Jump to content
Dogomania

Stary jamniczek. Rak, bezdomność , co jeszcze ? Proszę o pomoc na leczenie !!!MA DOM

Recommended Posts

Posted

basia0607 napisał(a):
Napisał do mnie ktoś z Jeleniej Góry, że mam jego jamnika !:-o
Czekam na kontakt ! Czy pies ma już allegro ?Ja go nigdzie nie wystawiałam.

Allegro prawie ma, siedze dzisiaj cały dzień i szlifuję.

• Replies 363
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
:-oBasiu trzeba było zapytać czy sam złapał stopa i pod Elblągiem się znalazł?A może państwo go tam wysadzili w drodze na urlop.

No chyba że trafi się taka historia jak z jamnisią któa była na tymczasie u Celinki, albo spanielką w Janowie Lubelskim (odnalezioną po 8 miesiacach od kradzieży)

Basiu czy ten Pan będzie sie jeszcze kontaktował?

Posted

albo ze slepą malutką sunią , która w lutym znalazla się w elblaskim schronisku....sunia jakiś czas wczesniej uciekła dogomaniaczce w sopocie. została odłowiona na siódemce w elblągu.....trasa elbląg- trójmiasto......:crazyeye:

Posted

Rozmawiałam z Jelenia Górą. Ich pies mial 13 lat, nazywal sie Kuba, zginął w Jeleniej Górze miesiąc temu. Pani twierdzi, że mój pies i ich wygladają identycznie. Ich pies mial czyraki zewnętrzne odbytu, które krwawily. Niby rany podobne ale nie takie same. Kuba miał czipa, sprawdzę. Bardzo bym chciała aby to byl pies z Jeleniej Góry ale mam watpliwości.Państwo chcą tylko swojego psa. Nie dziwię się.

Posted

Wyslalam fotki na patyk. Proszę podać moje dane do kontaktu.
Barbara Z. 505072935. Prezes Warm Maz. Stow. Obrońców Praw Zwierząt
Pies jest w okolicach Elbląga.

Ważne, pani z Jeleniej Góry będzie chciała przygarnąć mlodego jamniczka. Szkoda stracić domek ! W razie czego mam namiary.