Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój syn (wcześniej "cudowne dziecko", poźniej bdb student niełatwego kierunku, ze stypendium naukowym) przez 4-5 lat po uzyskaniu absolutorium kończył ostatni rozdział pracy z coraz mniejszym animuszem (na utrzymaniu dziewczyna + małe dziecko) , co rok upewniał się w dziekanacie, że nie jest za późno. Ale jakoś rok temu podjął ostateczną decyzję, że jego dziedzina nauki go już nie interesuje i wyrzucił wszystkie notatki z tym związane. Od razu odżył. Ale ja do dziś mam doła, bo jednak trochę lat to trwało i szkoda tak stawiać sprawy.
Życzę Ci szybkiego finału.

Posted

Kochany i wycofany i w ogóle Hipcio nie lubi gości :mad: złapał za nogawkę mojego ojca - n szczęscie nie mocno ale już wiem, że potrafi i trzeba uważać i pilnować chłoptasia

Posted

malawaszka napisał(a):
Kochany i wycofany i w ogóle Hipcio nie lubi gości :mad: złapał za nogawkę mojego ojca - n szczęscie nie mocno ale już wiem, że potrafi i trzeba uważać i pilnować chłoptasia

:lol: wierzyłam w neigo, ze się rozkręci :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
:lol: szkoda, ze nie ma wersji audio :lol:

śliczne macie tereny spacerowe...zazdraszczam :razz:

ty się ciesz, że nie ma wersji audio jak mi tu ktoś zapuka :mad: :lol:

a tereny są cudne to fakt - mieszkam tu dwa miesiące i ciągle nie mogę się nasycić :loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
ty się ciesz, że nie ma wersji audio jak mi tu ktoś zapuka :mad: :lol:

aaa że niby prace piszesz? :evil_lol:

malawaszka napisał(a):
a tereny są cudne to fakt - mieszkam tu dwa miesiące i ciągle nie mogę się nasycić :loveu:

marzenie :) trzeba mieć zeby sie mogły spełnić, wiec mam :loveu:

a jak sobie radzicie z dojazdami do pracy?

Posted

malawaszka napisał(a):
ad. 1. uhmmm :oops:

ad. 2. pracujemy w domu :lol:

i Ty z Twoją mobilizacją dajesz rade? :lol: ja to przynajmniej się nie okłamuje, ze byłabym w stanie w domu pracować :evil_lol:

Posted

weszka napisał(a):
właśnie miałam napisać że ma dziewczyńską obróżkę :diabloti::eviltong:

kuźwa no ząłozyłam mu bo szeleczki go swędziały i się ciągle drapał, a obróżka jets Lunkowa więc nie ma się co dziwić, że pedalsko w niej wygląda, ale samiec z niego pełną gębą - po sikaniu dziarsko zakopuje aż wióry lecą, dziś Luna łaskawie z nim potańczyła przez 3 sekundy w domu :crazyeye: to chłopak się tak rozochocił, że chciał mi obsikać ścianę, ale dał się powstrzymać głosem :lol:

rufusowa napisał(a):
i Ty z Twoją mobilizacją dajesz rade? :lol: ja to przynajmniej się nie okłamuje, ze byłabym w stanie w domu pracować :evil_lol:

uhm tak to wygląda, że dopóki nie mam terminu ku końcowi i noża na gardle, żeby oddać zlecenie to się bujam na lajciku, a potem siedzę kilka dób :diabloti: pod rząd i robię :oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
kuźwa no ząłozyłam mu bo szeleczki go swędziały i się ciągle drapał, a obróżka jets Lunkowa więc nie ma się co dziwić, że pedalsko w niej wygląda, ale samiec z niego pełną gębą - po sikaniu dziarsko zakopuje aż wióry lecą, dziś Luna łaskawie z nim potańczyła przez 3 sekundy w domu :crazyeye: to chłopak się tak rozochocił, że chciał mi obsikać ścianę, ale dał się powstrzymać głosem :lol:

A suki tak nie robią :razz:

malawaszka napisał(a):
uhm tak to wygląda, że dopóki nie mam terminu ku końcowi i noża na gardle, żeby oddać zlecenie to się bujam na lajciku, a potem siedzę kilka dób :diabloti: pod rząd i robię :oops:

Dlatego ja się boję pracy w domu :shake: Znów byłoby jak na studiach.

Posted

:lol: Luna czasem jak wyniucha jakiegoś samca na jakims murku, albo ścianie to potrafi nasikać na tą ścianę :evil_lol: ale nigdy nie zakopywała - poprawia po innych psach owszem, ale nie kopie, Pepa za to rzadziej poprawia, ale jak już to robi to kozaczy i zakopuje - a to jest takie śmiesznae bo Pepa starowinka czasem ledwo na łapkach się trzyma ale jak przychodzi co do czego to daje radę moja królewna :loveu: