funia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Skoro z toba Funiu spędził czas i się otworzył po chwili, to będzie jak z Muszką. Totalne wycofanie w schronie, a poza nim radość. Trzeba go zgłosić do fundacji:cool3: Tak jOGI tylko dziwi mnie ,ze ten pies w ogóle nie wychodzi przez tak długi czas ,jego światem jest tylko i wyłącznie buda . Muszka troszke jednak sie przemieszczała po boksie ,o nim niestety świat nic nie wie:shake: Obserwowalam juz wiele przypadków w schronie,psy wycofane i w depresji ,ale takiego psa nie widziałam .Jeden bedzie sie snuł po kątach ,drugi leżał w jednym miejscu ale tak jak on sie poddał ? Straszny jest jego przypadek bo on juz sie poddal i na nic nie czeka.... Quote
funia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Isadora7 napisał(a):Dopiero jestem, zaraz sie biore za banerek. Super :laugh2_2:!!!! Quote
funia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Na tygodniu pojade do schronu i poprosze o wyprowadzenie psa ,moze mi sie uda i zrobie lepsze zdjecia . Tymczasem proponuję imię dla tego biedaka ,moze być Atos?:oops: Quote
Leyla Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 funia napisał(a):Na tygodniu pojade do schronu i poprosze o wyprowadzenie psa ,moze mi sie uda i zrobie lepsze zdjecia . Tymczasem proponuję imię dla tego biedaka ,moze być Atos?:oops: Atos , ładnie:p Ty jesteś matką chrzestną, to wybierasz imię:eviltong: :loveu: Quote
donacja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 No proszę, jaki się ruch tutaj zrobił:lol:. Pokazuj się Atosik! Dogomaniaczki nie dadzą Ci zginąć! Quote
funia Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 Bardzo sie ciesze ze tak Tu gwarno !!!:loveu: Quote
lunarmermaid Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Poczęstowałam się banerkiem!;) I domku, zobacz naszwedo psiaka!!! Atos czeka na swojego ludzia!!! Quote
funia Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 Super dzięki Isadora ,jak to się robi zeby u siebie mieć to zdjęcie ?:oops: Quote
Isadora7 Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 [quote name='funia']Super dzięki Isadora ,jak to się robi zeby u siebie mieć to zdjęcie ?:oops: Tutaj masz instrukcję: http://www.dogomania.pl/forum/f36/instrukcja-edycji-podpisu-dla-laikow-poczatkujacych-140328/ A ja to robię tak: zaznaczam banerek (podobnie jak zaznaczamy np wyraz w wordzie. kopiuj (ctrl+C) otwieram okno edycji podpisu wkopiowuję tez podbnie jak np w wordzie tzn ctrl+v klikam zapisz i banerek jest przeniesiony wraz z linkiem Quote
Onaa Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Funia, chodzi Ci o to żeby w Twoim podpisie ukazywał się ten banerek ? Quote
funia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='Dogo07']Funia, chodzi Ci o to żeby w Twoim podpisie ukazywał się ten banerek ? Bardzo bym tego chciala :oops: Quote
funia Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Nie zapominajcie o nim ,prosze :modla::modla: Quote
Leyla Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 hmmmm..ciotki nooooo..... musimy coś wymyśleć dla niego:placz::placz:przecież nie możemy go tam tak zostawić....:shake: Quote
zuzlikowa Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [quote name='funia']Na tygodniu pojade do schronu i poprosze o wyprowadzenie psa ,moze mi sie uda i zrobie lepsze zdjecia . Tymczasem proponuję imię dla tego biedaka ,moze być Atos?:oops: Funiu...koniecznie jedź i zrób fotki...psiakowi też dobrze zrobi chwila poza budą... A ATOS...piękne-mocne,zdecydowane...mądre!Męskie! Cioteczki...nasze psisko ma imię!!! Przedstawiam Atosa...który da radę wymknąć się z wszystkich bied! Quote
funia Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Będę sie starać aby wymknąć się z pracy ,muszę pojechać .Tylko wątpię czy pozwoli wyprowadzić go z budy :shake: Quote
lunarmermaid Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Przecież to dla dobra psa....Ładne fotki w ogłoszeniach to więcej potencjalnych domków. Atos w górę,oczarować ludzi!!!:loveu: Quote
maarit Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Atosie głowa do góry. Musi się udać. Nie bądź dzikuskiem! Quote
donacja Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ból fizyczny-okaleczone ciało łatwo jest pokazać. Ale jak pokazać okaleczoną dusze????? Quote
Recommended Posts