Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz racje,ostroznosci nigdy dosć.Cholera znowu zalałam auto,bo wietrzyłam....:shake:co nie znaczy bynajmniej,ze sie żale,najwazniejsze ,ze "spawaczka" ma domek.:loveu:Twoje najwieksze ukochanie pojechało,a moja Nelunia siedzi...:shake:

• Replies 382
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miśka84 napisał(a):

Mi też sie tak wydaje, że Licia była bita. Kilka razy też tak się kładła jak do niej podchodziłam na spacerku :shake:

ale teraz juz pewnie tylko głaski będą.....:loveu:

Posted

Dzwoniłam do Livciowych....jest super!
Pańciostwo zachwycone , sąsiedzi zachwyceni, Livcia coraz bardziej sie zadomowia....śpi na sofce, rano jak pan wychodzi wcześnie do pracy zakrada sie do pańci do wyra i sobie razem śpią, ma apetyt, ładnie spaceruje, bardzo nie lubi czarnych dużych psów ( może Murzyna zapamiętała ze schronu:roll:, albo miała jakies przygody...) dzisiaj dostała parówkę ale zamaiast ją jeść to się nią bawiła, teraz przy naszej rozmowie telefonicznej leżała przy pańci kołami do góry i smacznie spała...
No to zmieniam tytuł....:lol:

Posted

Dostałam właśnie " maleństwo " ( tak pańciostwo o Livutce mówią ) MMsem , takie popołudniowe leniuchowanie :

to jest podobno jej ulubiona sofka:lol:
mamy jeszcze obiecane jakies fotki ze spacerków niebawem....

Posted

[quote name='majuska']Dostałam właśnie " maleństwo " ( tak pańciostwo o Livutce mówią ) MMsem , takie popołudniowe leniuchowanie :

to jest podobno jej ulubiona sofka:lol:
mamy jeszcze obiecane jakies fotki ze spacerków niebawem....
Poniekąd się dziewczynie nie dziwię, bo też mi się na tym dobrze siedziało:p

• 2 weeks later...
Posted

Dzwoniłam dziś do Liwii... Na moje pytanie: Jak tam Liwia?, pani z rozmarzeniem odparła....Ona jest cudowna...
Zbierają się na wizytę do weta , taką kontrolna, bo oczywiście wszystko jest w porządku , Liwia ma apetyt, pani mówi , że ona widząc ją codziennie nie umie tak dokładnie powiedzieć czy dużo przytyła, ale znajoma która Liwię widziała pare tygodni wcześniej twierdzi , że się fajnie zaokragliła. Liwcia ma 4 spacerki dziennie, jak państwo idą z nią razem po południu to ją puszczaja ze smyczy i zaczyna się szaleństwo:diabloti: ale potem oczywiście wraca przywołana. Śpi tylko na kanapach, ogólnie jest " pańcina" o co pan jest bardzo zazdrosny...:evil_lol:
Doszukali się w Liwii zmiksowanego charta z amstaffem:crazyeye::p
Pani mówi , że są bardzo szczęśliwi we trójkę:loveu:

Posted

Mi tam wczoraj oko poleciało w schronie do jej boksu...ale siedzi już inne biedne....rotek:roll: I mówię dziś o tym jej pańci....a ona: i ten rotek tak nie przywierał pewnie do krat jak ona, żeby się przecisnąć?