mari23 Posted November 13, 2017 Posted November 13, 2017 Dnia 5.11.2017 o 14:22, Szarotka napisał: Mam swietne wiadomosci Terrus juz od 2 listopada jest w nowym swietnym domu w Krakowie :) Hurrrraaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 Quote
Szarotka Posted November 23, 2017 Posted November 23, 2017 Azyl Biala Podlaska prosi o glosy: http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=21323 Quote
mari23 Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Dnia 4.01.2018 o 11:41, Szarotka napisał: Och jak dawno tu nikogo nie bylo ..... oj, dawno... POZDRAWIAM SERDECZNIE! Quote
rozi Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Też pozdrawiam wspaniałą Ekipę, która nie poddała się i dociągnęła Ksenię do własnego domu. Tyle lat... Quote
Tianku Posted February 10, 2018 Posted February 10, 2018 zniknęły zdjęcia które wstawiłam :( a takiego chyba nie dawałam? napisałam do Ladymonii może ma jakieś najnowsze zdjęcia od rodziny Kseni 2 1 Quote
mari23 Posted February 15, 2018 Posted February 15, 2018 Dnia 10.02.2018 o 12:56, Poker napisał: Przepiękne zdjęcie.Jak z bajki. to samo pomyślałam :) zapisałam sobie fotkę w komputerze, będę zerkać na poprawę nastroju :) Quote
Szarotka Posted March 21, 2018 Posted March 21, 2018 Odwiedzam :) i pozdrawiam Ksenie i osoby na watku :) 1 Quote
mari23 Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Dnia 10.02.2018 o 11:20, Tianku napisał: zniknęły zdjęcia które wstawiłam :( a takiego chyba nie dawałam? napisałam do Ladymonii może ma jakieś najnowsze zdjęcia od rodziny Kseni bardzo mi się to zdjęcie Kseni podoba, więc wklejam raz jeszcze, bo spieszę z wieściami z domku - niestety nie są to dobre wiadomości :( Ksenia zerwała sobie więzadło w tylnej łapce, już po badaniach i wizycie u doktora Biezyńskiego. Potrzebna operacja, wersja tańsza, nie dająca gwarancji to koszt 1000,-złotych, natomiast operacja z gwarancją to kwota 3000,-, na którą pani zwyczajnie nie stać, to wielki koszt jednorazowo :( Może któraś kochana ciocia ma dobrą radę? Quote
Poker Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 Może spytać o cenę dr Szczypkę z ul. Mickiewicza. Jest bardzo dobrym ortopedą i założyć wątek na " mają dom, ale potrzebują pomocy. Mam nadzieję, że cioteczki pomogą. Quote
uxmal Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 8 minut temu, Poker napisał: Może spytać o cenę dr Szczypkę z ul. Mickiewicza. Jest bardzo dobrym ortopedą i założyć wątek na " mają dom, ale potrzebują pomocy. Mam nadzieję, że cioteczki pomogą. DZIEŃ DOOBRY JAK MIŁO CIĘ ZNOWU PRZECZYTAĆ :))) Quote
bakusiowa Posted August 1, 2018 Posted August 1, 2018 2 godziny temu, Poker napisał: Może spytać o cenę dr Szczypkę z ul. Mickiewicza. Jest bardzo dobrym ortopedą i założyć wątek na " mają dom, ale potrzebują pomocy. Mam nadzieję, że cioteczki pomogą. Dobry pomysł. Quote
Tianku Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 temat Kseni powraca :( druga łapa też uszkodzona konieczna operacja (koszt 4 tys złotych) Monika założyła publiczną zrzutkę prosimy o udostępnianie https://zrzutka.pl/fkd7ph nie wiem skąd taką kasę uzbierać :( biedna ta nasza Ksenia :( a na dogo można robić bazarki na psa który ma już ds? Quote
rozi Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 2 minuty temu, Tianku napisał: a na dogo można robić bazarki na psa który ma już ds? Nie można w/g regulaminu. Ale można założyć temat/bazarek w dziale "mają dom ale potrzebują pomocy" i zareklamować w normalnym reklamowym bazarku, sama ten reklamowy wymyśliłam, potem Viris przejęła, ale Viris już na Dogo nie ma, więc nie wiem, kto mógłby się czepnąć. Quote
bakusiowa Posted December 12, 2018 Posted December 12, 2018 4 godziny temu, Tianku napisał: temat Kseni powraca :( druga łapa też uszkodzona konieczna operacja (koszt 4 tys złotych) Monika założyła publiczną zrzutkę prosimy o udostępnianie https://zrzutka.pl/fkd7ph nie wiem skąd taką kasę uzbierać :( biedna ta nasza Ksenia :( a na dogo można robić bazarki na psa który ma już ds? Udostępnię na fb. 1 Quote
Tianku Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 założyłam wątek w dziale maja dom zapraszam może ktoś dorzuci grosik do operacji :( Quote
Nadziejka Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Kseniula niezwykla bajkowa cudna stokrosci sciskam za zdrowko robie czaruje maly kramik 1 Quote
Tyśka) Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 Dnia 12.12.2018 o 14:52, Tianku napisał: temat Kseni powraca :( druga łapa też uszkodzona konieczna operacja (koszt 4 tys złotych) Monika założyła publiczną zrzutkę prosimy o udostępnianie https://zrzutka.pl/fkd7ph W zrzutce przydałaby się dokumentacja medyczna - że te zerwane więzadła nie są wyssane z palca... im bardziej rzetelna zbiórka, tym ludzie chętniej się zrzucają. Quote
Tianku Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 42 minuty temu, Tyś(ka) napisał: W zrzutce przydałaby się dokumentacja medyczna - że te zerwane więzadła nie są wyssane z palca... im bardziej rzetelna zbiórka, tym ludzie chętniej się zrzucają. tak mowilam tez to Monice nie wiem dlaczego nie dodala wiem ze ciezko jej edytowac zrobiony wpis obcielo sie zdjecie Kseni i tez nie moze tego poprawic tak mowila tak czy siak prosze udostepniajcie Quote
Nadziejka Posted December 13, 2018 Posted December 13, 2018 bedzie troszke pozniej jeszcze czaruje Quote
Recommended Posts