basia0607 Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Na pierwszym zdjęciu, sunia , która jutro będzie miała sterylkę aborcyjną. To maleństwo znalazlyśmy w szczerym polu. Charly mi zwróciła uwagę , że w apatracie nie zmianiona data. Wiem, nie wiem jak przestawić ! Quote
Kasia77 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Dobrze,że już sterylizacja suni będzie "z głowy",jutro prześle na nią jakieś pieniążki. Szczeniaczek-biedniusia kruszynka...Ludzka podłość nie zna granic..., trudno to nawet w jakiekolwiek słowa ubrać Quote
basia0607 Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Sunia już po sterylizcji. Wszystko przebieglo dobrze, była przed oszczenieniem, bylo by 10 malych :placz:.W chwili obecnej mamy 11 szczeniakow ! Nie moglam postąpić inaczej ! Sunia ma na imie Lusia jest u mnie , jeszcze w narkozie. Jutro gdy bedzie wszystko ok. zawiozę ja do boksu i zrobie zdjęcia Maksowi. Modlę się aby już więcej nikt mi nie zglosil porzuconego psa !!! Charly wklei zdjęcia ze sterylki. Quote
Charly Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 nie moge wkleic. internet dzis wolno mi chodzi. Quote
danka1234 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Z mojego bazarku wystawionego dla Maksia zebrało sie 100zł które dzisiaj przelałam do Was. Przeznaczam je po połowie dla Maksia i suni. Quote
Charly Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Basia podobają mi się dowody rzeczowe które wklejam. Chora dupcia jamnisia przed i po op, faktura za op i teraz suka na stole już po hihi:) Quote
basia0607 Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Tak powinno być przy zbieraniu datków od sponsorów. Czysta sprawa. Lusia czuje sie dobrze, wyszła na ogrodek ale się nie zalatwiła. Jeść też nie chce, tylko pije . To normalne po sterylce więc nie deneruje sie. Szew po ranie jest krotki, bez żadnego wycieku. Jestem pelna podziwu dla mlodej pani wetki, że przy dużej i wysokiej ciąży zrobiła tak małe cięcie. Lusię zabieram ze soba do pracy, bo za bardzo interesuje sie raną a nie kupilam jeszcze kubraczka. Przepraszam, że zaśmiecam wątek Maksia ale niech to będzie wątek ogolnie moich 3 psow. Quote
Kasia77 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 basia0607 napisał(a):Sunia już po sterylizcji. Wszystko przebieglo dobrze, była przed oszczenieniem, bylo by 10 malych :placz:.W chwili obecnej mamy 11 szczeniakow ! Nie moglam postąpić inaczej ! Sunia ma na imie Lusia jest u mnie , jeszcze w narkozie. Jutro gdy bedzie wszystko ok. zawiozę ja do boksu i zrobie zdjęcia Maksowi. Modlę się aby już więcej nikt mi nie zglosil porzuconego psa !!! Charly wklei zdjęcia ze sterylki. 10 szczeniaczków-potencjalnych psów łańcuchowych albo cierpiących inaczej... Dobrze,że tak się stało i Lusia już po sterylizacji,to najlepsze co można było zrobić. Z bazarku na sunie,wiele nie ma,ale dołożę co nieco i wyślę w poniedziałek. Quote
Kasia77 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Basiu,miałam wczoraj przelać suni pieniążki(tak napisałam),ale nie dałam wczoraj rady,a dziś kompletnie z głowy mi wyleciało -przepraszam,za dużo spraw... W poniedziałek rano podjadę i wpłacę. Jak dobrze,że ona wysterylizowana..... Quote
basia0607 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Wczoraj nie malam internetu. Lusia w boksie, obok Maksia. Ona zna budę bo od razu do niej weszla i się polożyła. Mam fotki Maksia ale wkleję po pracy. Maks jak narazie dobrze, na spacerze nawet wywolał burdę z 3- łapkowym Kubusiem. Quote
basia0607 Posted July 18, 2009 Author Posted July 18, 2009 Dogo szwankuje nadal. Fotki wyślę do Charly jutro, bo ja nie potrafię tego robić. Mamy lato, upały . Wizytujemy wsie. Psy gotują się w upale,nikt nie przeniesie ich do cienia, nie da wody !!!. Jestem przybita, bezsilność mnie wykańcza. Dlaczego ludzie są tak okrutni ? Quote
taxelina Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Prosze o nowe dane do kontaktu bo psiak nie jest z Toba chyba ze dane maja zostac ale wtedy podaj gdzie jest psiak bo mam wpisane ze dt Quote
basia0607 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Jamik jest pod opieką Warmińsko Mazurskiego Stowarzyszenia Obrońców Praw Zwierząt z siedzibą w Pasłęku. Kontakt ze mną 505072935 Wyslałam fotki Charly aby wkleiła na wątek. Quote
danka1234 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 czekamy na fotki Maksia i na wyniki badań oby były dobre. Quote
Charly Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 dwa pozostale zdjęcia nie chcą mi się załadować:roll: tu pierwsze zdjęcie Quote
basia0607 Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Ha ha, na tym zdjeciu Max ma wszystko gdzieś i to demonstruje ! Na innych już jest w pełnej krasie. Quote
__Lara Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 danka1234 napisał(a):Ładnie wygląda juz jego kuperek.;) :evil_lol: chcielibyśmy też Maksia z przodu zobaczyć :razz::evil_lol: Quote
Charly Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 [quote name='__Lara']:evil_lol: chcielibyśmy też Maksia z przodu zobaczyć :razz::evil_lol: no cóż skoro tak, oto i przód:lol: Quote
basia0607 Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 Wyniku jeszcze nie ma. Na oko Maxowi nic nie dolega, ciekawski, ruchliwy jak to jamnik. Nie wiemy jednak jakie spustoszenie w jego organizmie zrobil nowotwór ? Bądżmy dobrej myśli . Wróciłam z pracy , obiad biegusiem i zaraz jade do psów, Wiozę jedzenie i wolontariuszki. Wyprowadzimy psy na spacer. Porobię nowe fotki. Stanęła adopcja :placz: Quote
Recommended Posts