zuzlikowa Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):wiadomo co u psiaka??? w jakim schronisku On przebywa??? W Zamościu?...chyba tak... Quote
agata51 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Może tutaj? http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/index15.html Dopiszcie moje 10zł/mies. Quote
Leyla Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Fajnie by było u Jamora, bo on z psami pracuje:razz: cena też przystępna ,nasz Atosik ma przyzwoite rozmiary;) To co robimy??Pytał ktoś jamora o miejsca wolne?? Quote
Leyla Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='agata51']Może tutaj? http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-u-jamora-propozycja-138231/index15.html Dopiszcie moje 10zł/mies. Dzięki agata ;) czyli mamy 80 zł, wcale nie mało jak na początek;) Quote
funia Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 dziewczyny kilka dni nie mogłam wejśc na dogo ,tragedia:mad: Quote
funia Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 Jutro bedę dopiero wiedziała jak z hotelem u Murki:oops: Quote
bico Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 funia napisał(a):Jutro bedę dopiero wiedziała jak z hotelem u Murki:oops: oj, to czekamy na jutro na jakieś info:cool3: Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='funia']Jutro bedę dopiero wiedziała jak z hotelem u Murki:oops: Bazyl-bernardyn Bazyl ma już domek i cioteczki wspomagajace chłopaka zdecydowały,że część jego finansów przeznaczają na pomoc pieskowi,który jest w podobnej sytuacji jak on...tak więc 350zł na szybkie wyciągnięcie Atosa zostanie przelane na wskazane konto! Proszę o informację- konto i miejsce gdzie psiak może być umieszczony...oraz potwierdzenie na wątku Bazyla,że pieniążki doszły. BAZYL_wielkopies zostawiony swemu cierpieniu_MA JUŻ SWOJE SERCA I DOM!Kocha! Pytałam też o miejsce megii...moze jak nie u Murki,uda się u megii1? Trzeba pilnie szukać...szybko,bo każdy dzień dla Atosa to,albo raj,albo gehenna! Od nas to zależy! Quote
bico Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='zuzlikowa'].tak więc 350zł na szybkie wyciągnięcie Atosa zostanie przelane na wskazane konto! Proszę o informację- konto i miejsce gdzie psiak może być umieszczony...oraz potwierdzenie na wątku Bazyla,że pieniążki doszły. BAZYL_wielkopies zostawiony swemu cierpieniu_MA JUŻ SWOJE SERCA I DOM!Kocha! Tak więc czekam na numer konta do przelewu, a także wcześniejsze info, gdzie miałby być Atos hotelowany. Quote
Leyla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Błagam!!! ciotki podpiszcie petycję:placz::placz::placz::placz::placz: Stop Killing Dogs - the petition to stop brutal dog torture and dog meat consumption in South Korea Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Leyla']Błagam!!! ciotki podpiszcie petycję:placz::placz::placz::placz::placz: Stop Killing Dogs - the petition to stop brutal dog torture and dog meat consumption in South Korea Podpisane... Quote
funia Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 nIESTETY u MURKI DŁUGA KOLEJKA ,ALE ZAPISAŁAM ATOSA W NIA BO JAK SIE RUSZY TO MOZE WSKOCZY DO NIEJ Quote
funia Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 ALE PRZECIEŻ MAMY ZA MAŁO DEKLARACJI MIESIECZNYCH WPŁAT ,CO Z RESZTA KWOTY PRZECIEZ BRAKUJE SPORO:shake: Quote
Leyla Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Mamy narazie mało,ale będziemy prosić... Atos dostał w spadku po Bazylu ,więc na początek jest. Porozsyłamy wątek, napewno ciotki pomogą i nie dadzą mu zginąć:icon_roc: Przecież tu cuda się zdarzają, Atosowi też się uda..MUSI!!! Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='zuzlikowa']Bazyl-bernardyn Bazyl ma już domek i cioteczki wspomagajace chłopaka zdecydowały,że część jego finansów przeznaczają na pomoc pieskowi,który jest w podobnej sytuacji jak on...tak więc 350zł na szybkie wyciągnięcie Atosa zostanie przelane na wskazane konto! Proszę o informację- konto i miejsce gdzie psiak może być umieszczony...oraz potwierdzenie na wątku Bazyla,że pieniążki doszły. BAZYL_wielkopies zostawiony swemu cierpieniu_MA JUŻ SWOJE SERCA I DOM!Kocha! Pytałam też o miejsce megii...moze jak nie u Murki,uda się u megii1? Trzeba pilnie szukać...szybko,bo każdy dzień dla Atosa to,albo raj,albo gehenna! Od nas to zależy! ...funiu nie zauważyłaś?:lol: Kochana a u jamora?... Zapytałam na wątku...zobaczymy... Quote
Lu_Gosiak Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 zuzlikowa napisał(a):. Kochana a u jamora?... Zapytałam na wątku...zobaczymy... u jamora byłby super....czekamy w takim razie na odpowiedz Quote
zuziaM Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Dopiero zaczelam swoja pomoc jako DT i mam jeszcze malo miejsc, jedynie 5 psiakow tymczasowych ( i 3 swoje wlasne ). Adopcje na razie zerowe i nie moge pomoc w tej chwili. Ale jesli tylko kltorys z moich podopiecznych znajdzie dom, to natychmiast sie odezwe. Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='zuziaM']Dopiero zaczelam swoja pomoc jako DT i mam jeszcze malo miejsc, jedynie 5 psiakow tymczasowych ( i 3 swoje wlasne ). Adopcje na razie zerowe i nie moge pomoc w tej chwili. Ale jesli tylko kltorys z moich podopiecznych znajdzie dom, to natychmiast sie odezwe. ZuziuM...dziękuje za odpowiedź...i miej w pamięci Atoska...czasami cuda się zdarżają...:oops: Quote
zuziaM Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 Oczywiscie. Bede o nim myslala. Mam nadzieje, ze pomoc szybciej uda sie zalatwic.... biedne psisko, a taki uroczy ....:shake: Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 zuziaM napisał(a):Oczywiscie. Bede o nim myslala. Mam nadzieje, ze pomoc szybciej uda sie zalatwic.... biedne psisko, a taki uroczy ....:shake: Prawda,ze uroczy...a jaki może być...:loveu: Też mam taką nadzieję...szukamy dalej,ale:lol:...uśmiechamy sie do wszystkich! Quote
Lu_Gosiak Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='zuzlikowa']ZuziuM...dziękuje za odpowiedź...i miej w pamięci Atoska...czasami cuda się zdarżają...:oops: Atosik zasługuje na taki cud, juz za długo siedzi biedak w tej budzie:shake: mialam z bazarku przeznaczone 50zł na Juranda, ale Jurys juz nie potrzebuje to wpłace dla Atoska:loveu: Quote
zuzlikowa Posted July 21, 2009 Posted July 21, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']Atosik zasługuje na taki cud, juz za długo siedzi biedak w tej budzie:shake: mialam z bazarku przeznaczone 50zł na Juranda, ale Jurys juz nie potrzebuje to wpłace dla Atoska:loveu: Dziękujemy bardzo!:loveu: funiu...prześlij pilnie nr konta na wpłaty dla Atosa...do mnie lub bico...:lol: Quote
Recommended Posts