halcia Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Super,teraz sie przyznam,ze bardzo sie bałam wybudzenia..... Quote
majuska Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 Nie pytaj jak ja skoczyłam jak telefon zadzwonił... Quote
Becia66 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 dobrze że bez komplikacji póki co /tfu tfu/, mam nadzieję że szybko wróci do zdrowia. Quote
majuska Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Pani Anna przysłała mi całą sterte faktur, które wystawił gabinet weterynaryjny za cały pakiet badań i zabieg. Pani Anna chciała aby udokumentować , że wszystko załtwione i ile to kosztowało, przy okazji sa tam różne wyniki badań Livii, tak wiec potwierdzam, że pieniązki które wysyłałyśmy z pomoca Livii rzeczywiście poszły na ten cel ( po prostu p. Ania nalegał, że musi mi to przesłać, bo chce być w porządku i ja tez Wam to tutaj przakazuję ) Dodatkowo w kopercie była cudowna niespodzianka....łezki mi się kręcą do dziś.... Chyba nie można sobie wyobrazić piekniejszej walentynki.........:) Quote
halcia Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Mnie sie nie tylko kreca,ale wylazły do wierzchu.Ogromnie takie rzeczy podbudowuja i każą o psiaki walczyc dalej.Równowazy to 10 głupich telefonów czy meili.SZczęściara i dobrze!!! Quote
Becia66 Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 :iloveyou:piękny prezent - niespodzianka :iloveyou:i wiedz majuska że w pełni na niego zasłużyłaś..... Quote
Recommended Posts