CoolCaty Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Malawaszko - zuważyłam jedną prawidłowośc w Boguszycach. Tam jest tak, że każda grupa zwierząt ma swojego opiekuna. Jest nim mężczyzna lub kobieta. Psiaki zabierane spod opieki mężczyzn, bardziej lgną do mężczyzn, a te które byłu pod opieka kobiet - bardziej trzymają się kobiet. Hipcio był pod opieką kobiety. Quote
zerduszko Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 CoolCaty napisał(a):. Hipcio był pod opieką kobiety. To dobrze :p Quote
malawaszka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 CoolCaty napisał(a):Malawaszko - zuważyłam jedną prawidłowośc w Boguszycach. Tam jest tak, że każda grupa zwierząt ma swojego opiekuna. Jest nim mężczyzna lub kobieta. Psiaki zabierane spod opieki mężczyzn, bardziej lgną do mężczyzn, a te które byłu pod opieka kobiet - bardziej trzymają się kobiet. Hipcio był pod opieką kobiety. o własnie - pytałam na wątku OS - później Hip wyraźnie wystraszył sie mojego TZ jak ten wszedł do domu w ubraniu takim podobnym jak drelich roboczy - ze strachu dość groźnie próbował warczeć ale ogólnie jest fajnym psiakiem - nie bardzo kuma co to zabawa, cośtam troszkę podpatrzył u mojej Luna jak się gania za patykami, ale tylko miał takie momenty/zrywy do zabawy a zaraz zajmował się zapachami, muszę popróbowac bo może lubi pluszaki albo piłeczki - ogólnie widzę, że uwielbia to co moja Luna - tarzanko w smrodkach :mad: :lol: Quote
CoolCaty Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Oj ciotka, się czepiasz. Przecież ogólnie wiadomo, że tarzanko w smrodkach to jest to :evil_lol: A Ty się nie lubisz poperfumować? :lol: Quote
malawaszka Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 no własnie - po co psom kąpiele :lol: ale muszę go wykąpać w hexadermie bo drapie się biedak bardzo :shake: w ogóle chciałam jechać z burkami nad wodę żeby pokąpały się ale to za kilka dni może - niech jeszcze odsapnie nam Hipolek Quote
Basia i Barni Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 malawaszka napisał(a):no własnie - po co psom kąpiele :lol: ale muszę go wykąpać w hexadermie bo drapie się biedak bardzo :shake: w ogóle chciałam jechać z burkami nad wodę żeby pokąpały się ale to za kilka dni może - niech jeszcze odsapnie nam Hipolek jakie spa ma u ciebie najpierw kąpiele , później perfumeria ,kanapa noo i teraz jeszcze planujesz basen :loveu: Quote
weszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Się chłopakowi ułożyło :) Dom stały też takie luksusy musi zapewnić ;) Quote
malawaszka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 kurczaki mozliwe, że Hip będzie miał bardzo naprawdę fajny domek - trzymajcie kciuki i będzie potrzebna wizyta p.adop. w Warszawie, tylko jeszze nie wiem w której częsci dokładnie Quote
asik007 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ale było by fajnie.:multi: Hipcio jest taki kochany zasługuje na najlepszy domek na świecie.:loveu::loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 no to szukamy kogoś kto nam zlustruje domek w Warszawie - dzielnica Wawer ja bym chciała, żeby był u mnie chociaż do wyleczenia tych uszków, ale on się przywiazuje bardzo i chyba lepiej żeby się już u siebie przywiązywał nie? Quote
asik007 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 To prawda u mnie był krótko ale jak Ci go wiozłam to też mnie serce bolało. On ciagle za mną chodził i ten zakochany wzrok. Hipcio jest naprawdę niespotykanym psem. Quote
malawaszka Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 kochany jest - własnie mi tu uprawia ocieractwo o moje nogi i się cieszy bo pora kolacji :evil_lol: Quote
zerduszko Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Słodki :loveu: Ciekawe czy mu to minie, jak sie ludziem nacieszy :eviltong: Zaciska o.c. Quote
rufusowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 wasiu ale chłopak u Ciebie nabrał radości życia :loveu: na fotelu jeszcze nie wie czy może ale pewnie za kilka dni będzie dobrze :loveu: co do Wawra, to nie znam nikogo z tych okolic..ja mieszkam po drugiej stronie Wa-wy ale i to nie byłoby mega problemem gdyby nie to ze mam obrone za tydzien i niestety musze sie uczyc..do tego milion innych rzeczy, o ktorych nie będę pisac zeby Was nie zanudzic :eviltong: Zapytaj jeszcze an1a....nawet powiedz ze to ja ją poleciłam a co mi tam :lol: aaa czekaj....jeszcze napisz do gusia0106 - ta to jesc hardcorowa dziewczyna i wszedzie pojedzie :evil_lol: Quote
rufusowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 malawaszka napisał(a):Dzięki rufusowa - zazdroszczę obrony bo ja ślęczę nad pisaniem 5 lat po studiach :evil_lol: no i trzymam :kciuki: dziękuję albo nie dziekuję :lol: ja też nieco zwlekałam ale stwierdziłam, ze przed ślubem musze to załatwić no i zmarnowałam dwa urlopy na to ale napisałam :lol: za Ciebie i Twoją prace też trzymam kciuki!!! ustal do kiedy MUSISZ napisać i wtedy sie zmobilizujesz :p malawaszka napisał(a):Gusia mi wczoraj napisała, że ma kogoś w tym rejonie - czekam teraz na info czy się udało no mówiłam - złota dziewczyna :loveu: Quote
malawaszka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Dzięki rufusowa - zazdroszczę obrony bo ja ślęczę nad pisaniem 5 lat po studiach :evil_lol: no i trzymam :kciuki: Gusia mi wczoraj napisała, że ma kogoś w tym rejonie - czekam teraz na info czy się udało Quote
malawaszka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 rufusowa napisał(a): za Ciebie i Twoją prace też trzymam kciuki!!! ustal do kiedy MUSISZ napisać i wtedy sie zmobilizujesz :p a to dobre - no własnie dead line miałam 30 czerwca - nie zmobilizowało mnie :oops: Quote
rufusowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 a ja tez miałam ten sam deadline... ale to pewnie jest tak, ze sama musisz w to uwierzyc, ze napiszesz i wtedy sie uda :fadein: powodzenia - na pewno dasz radę! duzo Ci zostało? Quote
weszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No proszę chłopaku! Oby wszystko poszło dobrze, a nie jak z Gutkiem... Trzymam!!!! Quote
malawaszka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 rufusowa napisał(a):a ja tez miałam ten sam deadline... ale minęło Ci już 5 lat od końca studiów? bo to jest najgorsz,e ze jak nie zmieściłam się w tym terminie to nie wiem czy nie będę musiała płacić i wyrównywać jakichś różnic, ale liczę na to, że się uda :oops::placz: Quote
rufusowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 malawaszka napisał(a):ale minęło Ci już 5 lat od końca studiów? bo to jest najgorsz,e ze jak nie zmieściłam się w tym terminie to nie wiem czy nie będę musiała płacić i wyrównywać jakichś różnic, ale liczę na to, że się uda :oops::placz: nie....przyznaję, ze zwlekałam tylko 4 miesiące ale nie chciałam Ci mowic, zeby Cie nie dobijać :oops: Koniecznie dowiedz sie w dziekanacie jakie są konsekwencje :razz: lepiej wiedziec niz zyc w niepewności :cool1: Quote
rufusowa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 malawaszka napisał(a):wróćmy lepiej do Hipcia - konsekwencjami będę się martwić jak się pojawią :lol: :lol::lol::lol: no to co u Hipcia? :lol: psiaki śpią razem? dziewczyny chyba ładnie go przyjęły :razz: Quote
malawaszka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 rufusowa napisał(a):nie....przyznaję, ze zwlekałam tylko 4 miesiące ale nie chciałam Ci mowic, zeby Cie nie dobijać :oops: Koniecznie dowiedz sie w dziekanacie jakie są konsekwencje :razz: lepiej wiedziec niz zyc w niepewności :cool1: wróćmy lepiej do Hipcia - konsekwencjami będę się martwić jak się pojawią :lol: Quote
Recommended Posts