Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaG napisał(a):
No ciekawe jak twoje damskie stadko go przywita. :cool3:

chłopak zupełnie nie jest zainteresowany psim towarzystwem - ma go wyraźnie dosyć po tym wszystkim co przeszedł, więc moje dziewczyny pewnie go oburczą i zostawią bo one się złoszczą tylko jak psy sa nachalne

Posted

malawaszka napisał(a):
noo niestety spacerki na lince będą - uciekać nie damy :shake:

Ja kiedyś tez tak w linkę uwierzyła... dzięki bogom, ze linka znalazła mnie, bo puściłam wariatkę po raz pierwszy po cimie... czarny pies w czarnych szlakch z czarną linka, którego jedynym celem w zyciu jest uciec :mad: to było nad wyraz madre :eviltong:

Zaś te skaczące posty :angryy: Nie zauwazyłam linka z ogłoszeniem dla chłopaka :shake: Jutro się zabiorę :p Dziś już nie mam weny ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
Ja kiedyś tez tak w linkę uwierzyła... dzięki bogom, ze linka znalazła mnie, bo puściłam wariatkę po raz pierwszy po cimie... czarny pies w czarnych szlakch z czarną linka, którego jedynym celem w zyciu jest uciec :mad: to było nad wyraz madre :eviltong:

ooo co to to nie - nigdy nie puszczam psa ze smyczą albo a linką ciągnącą się po ziemi :shake: raz kiedyś to zrobiłam i na pierwszym lepszym krzaku się zaczepił - i co? jakby udało mu się zwiać to umarłabym chyba rozmyślając czy gdzieś nie umiera w lesie zaplątany :shake: linka ma koniec po to, żeby go sobie do paska na przykład przyczepić - wystarczy jak będzie biegał na długość linki - mam nadzieję, że w ogóle będzie chciał biegać bo póki co to chłopak nie ma ochoty albo i siły na rozrywki :-(

Posted

Ja puszcałam z linką - ale po kilku m-cach pracy u podstaw. W sumie, to ciesze się, ze nie musze juz uzywać, choć to tez ryzyko z moją uciekinierka :eviltong:
Nie przejmuj się, bedzie bobrze :p Ja mam teraz tak wesoła sunię w domu, taki żywiołek, a pierwsze dni, to cały czas na kocyku leżła, na spacery na rękach wynosiłam, zrobiła sik i kładła się :shake:

Posted

musi być dobrze MUSI, teraz najbardziej to mnie niepokoi jego reakcja na koty bo nasza Fifka to oczko w łowie TZ i jak Hipolit będzie ją atakował to TZ będzie mi zatruwał życie marudzeniem :lol:

Posted

zerduszko :loveu:
A żeby uniknąć zżerania jak wklejasz linki to musisz odznaczyć opcję "Automatically retrieve titles from external links" widoczną pod oknem gdzie piszesz posta.

Posted

zerduszko napisał(a):
Aaa, nastepnym razem spróbuje - dzięki. Ja to robiłam tak, że kopiowałam posta przed wysłaniem, a potem edytowałam ten zezarty post - ale teraz zapomniała skopiowac :angryy:

ja jeszcze mam taki sposób, że jak zapomnę odznaczyć to robię wstecz i potem jak już odznaczę to jeszcze raz wyślij - tworzy się co prawda dubel ale linki sa :evil_lol:

Posted

Aaa, nastepnym razem spróbuje - dzięki. Ja to robiłam tak, że kopiowałam posta przed wysłaniem, a potem edytowałam ten zezarty post - ale teraz zapomniała skopiowac :angryy:

Posted

Dzisiaj w nocy ale o której to dokładnie jeszcze nie wiem. Zobaczymy jak się wyrobię.
Malwaszka cierpliwie czekaj bo takiego kochanego pieska to jeszcze nie widziałaś jak żyjesz. Jestem tego pewna. :lol:

Posted

Mam nadzieję, że z tym kochanym pieskiem to nie była ironia Asiu? :lol:

czekam cierpliwie czekam - szkoda, że w nocy bo moje baby będą hałasować bo obcy musi być najpierw oszczekany, ale damy radę ;)

Posted

No to Hipcio własnie dojechał - chwilę się bał, a zaraz potem zadarł ogon wysoko i niuchał wiejskie zapachy, teraz zwiedza dom :lol: jest ciut wyższy niż standardowa miniatura - jutro sprawdzę czy się mieści we wzorcu :evil_lol:

Fifkę chciał powąchać, ale się nie dała - zwiększyła swą objętość ze dwa razy, burczy i fuczy - aha a on właśnie chciał na nią powarczeć ale nie pozwalamy na takie wybryki :mad:

idziemy spać

Posted

Nocka super - psiak grzeczny, zaanektował Lunkowe legowisko - ale ona i tak na kanapie śpi i z tego legowiska korzystała Pepa na zmianę ze swoim :lol: przespał grzecznie noc całą, nie budził, trochę pozwiedzał dom, ale potem już spał; jest milusi, kotem zainteresowany, ale głupi nie jest i wie, że nie wolno :cool3: nowych ludzi się boi, ale nie ma tragedii - po 5 minutach stania koło mojej mamy już podszedł sie głaskać;

wysikał się dopiero rano - ale tylko na dworze :cool3: :lol: dłuuugo sikał, ale kupy nie robił - mam nadzieję że niebawem zrobi...

drapie się dużo bidoczek

a na spacerku wesoły, uśmiechnięty, ogon zadarty i to co psiaki lubią najbardziej - tarzanko w trawie :loveu:

zaraz będą fotki