danka1234 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 moze zrobimy Maksiowi ogłoszenia to predzej jakis domek go wypatrzy który mógłby sie nim zaopiekawać. Quote
basia0607 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Dziekuję, moje i Maksia cioteczki. Ja już odmawiam przyjmowania porzuconych psów a potem nie śpię !!! :placz: Quote
Charly Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 basia0607 napisał(a):Dziekuję, moje i Maksia cioteczki. Ja już odmawiam przyjmowania porzuconych psów a potem nie śpię !!! :placz: ...bo sie boisz, że jedna pani drugiej pani poradzi naskarżyć u burmistrza na Ciebie..?:cool3:;) Quote
leni356 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Tak, koniecznie trzeba ogłoszenia. Ja już nie śmiem prosić Isadorki, może tu zaglądnie i zrobi jamnisiowi allegro? Ja mu zrobię jeszcze jeden bazarek, z czasem u mnie trochę kiepsko ostatnio Quote
leni356 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dla Maksia: http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebka-siateczka-royal-canin-mis-dla-chorego-jamnika-maksia-141637/ Na jakie konto zbieramy pieniądze za poprzedni bazarek? Quote
leni356 Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 basia0607 napisał(a):Konto mamy jedno. Ale trzeba wysyłać rzeczy z bazarku do licytujących po wpłynięciu należności. Będziesz mi dawać znać kto wpłacił i ja wtedy wyślę czy mam przesłać na konto ostateczną kwotę tylko? Quote
basia0607 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Wczoraj sprawdzalam konto, wplynelo 40zl./nie pamietam tylko nicku/. Ja nigdy nie robiłam bazarku, nie prowadzilam allegro , nie jestem zorientowana. Prosze Was o dopilnowanie calości abym czegos nie sknocila. Quote
Isadora7 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 basia0607 napisał(a):Wczoraj sprawdzalam konto, wplynelo 40zl./nie pamietam tylko nicku/. Ja nigdy nie robiłam bazarku, nie prowadzilam allegro , nie jestem zorientowana. Prosze Was o dopilnowanie calości abym czegos nie sknocila. No włąsnie czy jamniś ma allegro? WYbacz jak nie doptarzyłam ale nie czytam całego wątku. Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 aldira napisał(a):Co z jamniczkiem ? Czeka na domek.. Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Isadora7 napisał(a):No włąsnie czy jamniś ma allegro? Nie ma :( :( Zrobisz? Quote
danka1234 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 basia0607 napisał(a):Wczoraj sprawdzalam konto, wplynelo 40zl./nie pamietam tylko nicku/. Ja nigdy nie robiłam bazarku, nie prowadzilam allegro , nie jestem zorientowana. Prosze Was o dopilnowanie calości abym czegos nie sknocila. Od jamniczej skarpety poszło dzisiaj wsparcie finansowe dla Maksia w kwocie 300zł. Z bazarków najlepiej podawać kupujacym swoje konto by miec kontrolę czy wszyscy wpłacili i potem przelać dla basi całosć. Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 danka1234 napisał(a):Od jamniczej skarpety poszło dzisiaj wsparcie finansowe dla Maksia w kwocie 300zł. Z bazarków najlepiej podawać kupujacym swoje konto by miec kontrolę czy wszyscy wpłacili i potem przelać dla basi całosć. Tak też zrobiłam, rozliczę i przeleję całość Quote
basia0607 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Wróciłam od Maksia, pekły mu 3 szwy. Dzwonilam do weta, powiedzial , że jest to częste w tym miejscu. On ma tam założoną siateczkę kolagenową, trzeba obserwować, przemywać. Nie sugeruje powtornego szycia. U nas ulewy w budach mokro. Koce nie schną. :placz: na dzien dzisiejszy takie mam wplaty Kasia 77-40zl Mariola Sz. F. 123-30 zl. dziekuje. Quote
leni356 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 basia0607 napisał(a):Wróciłam od Maksia, pekły mu 3 szwy. Dzwonilam do weta, powiedzial , że jest to częste w tym miejscu. On ma tam założoną siateczkę kolagenową, trzeba obserwować, przemywać. Nie sugeruje powtornego szycia. U nas ulewy w budach mokro. Koce nie schną. :placz: na dzien dzisiejszy takie mam wplaty Kasia 77-40zl Mariola Sz. F. 123-30 zl. dziekuje. Basiu, a kiedy będą wyniki tego wycinka pobranego? Quote
basia0607 Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Kurcze. Miała zawieść to Róża, chyba nie nosi fiolki w torebce, jutro spytam . Quote
