Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skoro z toba Funiu spędził czas i się otworzył po chwili, to będzie jak z Muszką. Totalne wycofanie w schronie, a poza nim radość.
Trzeba go zgłosić do fundacji:cool3:

Tak jOGI tylko dziwi mnie ,ze ten pies w ogóle nie wychodzi przez tak długi czas ,jego światem jest tylko i wyłącznie buda .

Muszka troszke jednak sie przemieszczała po boksie ,o nim niestety świat nic nie wie:shake:

Obserwowalam juz wiele przypadków w schronie,psy wycofane i w depresji ,ale takiego psa nie widziałam .Jeden bedzie sie snuł po kątach ,drugi leżał w jednym miejscu ale tak jak on sie poddał ? Straszny jest jego przypadek bo on juz sie poddal i na nic nie czeka....

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na tygodniu pojade do schronu i poprosze o wyprowadzenie psa ,moze mi sie uda i zrobie lepsze zdjecia .

Tymczasem proponuję imię dla tego biedaka ,moze być Atos?:oops:

Posted

funia napisał(a):
Na tygodniu pojade do schronu i poprosze o wyprowadzenie psa ,moze mi sie uda i zrobie lepsze zdjecia .

Atos , ładnie:p Ty jesteś matką chrzestną, to wybierasz imię:eviltong: :loveu:

Posted

[quote name='funia']Super dzięki Isadora ,jak to się robi zeby u siebie mieć to zdjęcie ?:oops:

Tutaj masz instrukcję:
http://www.dogomania.pl/forum/f36/instrukcja-edycji-podpisu-dla-laikow-poczatkujacych-140328/

A ja to robię tak:

• zaznaczam banerek (podobnie jak zaznaczamy np wyraz w wordzie.
  • kopiuj (ctrl+C)
  • otwieram okno edycji podpisu
  • wkopiowuję tez podbnie jak np w wordzie tzn ctrl+v
  • klikam zapisz i banerek jest przeniesiony wraz z linkiem

Posted

[quote name='funia']Na tygodniu pojade do schronu i poprosze o wyprowadzenie psa ,moze mi sie uda i zrobie lepsze zdjecia .

Funiu...koniecznie jedź i zrób fotki...psiakowi też dobrze zrobi chwila poza budą...

A ATOS...piękne-mocne,zdecydowane...mądre!Męskie!

Cioteczki...nasze psisko ma imię!!! Przedstawiam Atosa...który da radę wymknąć się z wszystkich bied!