marysia55 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='sylwiaso']Dziekuję za pieniążki za karmę i badania Kamysia!!![/QUOTE][B]sylwiaso, [/B]Ty kobieto 'z butami do nieba wejdziesz' za to co robisz dla tych psiaków. Zdjęcia bardzo śliczne i takie 'prawdziwe'. [B]już dawno się tak dobrze nie czułam czytając wątek Kamienia. [/B]teraz uciekam na wątek mojego Boryska ... muszę dziewczynom zdać relacje z jego ostatnich dni :) Quote
gonia66 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='marysia55'][B]sylwiaso, [/B]Ty kobieto 'z butami do nieba wejdziesz' za to co robisz dla tych psiaków. Zdjęcia bardzo śliczne i takie 'prawdziwe'. [B]już dawno się tak dobrze nie czułam czytając wątek Kamienia. [/B]teraz uciekam na wątek mojego Boryska ... muszę dziewczynom zdać relacje z jego ostatnich dni :)[/QUOTE]Maryśśśśśśśśśśśśś!!!!:* (ja też tak sie czuję, jak Ty;):):)) Quote
marysia55 Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 [quote name='gonia66']Maryśśśśśśśśśśśśś!!!!:* ([B]ja też tak sie czuję, jak Ty[/B];):):))[/QUOTE] gonia :) dla mnie to nie nowina ... bardzo często na różnych wątkach pisałyśmy i czułyśmy to samo chociaż dzielił nas region, czas, sposób narracji i punkt widzenia . zapraszam Cie na wątek Borysa (jest w mojej sygnaturze) ... zobaczysz co można zrobić z psem NIEADOPCYJNYM jeżeli ma się serce dla niego. Quote
__Lara Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Też mam wrażenie, że Kamyk teraz dopiero ma się w pełni dobrze, nie wiem czemu :) Quote
brazowa1 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Sylwia,a ile przytył od chwili,gdy Trafił do Ciebie? Quote
gonia66 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='marysia55']gonia :) dla mnie to nie nowina ... bardzo często na różnych wątkach pisałyśmy i czułyśmy to samo chociaż dzielił nas region, czas, sposób narracji i punkt widzenia . zapraszam Cie na wątek Borysa (jest w mojej sygnaturze) ... zobaczysz co można zrobić z psem NIEADOPCYJNYM jeżeli ma się serce dla niego.[/QUOTE]Maryś, czytasz w moich myślach;) Własnie miałam Cię prosić o link do wątku Boryska:) Na "urlopie" podczytywałam dluuuugo Wasz wątek:):) Ale nie miałam go z przyczyn oczywistych w subskrybcjach...i mi umknął;):) Zaraz odświeżę i już będę miała kolejnego "poprawiacza humorku";):) Kamyś i jego "nowa historia" też nalezy do tego działu...oby takich więcej!!! teraz już tylko Kamykowi domku brakuje.... Quote
Olena84 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Odwiedzam Kamysia i z wielkim wstydem informuje ze uzupelnilam swoje wplaty... Quote
agata51 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 [quote name='ocelot']To ja za chwilke wyślę pieniążek Kamysiowi. 10 zł. deklaracja, 10 zł. skromnie osobno na karmę. za gruby nie jest, niech ciut ode mnie zje:)[/QUOTE] Wielkie dzięki, ciotka, za to "ciut"! [quote name='Olena84']Odwiedzam Kamysia i z wielkim wstydem informuje ze uzupelnilam swoje wplaty...[/QUOTE] Olenko, skoro uzupełniłaś, to nie masz powodu do wstydu. Wręcz przeciwnie. Dziękuję. Coś mi się zdaje, że nie pojadę w tym tygodniu do Kamyka. Chyba że zdarzy się cud. Ja w cuda wierzę, więc może jednak... Marychna, zawsze wiedziałam, że masz mocno wyrafinowane poczucie humoru, ale żeby do tego stopnia?! "t[I]eraz uciekam na wątek mojego Boryska ... muszę dziewczynom zdać relacje [B]z jego ostatnich dni [/B]:smile:" [/I] Quote
Selenga Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 [quote name='agata51'] Coś mi się zdaje, że nie pojadę w tym tygodniu do Kamyka. Chyba że zdarzy się cud. Ja w cuda wierzę, więc może jednak...[/QUOTE] A może poczekasz i zrobimy większy zlocik? Ja się wybieram i Ubocze i Ziutka... I może Olenę namówię? [quote]Marychna, zawsze wiedziałam, że masz mocno wyrafinowane poczucie humoru, ale żeby do tego stopnia?! "t[I]eraz uciekam na wątek mojego Boryska ... muszę dziewczynom zdać relacje [B]z jego ostatnich dni [/B]:smile:" [/I][/quote] Ja też przerażona poleciałam sprawdzić czemuż to Borysek zeszedł był... Szczęśliwie żyje :) Quote
sylwiaso Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Kochani Zapraszam Serdecznie!!Z Kamysiem wyjdziemy po Was!! Quote
luka1 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 A może tym czasem wpadniecie na bazareki, które maja pomóc przetrwać mojemu Bastowi? [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/226346-Bazarek-domowo-ksi%C4%85%C5%BCkowo-p%C5%82ytowy_na-Ba%C5%9Bcisko_do-07-05"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226346-Bazarek-domowo-ksi%C4%85%C5%BCkowo-p%C5%82ytowy_na-Ba%C5%9Bcisko_do-07-05[/URL] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226120-Ksi%C4%85%C5%BCki-dla-psiolub%C3%B3w-Poradniki-i-instrukcje-obs%C5%82ugi-%28do-13-05-2012-godz-20-00%29[/URL] Quote
marysia55 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='agata51']Marychna, zawsze wiedziałam, że masz mocno wyrafinowane poczucie humoru, ale żeby do tego stopnia?! "t[I]eraz uciekam na wątek mojego Boryska ... muszę dziewczynom zdać relacje [B]z jego ostatnich dni [/B]:smile:" [/I][/QUOTE]o matko na niebie ... sorki kobiety :oops: to nie było celowe .... dopiero teraz gdy przeczytałam to zdanie jeszcze raz załapałam ten 'podtekst' :cool3: . Kamyś mam nadzieję, że na twoim wątku takiego numeru nie wywinę :lol: Quote
agata51 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Po tygodniu spędzonym z wnuchą wracam do życia. Świetnie było, ale na dogo jakby spokojniej. I chłodniej. [quote name='marysia55']o matko na niebie ... sorki kobiety :oops: to nie było celowe .... dopiero teraz gdy przeczytałam to zdanie jeszcze raz załapałam ten 'podtekst' :cool3: . Kamyś mam nadzieję, że na twoim wątku takiego numeru nie wywinę :lol:[/QUOTE] A wywiń sobie - przynajmniej Kamyk będzie miał tłum gości na wątku. Selenga, z przyjemnością poczekam. Chociaż boję się, że trudno będzie zgrać zlocik więcej niż jednej osoby. Ale to nie problem - teoretycznie mogę gnać do Łowicza raz w tygodniu -Sylwia jakoś to zniesie. Ale na starość wygodna się zrobiłam i zamiast przez pekaes wolę być przez TŻ dowieziona. Z drugiej strony, cenię sobie odrobinę niezależności - na wszelki wypadek sprawdzę połączenia Łódź-Łowicz. Quote
agata51 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 Kamyczku, znów dostałam robotę, do 23.05 będę nieczynna i o wizycie u ciebie nie ma mowy :-(. Ale będę zaglądać. Quote
ivette3 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 W ponury ,deszczowy dzień przesyłam gorące głaski dla Kamysia i pozdrowienia dla jego opiekunów Quote
sylwiaso Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='ivette3']W ponury ,deszczowy dzień przesyłam gorące głaski dla Kamysia i pozdrowienia dla jego opiekunów[/QUOTE][B] Dziekujemy za pozdrowienia my również pozdrawiamy ukochane cioteczki Kamysia!![/B] Quote
ivette3 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='madcat1981']Pozdrawiam i ja :)[/QUOTE] :cool3: madcat - Ty pozdrawiasz ... to miło :loveu:...jednak najważniejsze pozdrowienia i życzenia zdrówka,radości życia i wszystkiego co naj... naj... najlepsze proszę przekazać najważniejszej fance Kamyczka - jutrzejszej solenizantce Zosieńce :Rose: Quote
madcat1981 Posted May 14, 2012 Author Posted May 14, 2012 [quote name='ivette3']:cool3: madcat - Ty pozdrawiasz ... to miło :loveu:...jednak najważniejsze pozdrowienia i życzenia zdrówka,radości życia i wszystkiego co naj... naj... najlepsze proszę przekazać najważniejszej fance Kamyczka - jutrzejszej solenizantce Zosieńce :Rose:[/QUOTE] Dziękuję, przekażę :lol: :lol: :lol: Quote
marysia55 Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 z pewna 'dozą nieśmiałości' wchodzę na watek Kamyczka ... żeby jednak nie wywinąć jakiegoś numeru :) jakoś tu pustkami wionie ostatnio ... brakuje ciotki Agatki i Sylwiaso :) Quote
brazowa1 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 jakie leki na watrobe dostawał Kamyk,prócz karmy royal hepatic? Quote
agata51 Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 (edited) Wpadam na chwilkę, cobyście się o mnie nie martwili. Ledwo dycham, ale jeszcze żyję. Marycha, wchodź śmiało. Numery nie są złe - przynajmniej coś się dzieje. A my miłosierne som - wybaczymy. Pojęcia nie mam, jakie leki dostawał. Chyba hepatil. Ale jakbyś potrzebowała dla siebie, to polecam Essentiale Forte. Edited May 18, 2012 by agata51 Quote
Selenga Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 [quote name='agata51'] Pojęcia nie mam, jakie leki dostawał. Chyba hepatil. Ale jakbyś potrzebowała dla siebie, to polecam Essentiale Forte.[/QUOTE] Essentiale czy Hepatiale? Quote
brazowa1 Posted May 19, 2012 Posted May 19, 2012 już kupiłam esselive,więc na razie musi to zeżreć,zaraz wrócę parę stron wstecz i poczytam o wątrobie kamyka.... Quote
Recommended Posts