Isadora7 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Nadal nie mam informacji/potwierdzenia czy allegro potrzebne czy nie. Na pierwszej stronie nie widze a 12 przejrzeć nie dam rady. Jakby co to czekam na info. Czy jest czy czas na aukcje czy jeszcze nie? Quote
aldira Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 sadze ze allegro czy inne ogłoszenia sa jak najbardziej na czasie , ponieważ raczej nie zdarza się tak ze po ogłoszeniu zaraz piesek zostaje adoptowany , wszystko potrzebuje czasu , rowniez ogloszenie zanim go ktos zauwazy Quote
leni356 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Do niedzieli mnie nie będzie na sieci, podrzucajcie proszę co jakiś czas bazarek dla Maksia: http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebka-siateczka-royal-canin-mis-dla-chorego-jamnika-maksia-do-15-07-godz-21-00-a-141637/ Quote
basia0607 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Wycinek oddany do badania , jeszcze nie ma wyniku. Ranę po pękniętch szwach ogladal dzisiaj lekarz, powiedział , że nic zlego się nie dzieje. Dziewczyny jest na wiosce podrzucona szczenna suka , jak zostaną pieniadze od maksia moge ją wysterylizować ? Odmowiłam wczoraj przyjecia jej bo nie mam miejsca.Ale dzisiaj mój mąż był na interwencji i zrobil suni zdjecie. Żal mi jej jak urodzi, bo to bardzo prymitywna wieś. Mam jej fotki . Quote
Fredziu123 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Mam nadzieję, że sunią ktoś się zajmie. Sledzimy też losy Maksia. Quote
Isadora7 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Isadora7 napisał(a):No włąsnie czy jamniś ma allegro? WYbacz jak nie doptarzyłam ale nie czytam całego wątku. leni356 napisał(a):Nie ma :( :( Zrobisz? Isadora7 napisał(a):Nadal nie mam informacji/potwierdzenia czy allegro potrzebne czy nie. Na pierwszej stronie nie widze a 12 przejrzeć nie dam rady. Jakby co to czekam na info. Czy jest czy czas na aukcje czy jeszcze nie? aldira napisał(a):sadze ze allegro czy inne ogłoszenia sa jak najbardziej na czasie , ponieważ raczej nie zdarza się tak ze po ogłoszeniu zaraz piesek zostaje adoptowany , wszystko potrzebuje czasu , rowniez ogloszenie zanim go ktos zauwazy Psiak jest chory, nie wiadomo ile czasu będzie się leczył. Jedni decydują w trakcie leczenia już inni wolą jak się wyleczy. Zależy od osoby prowadzącej psiaka. Odpowiedzi nie dostałam. Zatem zapewne nie potrzebne na obecnym etapie. Mój adres jest znany, zaglądam na watek również, tak więc jak będzie potrzebne to mnie na pewno korona z głowy nie spadnie bo liczy się tylko pies. Maksiu kuruj się trzymam kciuki za ciebie i daję do podglądania znajomym osobom myslącym o takim jamnisiu. Quote
basia0607 Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Isadora , przepraszam ale dzisiaj mam urwanie głowy. Co dzień jakaś interwencja. Czy to sie nigdy nie skończy ? Do mojego przytuliska mam ponad 15 km. i tak się sklada, że ostatnio po pracy musze tam jechać codziennie.. Było by super aby Maksio mial allegro szukajace mu domu. W kochającym domu szybciej by wrocil do zdrowia. Boks to miejsce nie dla jamnika.Dzisiaj dolożylam mu maleńkiego Gucia, starszego strachliwego pieska . Inne go gonią, Maksio toleruje. Nie mialam wyjścia. Quote
Kasia77 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 basia0607 napisał(a):Wycinek oddany do badania , jeszcze nie ma wyniku. Ranę po pękniętch szwach ogladal dzisiaj lekarz, powiedział , że nic zlego się nie dzieje. Dziewczyny jest na wiosce podrzucona szczenna suka , jak zostaną pieniadze od maksia moge ją wysterylizować ? Odmowiłam wczoraj przyjecia jej bo nie mam miejsca.Ale dzisiaj mój mąż był na interwencji i zrobil suni zdjecie. Żal mi jej jak urodzi, bo to bardzo prymitywna wieś. Mam jej fotki . Ja wpłaciłam Maksiczkowi nieduży grosik,ale jeśli mimo to mogłabym się wypowiedzieć w sprawie suni,to sterylizacja- jak najbardziej, wszyscy wiemy,że to podstawa,cóż za los by te psinki czekał,sunia sama jest niczyja i dla niej jednej bieduli nie ma miejsca. Niedawno miałam podobną sytuację z przybłąkaną suńką...i myślę,że Maksiu podzieliłby się z psiną pieniędzmi. Quote
Recommended Posts