Jump to content
Dogomania

Stary jamniczek. Rak, bezdomność , co jeszcze ? Proszę o pomoc na leczenie !!!MA DOM

Recommended Posts

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak mam nie zmienioną datę. Nie wiem jak mam to zmienić ? na fakturze jest dzisiejsza data. Jutro Maksio będzie u Róży / na zdjeciu/ w sklepie, ma tam kanapę :evil_lol:/, potem wróci do mnie i tak w poniewierce ! Chyba mu to nie przeszkadza , Leży u mnie pod stolem przy mężowskich kończynach. i patrzy. Wcale nie spał.

Posted

Maks nie sika !!!! jest cudowny, spokojny, ulegly. Rana goi sie dobrze, chociaż przed chwilą z odbytu wyszedl mu taki krwawy farfocelek. Wystraszyłam sie okropnie ale już się schowal. Maksio i inne moje psy będą jutro w wiadomosciach TV-3. Byli u mnie w domu, mówilam o porzuceniach psów w lecie. Wkleję link.

Posted

basia0607 napisał(a):
Maks nie sika !!!! jest cudowny, spokojny, ulegly. Rana goi sie dobrze, chociaż przed chwilą z odbytu wyszedl mu taki krwawy farfocelek. Wystraszyłam sie okropnie ale już się schowal. Maksio i inne moje psy będą jutro w wiadomosciach TV-3. Byli u mnie w domu, mówilam o porzuceniach psów w lecie. Wkleję link.

Super :multi: Maksiu, trzymaj się :multi: zbieramy na Ciebie kasę :multi: będzie kolejny bazarek ;)

Posted

Basiu u mnie 9 psow nocuje w domu i 14 kotow. Taki sam zabieg mial Gufi w tej samej lecznicy,minęło już 3 miesiące i Gufi przeżywa drugą mlodość, a jest za schroniska, jest psem hotelowym i ma 11 lat.

Posted

maciaszek napisał(a):
Aaaaaa... Nie sika czyli nie posikuje za często. :ices_bla: Już rozumiem :ices_bla:
:evil_lol:

Noooooooo :D Moria :lol::loveu: pokładamy nadzieje w Maksiku :lol::multi:

Posted

caelestis napisał(a):
:calus: Będzie dobrze!!!:megagrin::megagrin::megagrin: Maksiu wyzdrowieje, odmłodnieje i znajdzie swój domek :megagrin::megagrin::megagrin:

No, a nie? ktoś w to wątpi? ;)