Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 329
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale on jest piękny :loveu::loveu::loveu: Wieczorkiem podmienię zdjęcia. Wygląda faktycznie na duzego, ale może przez to, ze łapki wygolone dodają mu wizualnie cm. I co, mieści się we wzorcu? :lol:
Mam nadzieję, że fotorelacje będą częste :p

Posted

zerduszko napisał(a):
Wygląda faktycznie na duzego, ale może przez to, ze łapki wygolone dodają mu wizualnie cm. I co, mieści się we wzorcu? :lol:

jest duży - około 40 cm ma w kłębie, tak bylejak mierzone bo nie chciałam stresować chłopaka cudowaniem, ale trzeba raczej pisac, że mix sznaucerka mini bo oczka ma jasniejsze no i wysoki - postaram się na którymś spacerku przy Lunie zrobić mu fotkę, ale nic na siłę bo ona na razie obrażona jest :lol:

Posted

Nie bijcie, ale na tym ostatnim zdjeciu to jego broda wyglada jak "zużyta" szotka do zebów :evil_lol:

I teraz by mi sie przydały linki do ogłoszeń :angryy:

malawaszka napisał(a):
postaram się na którymś spacerku przy Lunie zrobić mu fotkę, ale nic na siłę bo ona na razie obrażona jest :lol:

Skąd to znam ;)

Posted

asik007 napisał(a):
Ale pysio ma uśmiechnięty i jaki szczęśliwy. Malwaszka niesamowita jesteś. :multi::multi::multi:

ja nic nie zrobiłam - on taki sam z siebie jest :loveu: boi się obcych - mojego Tatę nawet próbował oszczekać bo moje baby się rozwrzeszczały to on też, a co, a potem biegien pod moje krzesło się chować :lol: obawiam się, że u mnie może się nauczyć kilku złych rzeczy - m.in. szczekanie na byleco :oops:

zerduszko dzięki :multi:

Posted

Śmiszny chłopak jest - wreszcie zrobił qpę :multi: bo już się martwiłam :roll: bo Asia mówiła, że wczoraj nie było i dzisiaj dopiero teraz była - chłopakowi wyraźnie ulżyło i od razu sobie pobiegał i pobrykał wesoło :lol:

Próbował zaanektować Lunkową kanapę, ale na to nie mogę pozwolić bo byłby dym - Luna z innymi psami nie leży - nie zniża się do ich poziomu :evil_lol: za to spasował mu fotel - to jest super domowy, kanapowy psiak :loveu: co prawda teraz mam dwa ogony vel cienie - Pepa i Hip łażą za mną krok w krok, na szczescie Luna jest ponad to :lol:

No i chyba mu zmienię imię - i tak nie reaguje na Hipcia, a mnie się jakoś nie podoba, ale jeszcze nie wybadałam na co by reagował i co by mu podpasowało - wynajdziemy jego prawdziwe imię :cool3:

aha CoolCaty znacie nr chipa jego? bo moze by wpisać w książeczkę, żeby to nie zginęło?

Posted

Malawaszko, musicie sprawdzić nr czipa czytnikiem. Jesli nie ma takiej możliwości, to spróbuję poprosić dziewczyny o przekopanie kart psów, ale to trochę potrwa.

Posted

CoolCaty napisał(a):
Malawaszko, musicie sprawdzić nr czipa czytnikiem. Jesli nie ma takiej możliwości, to spróbuję poprosić dziewczyny o przekopanie kart psów, ale to trochę potrwa.

aha - ok, to jak będziemy na szczepieniu albo z uszkami to sprawdzimy o ile tam mają czytnik - ja teraz ze wsi więc to nie jest takie hop siup :evil_lol: ale nie kaz nikomu niczego przekopywać - mają i tak dużo roboty

Posted

AnkaG napisał(a):

Najważniejsze, że tfu tfu ma fajny charakter :lol:

noo weź to odpukaj - dopiero jeden dzień za nami więc charakteru jako takiego to on jeszcze nam nie pokazał, a jestem pewna, że go MA :cool3: :evil_lol: zaczyna stróżować - leżąc jak basza na fotelu zerka na wyjście tarasowe i jak ktoś tam przechodzi to on wystarczy, że burknie, a resztę jazgotu robią Luna i Pepa :mad: :lol:

Posted

Nooo nie taki to pies kanapowy - jak na sznupa przystało jest bardzo czujny (bo chyba nie nauczył sie tego w jeden dzień od moich bab :oops: ) - przed chwilą wszedł do mnie do domu mój ojciec, wszystkie łącznie z Hipem się rozdarły, moje szybko przestały, Hip również, ale on położył się przy moich nogach i poszedł na fotel dopiero jak ojciec wyszedł

Widać, że musiał kiedyś obrywać regularnie od "kogoś" :placz: boi się podniesionej ręki, kuli się wtedy w sobie i czeka :shake: