow tymczasowych ( i 3 swoje wlasne ).
Adopcje na razie zerowe i nie moge pomoc w tej chwili.
Ale jesli tylko kltorys z moich podopiecznych znajdzie dom, to natychmiast sie odezwe.

ZuziuM...dziękuje za odpowiedź...i miej w pamięci Atoska...czasami cuda się zdarżają...:oops:

Posted

zuziaM napisał(a):
Oczywiscie. Bede o nim myslala.
Mam nadzieje, ze pomoc szybciej uda sie zalatwic.... biedne psisko, a taki uroczy ....:shake:

Prawda,ze uroczy...a jaki może być...:loveu:
Też mam taką nadzieję...szukamy dalej,ale:lol:...uśmiechamy sie do wszystkich!

Posted

[quote name='zuzlikowa']ZuziuM...dziękuje za odpowiedź...i miej w pamięci Atoska...czasami cuda się zdarżają...:oops:

Atosik zasługuje na taki cud, juz za długo siedzi biedak w tej budzie:shake:

mialam z bazarku przeznaczone 50zł na Juranda, ale Jurys juz nie potrzebuje to wpłace dla Atoska:loveu:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Atosik zasługuje na taki cud, juz za długo siedzi biedak w tej budzie:shake:

mialam z bazarku przeznaczone 50zł na Juranda, ale Jurys juz nie potrzebuje to wpłace dla Atoska:loveu:

Dziękujemy bardzo!:loveu:

funiu...prześlij pilnie nr konta na wpłaty dla Atosa...do mnie lub bico...:lol: