Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

są słodkie, kochane, wracają grzecznie do kojca, Czwóreczka już tak strasznie nie nienawidzi smyczy, a Trójeczka ładnie siada na przysmak. kocyk od kilku dni mają ten sam - ledwo co nadgryziony:evil_lol:
fajne babolki są:loveu:
gdyby tylko trochę ciszej szczekały byłyby idealne:diabloti:

Posted

idusiek napisał(a):
no szczekanie to wada, jak sie na upierdliwych sąsiadów:evil_lol:

dziś od 2.20 szczekały wszystkie psy na zmiany - sygnal dawały Cyferki-Babolki, potem zaczynał Wyżeł z suką naszych sąsiadów:diabloti::mad: jak one cichły, szczekal pies sąsiadów i jakieś psy z daleka. zasnęlam jak już jasno się robiło:mad:

Posted

[quote name='idusiek']ciotki mnie utłuką:oops:, zrobiłam 3 allegro...tadam ! :

Parówka - mikro suczka bez łapki, szuka domku (715773756) - Aukcje internetowe Allegro

Babolka - mikro suczka szuka domku (715764109) - Aukcje internetowe Allegro

Mama i córka - suczki,szukają bezpiecznego kąta (715755803) - Aukcje internetowe Allegro

allegro super, tylko Paróweczka i Babolka to takie imiona trochę nie teges:roll:
ale może te niekonwencjonalne nazwy kogoś zachęcą do zajrzenia i zakochania się w słodkich Babolkach

Posted

No co ty, nie takie same....poczekaj, az sprawdzę zdjecia :oops:
Nieee, wszystko ok - to trójka i czwórka, ale wydaje mi sie że imiona lepsze, niz takie liczbowe.........:roll: