aga_ostaszewska Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 [quote name='Fuka']i jedna "kupa" :D :lol: :lol: No dobra.... sprostowanie.... 1 kupa (kontra) 2 krótkie - zadziorny: wspieraj mnie dzielnie! (kontra) 1 długie ..............................
borsaf Posted December 12, 2005 Posted December 12, 2005 Ja tez glosuje za krótkimi! Cale życie nosze krotkie wlosy, z mala przerwa na dzieciństwo i ślub :lol: Takich, jak Fuka nie miałam, do tego trzeba miec kupe włosów na głowie, dopiero wtedy jez wygląda dobrze.
nikit1 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 A ja nie widziałam nowej Fuki :evil: Nowa Fuka pokaż się!!!!
Fuka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 To co - ogłaszamy plebiscyt :o Już jeden był - dotyczył moich dekoltów :evilbat: :hmmmm: tylko jak ja teraz zmienię fryzurę? :wallbash:
aga_ostaszewska Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Jedno zdjęcie "krótkiej" Fuki, jest w tym temacie na str. 7
Fuka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='scottieserwis']Zafarbuj włosy na czaprakowate :D rzecz w tym, że od Poznania cały czas odkladam farbowanie na jutro i jestem kompletnie siwa :roll: A w krótkich włosach miałam wreszcie nie miec problemów z odrostami... :oops: faktycznie nie mam :-?
Fuka Posted December 13, 2005 Author Posted December 13, 2005 [quote name='scottieserwis'] Fuka to Tobie zrobiłam zdjęcie w Nowej rudzie??? :) (bo ja to się zbytnio nie znam na dogomanii krótko jezdem ;)) chyba jest to w terierach ufoconych :D przyznaję się bez bicia - faktycznie to jestem ja :lol: i rzeczywiście teraz w terierach ufoconych 8)
nikit1 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 O matko!!!! :shocked!: :scared: :o Mało mi "glasy" nie pękły :evilbat: Fuka - dla mnie bomba 8) Ja też kiedyś takie miałam, a kilka dni po wizycie u Fryzia wylądowałam w szpitalu z zapaleniem wyrostka. Do "przymusowego hotelu na Banacha" zawitała moja przyjaciółka i doznała szoku jak mnie zobaczyła :o . Stwierdziła, że bardzo biednie wyglądam (w sensie że taka ostrzyżona, wychudzona, wymęczona bidula) i na drugi dzień przyniosła mi kupę słodyczy a ja na diecie :evilbat: A masz daszek z grzywy? Bo mi Fryzio taki zrobił - chciałam go za to zabić.. :2gunfire:
Wind Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Fuka, Pieknemu we wszystkim pieknie :D Dla mnie krotkie BOMBA! Bardzo charakternie i klasycznie :-)
zadziorny Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Fuka napisał(a): :hmmmm: tylko jak ja teraz zmienię fryzurę? :wallbash: Niczego nie musisz zmieniać 0X. Nie daj sobie ciemnoty wcisnąć :roll: 8)
Selena Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 A ja sobietak właśnie rozmysłałam w kuchni, robiąc kanapki, w jakiej fryzurze Fuce jest lepiej i już byłam bliska stwierdzenia ze w dłuższych aż nagle poczułam okropny ból w kciuku i stwierdziłam ze zamiast pokroić chleb prawie pokroiłam sobie palca, to musiał być znak. Więc... stwierdzam, że w krótkich lepiej :lol: No i teraz mam kromki grubości głośnika :lol:
nikit1 Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Fuka napisał(a): :hmmmm: tylko jak ja teraz zmienię fryzurę? :wallbash: Fuka, jest kilka mozliwości 8) 1. Przy trymowaniu Elmo albo Makarona zostaje naturalny włos - możesz dokleić tu i ówdzie, w zależności od psa masz inny "balejaż" :lol: a jakie to ekonomiczne! U Fryzia zostawiłabys kupę kasy a tak "Kropelka" i naturalny włos terriera :evilbat: 2. możesz też wydać ciężko zarobioną tonę pieniędzy u Fryzia - dokleić sobie włosy jak wschodząca bądź zachodząca gwiazda (w zależnosci od upodobań i gustów muzycznych) "szoł biznesu" i polskiej estrady Mandaryna :cunao: 3. możesz poczekać kilka miesięcy (Fuka i cierpliwość??? nieee...... :roll: ) aż odrosną.... Mnie się podoba jak jest :wink:
pszym Posted December 13, 2005 Posted December 13, 2005 Zdecydowanie wyglądasz SUPER!!! 8) Ja jestem po stronie krótkich, a wierz mi - zam się na kobiecej urodzie... :HUT012:
aga_ostaszewska Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 pszym napisał(a):(...)Ja jestem po stronie krótkich(...) A Ty sam masz dłuuuugie i nikit też ma długie :lol:
pszym Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 aga_ostaszewska napisał(a):pszym napisał(a):(...)Ja jestem po stronie krótkich(...) A Ty sam masz dłuuuugie i nikit też ma długie :lol: Ale facet z krótkimi wygląda jak każdy facet, dlatego mam długie - a Nikit nie chce obciąć pomimo moich próśb...Kiedyś miała krótkie i moi koledzy mówili do niej Andrzej...
aga_ostaszewska Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 pszym napisał(a):(...)a Nikit nie chce obciąć pomimo moich próśb...Kiedyś miała krótkie i moi koledzy mówili do niej Andrzej... No to wszystko jasne... wina kolegów! Dlaczego Andrzej, a nie Edi :lol: ?
nikit1 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 aga_ostaszewska napisał(a): No to wszystko jasne... wina kolegów! Dlaczego Andrzej, a nie Edi :lol: ? No właśnie nie wiem... tak mało egzotycznie, nie? :evil:
Fuka Posted December 14, 2005 Author Posted December 14, 2005 :o chyba się muszę napić :drinking: :drinking: :drinking:
nikit1 Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Fuka napisał(a)::o chyba się muszę napić :drinking: :drinking: :drinking: znowu??? :wink:
sh_maniak Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 Tak ładnie Fuka wygląda w tych krótkich włoskach :D , ja jak widać bardzo zajęta prezentacja psa w ringu :oops:
bos Posted December 14, 2005 Posted December 14, 2005 [quote name='sh_maniak']Tak ładnie Fuka wygląda w tych krótkich włoskach :D , ja jak widać bardzo zajęta prezentacja psa w ringu :oops: Popieram , i powiem za Shimi ,że w krótkich włosach Fuce jest dobrze. Twój typ urody bardzo pasuje do takiej fryzury.
Nitencja Posted December 16, 2005 Posted December 16, 2005 ja tez tak uwazam . Nie kazdemu dobrze w takiej fryzurce ale Fuce bardzo pasuje :-D
Olivka Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Hej terierowcy! Ja tu nowa jestem, co prawda nie z tego topiku, ale ponieważ uwielbiam terierki , to będę do was zaglądać.:lol: Mam pytanie, czy macie sprawdzonych fryzjerów, czy sami przygotowujecie swoje psy? Pytam, bo wiem ,że nie ma wielu speców od tej grupy właśnie. Ups , chyba trafiłam do galerii. Proszę w takim razie o przeniesienie do odpowiedniego topiku, albo o odpowiedź w bardziej odpowiednim
zadziorny Posted December 29, 2005 Posted December 29, 2005 Witaj Olivka :lol:. Większość osób wystawiających swoje psy przygotowuje je sama :cool1:. Część z nich np. Nitencja, niedzwiedzica, Fuka, foxydoxy czy Aluzja świadczy tego typu usługi innym chętnym :thumbs:
Recommended Posts