zerduszko Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 No jednak moja mała ostra rządzi, bo murki stara się ostro obsikiwać :mad: A jakby cos próbowało zaatakować druga, to peknie ale broni :razz: Dobrze, ze toto małe, bo ostre jak brzytwa :p A Pan, który ją znalazł, to taka mała prawie sznaucerczka kochana - i wyszło szydło z .... worka :diabloti: A ja się dałam nabrać :multi: Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 oo to tak - moje nie bawią sie ze sobą, nie śpią koło siebie, ale jak jakiś pies jedną atakuje to idą jak burza we dwie w obronie ;) a teraz z Hipkiem najlepiej wychodzi im zespołowe polowanie na kota - masakra bo naprawdę jak sfora działają, dobrze, że Hip na smyczy, co ciekawe Fifka w domu chodzi luźno, ociera się o nich, na spacery z nami chodzi (Fifka to mój kot), idąc trzyma się blisko Pepy - przeplata się z nią, zaczepia, ociera sie i jest ok! a nagle psom przełącza sie jakiś pstryk i huzia na józia - gnitwa - no głupki małe :/ Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Hipek się bawi :multi: najpierw wykorzystując, że czesałam Lunkowe łapki, ukradł jej misia ryzykując zyciem, porwał go na swój fotel i od razu zaczął rozczłonkowywać :lol: misia zabrałam bo Lunkowe zabawki to rzecz święta, dałam mu piłkę - piszczącą - piszczała 20 sekund :lol: piszczeć przestała a Hip już pół godziny ją miętosi :loveu: Quote
weszka Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Wracają chłopakowi normalne psie odruchy :multi: Quote
zerduszko Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 weszka napisał(a):Wracają chłopakowi normalne psie odruchy :multi: Modruje piszczałki, atakuje łydki :p Ps. Fajne imię dla kota :lol: Quote
malawaszka Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 weszka napisał(a):Wracają chłopakowi normalne psie odruchy :multi: ojjj wracają i to hurtem :-x wyszłam na spacer z trzema psami a wróciłam z dwoma goownianymi śmierdzielami i jednym psem :motz:na pewno nie zgadniecie które dwa :lol: Hip zakochany w Lunie i zrobi dla niej WSZYSTKO :mad: :lol: Quote
AnkaG Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Jaki on szczęśliwy - po oczkach widać. :lol: Ale Lunka ma wielbiciela :evil_lol: nawet tych samych perfuma używa Quote
weszka Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 malawaszka napisał(a):ojjj wracają i to hurtem :-x wyszłam na spacer z trzema psami a wróciłam z dwoma goownianymi śmierdzielami i jednym psem :motz: Tiaaa tego się szybko uczą. Vesper tez już załapała naukę i parę dni temu miała cały mały słodki pyszczek rudy i ociekający goownem :angryy: Quote
rufusowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ale się chłopak rozbrykowywuje ;) a teges....u Was na odludziu to niby w jakich goownach sie tarzają? :razz: Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 rufusowa napisał(a):ale się chłopak rozbrykowywuje ;) a teges....u Was na odludziu to niby w jakich goownach sie tarzają? :razz: oj bryka już na całego - biega za piłką jak szalony, szkoda będzie chłopaka oddawać no ale taka kolej rzeczy :placz: chłopak zupełnie nic nie umie - albo taki uparty, ale nawet siad nie potrafi :shake: za to doskonale umie uciekać przed np rurką w ręce :-( biedak - ja nieświadomie koło niego wzięłam do ręki taką plastikową rurkę i chciałam nią przetrzepać dywan bo nie mam trzepaczki :oops: a on biedny tak się przeraził, że chciał uciekać :placz: ubiłabym tego gnoja co mu taką krzywdę zrobił :angryy: a u nas na odludziu tarzają się w goownach sarnich, jedzą zajęcze rodzynki, dzicze bobki, a całkiem niedawno udało się Lunie ludzkie znaleźć :angryy::angryy::angryy: przecież wszędzie, gdzie pojawia sie cżłowiek musi być zaraz nasr**e :angryy::angryy::angryy: sezon jagodowy trwa :angryy: Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 a jutro jedziemy do weta bo chłopak ma na szyi ranę i w uchu na końcu płatka - to są jakieś dziwne rany - ta na nodze już prawie całkiem zasklepiona, a tamte zaczęły śmierdzieć/ropieć - zwłaszcza na szyi - wygląda mi to jak zapalenie skóry, a to w uchu jest takie jak to na nodze było - okrągła rana, ale nie chce się goić tylko tworzy się na tym taki wypukły ziarnisty strup - co to? :niewiem: Quote
rufusowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 biedny pies....moze kiedyś zaufa i zobaczy, ze ludzie, to nie tylko ból i lanie pałką :( co do koop, to pytałam, bo u nas to niestety jest dość sporo :angryy::angryy::angryy: ludzkich i to takich zulerskich po przechlaniu :angryy: weź potem kaganiec domyj zeby nie smierdział :angryy: Wasiu podaj mi na pw maila do siebie....costam sznupkowego chyba dostałam :roll: Quote
rufusowa Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 malawaszka napisał(a):a jutro jedziemy do weta bo chłopak ma na szyi ranę i w uchu na końcu płatka - to są jakieś dziwne rany - ta na nodze już prawie całkiem zasklepiona, a tamte zaczęły śmierdzieć/ropieć - zwłaszcza na szyi - wygląda mi to jak zapalenie skóry, a to w uchu jest takie jak to na nodze było - okrągła rana, ale nie chce się goić tylko tworzy się na tym taki wypukły ziarnisty strup - co to? :niewiem: cholender..moze jakis gronkowiec czy inne paskudztwo...niestety nie spotkałam sie z tym :shake: Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 rufusowa napisał(a):biedny pies....moze kiedyś zaufa i zobaczy, ze ludzie, to nie tylko ból i lanie pałką :( co do koop, to pytałam, bo u nas to niestety jest dość sporo :angryy::angryy::angryy: ludzkich i to takich zulerskich po przechlaniu :angryy: weź potem kaganiec domyj zeby nie smierdział :angryy: Wasiu podaj mi na pw maila do siebie....costam sznupkowego chyba dostałam :roll: te ludzkie goowna w krzakach to był jeden z powodów, które wygoniły mnie z miasta :angryy: Hip już zaufał - on jest świetny - mojego TZ już też lubi chociaż jeszcze się czasem obawia, no i niestety mojej ręki też się czasem wystraszy :shake: a mój mail jest tu wszędzie więc nie musi być na pw ;) [email protected] a ta rana śmierdzi tak jak zapalenie skóry - widziałam kiedyś takie coś u jednej z suniek u missieek i taki sam zapach ble :/ Quote
zerduszko Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Mnie to zawsze do szłu doprowadza, jak psa tak niechcac wystraszę :shake: Chciałabym wówczas gnoja w swoje łapy dorwać :angryy: Quote
AnkaG Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ja to samo miałam z Nuką - też musiała dostawać. :shake: Nigdy nie zrozumiem dlaczego ludzie tacy podli są ... Moja Estka miała kiedyś taką babrząca się rankę - wet stwierdził że to zakażenie bakteryjne i kazał ludzką maścią z antybiotykiem smarować - nazwy nie pamiętam. Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 wizyta przed adopcyjna w środę :kciuki: Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 porównanie wielkości - ustawia mój TZ :roll: generalnie Hip inteligencją nie grzeszy i tu TZ przyciągnął je za blisko siebie i Luna nie wytrzymała :lol: icj oczy mówią wszystko :evil_lol: Piękny i Bestia :loveu: Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 pies wielofunkcyjny: i do sportu i na wystawy :loveu: gdyby nie ten zgryz... :lol: sama masz krzywe zęby :obrazic: Quote
marako Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Świetne ujęcia Luny i Hipcia. A Luna rzeczywiście ma charakterek - trafiłaś z tym określeniem. To rzeczywiście Bestyjka. (przynajmniej tak jej z oczu patrzy) Quote
malawaszka Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 marako napisał(a):Świetne ujęcia Luny i Hipcia. A Luna rzeczywiście ma charakterek - trafiłaś z tym określeniem. To rzeczywiście Bestyjka. (przynajmniej tak jej z oczu patrzy) oj ma charakterek, ale jednocześnie jest przekochana :loveu: to dzięki niej kocham sznupy :loveu: dobranoc :hand: Quote
rufusowa Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 :lol::lol::lol: ale super fotki! a najlepszy komentarz :evil_lol::evil_lol: trzymam kciuki za wizytę :p jesli to bakterie beztlenowe, to ja mam jeszcze olejek ozonowany.... w lecznicy na Bemowie cos takiego mnie sprzedali....w strzykawce :razz: tylko nie wiem ile to jest ważne ;) Quote
malawaszka Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 ryfysowa - odpowiedz mi na pytania które w mailu napisałam plizz Quote
weszka Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 To byle do środy! Foty mnie powaliły na łopatki :D Świetny jest! Quote
Recommended Posts