malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dzięki Marako - na pewno nie zostawię tak tego bo za dużo jest ludzi, którzy nie wierzą, że to wreszcie zamknę :diabloti: :evil_lol: Quote
marako Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Mój syn (wcześniej "cudowne dziecko", poźniej bdb student niełatwego kierunku, ze stypendium naukowym) przez 4-5 lat po uzyskaniu absolutorium kończył ostatni rozdział pracy z coraz mniejszym animuszem (na utrzymaniu dziewczyna + małe dziecko) , co rok upewniał się w dziekanacie, że nie jest za późno. Ale jakoś rok temu podjął ostateczną decyzję, że jego dziedzina nauki go już nie interesuje i wyrzucił wszystkie notatki z tym związane. Od razu odżył. Ale ja do dziś mam doła, bo jednak trochę lat to trwało i szkoda tak stawiać sprawy. Życzę Ci szybkiego finału. Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dzięki - póki co koleanka Gusi ma się spotkać z Panem w poniedziałek - jak się nie uda to zapytam siekową Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Kochany i wycofany i w ogóle Hipcio nie lubi gości :mad: złapał za nogawkę mojego ojca - n szczęscie nie mocno ale już wiem, że potrafi i trzeba uważać i pilnować chłoptasia Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 malawaszka napisał(a):Kochany i wycofany i w ogóle Hipcio nie lubi gości :mad: złapał za nogawkę mojego ojca - n szczęscie nie mocno ale już wiem, że potrafi i trzeba uważać i pilnować chłoptasia :lol: wierzyłam w neigo, ze się rozkręci :loveu: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 a oto dzisiejszy kogucik :lol: czubek :evil_lol: biegnie, biegnie i nagle hyc szczupakiem w trawę i tarzanko :lol: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 jednym uchem wleciało, drugim wyleciało aż zafurczało :lol: próba porównania wielkości bez zmuszania psów do stania koło siebie :lol: szczypiorek Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 tutaj spacerujemy a tutaj się chowamy jak za ciepło Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 gdzie ta moja dziewczyna tam poszła zaczynam się martwić no teraz to już na poważnie sie niepokoję o nią Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 ..a przed nim bieży baaraaanek, a nad nim lata motyylek :lol: Quote
rufusowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 :lol: szkoda, ze nie ma wersji audio :lol: śliczne macie tereny spacerowe...zazdraszczam :razz: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 rufusowa napisał(a)::lol: szkoda, ze nie ma wersji audio :lol: śliczne macie tereny spacerowe...zazdraszczam :razz: ty się ciesz, że nie ma wersji audio jak mi tu ktoś zapuka :mad: :lol: a tereny są cudne to fakt - mieszkam tu dwa miesiące i ciągle nie mogę się nasycić :loveu: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 rufusowa napisał(a):aaa że niby prace piszesz? :evil_lol: a jak sobie radzicie z dojazdami do pracy? ad. 1. uhmmm :oops: ad. 2. pracujemy w domu :lol: Quote
rufusowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 malawaszka napisał(a):ty się ciesz, że nie ma wersji audio jak mi tu ktoś zapuka :mad: :lol: aaa że niby prace piszesz? :evil_lol: malawaszka napisał(a):a tereny są cudne to fakt - mieszkam tu dwa miesiące i ciągle nie mogę się nasycić :loveu: marzenie :) trzeba mieć zeby sie mogły spełnić, wiec mam :loveu: a jak sobie radzicie z dojazdami do pracy? Quote
weszka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Strasznie z niego śmieszny piesek ;) Słodziak! No ale jak pokazał ma też swoje ciemniejsze strony, na które trzeba być wyczulonym. Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ale ma piękną obróżkę :loveu: Ja zawsze zazdraszczam obróżek, w szelach moja wygląda jak jamnik ;) Piękna szczoteczka :loveu: Quote
weszka Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 zerduszko napisał(a):Ale ma piękną obróżkę :loveu: właśnie miałam napisać że ma dziewczyńską obróżkę :diabloti::eviltong: Quote
rufusowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 malawaszka napisał(a):ad. 1. uhmmm :oops: ad. 2. pracujemy w domu :lol: i Ty z Twoją mobilizacją dajesz rade? :lol: ja to przynajmniej się nie okłamuje, ze byłabym w stanie w domu pracować :evil_lol: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 weszka napisał(a):właśnie miałam napisać że ma dziewczyńską obróżkę :diabloti::eviltong: kuźwa no ząłozyłam mu bo szeleczki go swędziały i się ciągle drapał, a obróżka jets Lunkowa więc nie ma się co dziwić, że pedalsko w niej wygląda, ale samiec z niego pełną gębą - po sikaniu dziarsko zakopuje aż wióry lecą, dziś Luna łaskawie z nim potańczyła przez 3 sekundy w domu :crazyeye: to chłopak się tak rozochocił, że chciał mi obsikać ścianę, ale dał się powstrzymać głosem :lol: rufusowa napisał(a):i Ty z Twoją mobilizacją dajesz rade? :lol: ja to przynajmniej się nie okłamuje, ze byłabym w stanie w domu pracować :evil_lol: uhm tak to wygląda, że dopóki nie mam terminu ku końcowi i noża na gardle, żeby oddać zlecenie to się bujam na lajciku, a potem siedzę kilka dób :diabloti: pod rząd i robię :oops: Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 malawaszka napisał(a):kuźwa no ząłozyłam mu bo szeleczki go swędziały i się ciągle drapał, a obróżka jets Lunkowa więc nie ma się co dziwić, że pedalsko w niej wygląda, ale samiec z niego pełną gębą - po sikaniu dziarsko zakopuje aż wióry lecą, dziś Luna łaskawie z nim potańczyła przez 3 sekundy w domu :crazyeye: to chłopak się tak rozochocił, że chciał mi obsikać ścianę, ale dał się powstrzymać głosem :lol: A suki tak nie robią :razz: malawaszka napisał(a):uhm tak to wygląda, że dopóki nie mam terminu ku końcowi i noża na gardle, żeby oddać zlecenie to się bujam na lajciku, a potem siedzę kilka dób :diabloti: pod rząd i robię :oops: Dlatego ja się boję pracy w domu :shake: Znów byłoby jak na studiach. Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 zerduszko napisał(a):A suki tak nie robią :razz: Luna nigdy, Pepa czasem - jak Hip przyjechał to bardzo koguciła :lol: Quote
zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Moja ostra smica :evil_lol: zawsze i się jeszcze obraża, ze 2,5 m smyczy jej brakuje :niewiem: Quote
malawaszka Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 :lol: Luna czasem jak wyniucha jakiegoś samca na jakims murku, albo ścianie to potrafi nasikać na tą ścianę :evil_lol: ale nigdy nie zakopywała - poprawia po innych psach owszem, ale nie kopie, Pepa za to rzadziej poprawia, ale jak już to robi to kozaczy i zakopuje - a to jest takie śmiesznae bo Pepa starowinka czasem ledwo na łapkach się trzyma ale jak przychodzi co do czego to daje radę moja królewna :loveu: Quote
Recommended Posts