Laima Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 podnoszę, bo widzę, że coś się dzieje niech ktoś z Warszawy pomoże!!!! Dopiero teraz widzę, że to malusie sunie; wcześniej myślałam, że są średniej wielkości. Quote
idusiek Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 malusie obie, no - córka nieco większa ;) Quote
ronja Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='idusiek']dziewczyny mają szansę pokazać się światu- ale nie ma ich kto tam zawieżć w poniedziałek.......... czy ktoś z Wa-wy moze nam pomóc z transportem???????:-(:-( bardzo proszę, to dla nich wielka szansa, mąż może je podwieźć do ul.Lazurowej Quote
idusiek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 trójka pojedzie w poniedziałek, zawiezie ją zina. ufffffff Trzymajcie kciuki za sunieczkę i jej córkę, fajie by było jakby się ktoś trafił :oops: Quote
LadyS Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Idusiek, a pani, której maila Ci podałam, odzywała się? Quote
idusiek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 wczoraj nie:shake:, a dzisiaj mogę zobaczyc dopiero jak wróce do domu ( poczta w pracy zablokowana:p ) , prosiłam o kontakt mailowy ;) Quote
idusiek Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='ladySwallow']Idusiek, a pani, której maila Ci podałam, odzywała się? tjaaaaaaaaa...:shake: "Witam. Dziekuje bardzo za szybka odpowiedz,ale myslalam,ze sa to suczki podobne do mini pinczerkow.Niestety nie mamy wystarczajacych warunkow,aby przygarnac te slodkie suczki. Jeszcze raz dziekuje. Dowidzenia." Quote
ronja Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='idusiek']tjaaaaaaaaa...:shake: "Witam. Dziekuje bardzo za szybka odpowiedz,ale myslalam,ze sa to suczki podobne do mini pinczerkow.Niestety nie mamy wystarczajacych warunkow,aby przygarnac te slodkie suczki. Jeszcze raz dziekuje. Dowidzenia." do widzenia:razz: Babolka Trójka na wilkośc jest jak pinczer, Czwórka chyba urosła, łapy jej się wydłużyły Quote
LadyS Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 [quote name='idusiek']tjaaaaaaaaa...:shake: "Witam. Dziekuje bardzo za szybka odpowiedz,ale myslalam,ze sa to suczki podobne do mini pinczerkow.Niestety nie mamy wystarczajacych warunkow,aby przygarnac te slodkie suczki. Jeszcze raz dziekuje. Dowidzenia." Ech.. ludzie nie widzą, co tracą. Quote
gameta Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Dzieńdobry :diabloti: A kij jej w oko i dwa pinczery :diabloti: Quote
idusiek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 gameta napisał(a):Dzieńdobry :diabloti: A kij jej w oko i dwa pinczery :diabloti: tak, szczególnie 2 wredne pinczery :diabloti: Quote
ronja Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Straszne Babolki jutro w TV - mam nadzieję, że będą się zachowywały:roll: Quote
idusiek Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 obie bedą - będzie sie działo :diabloti: Quote
gameta Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 a będziecie sprzedawać autografy tych gwiazd ? Mam nadzieję, że im się poszczęści :) Quote
ronja Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 idusiek napisał(a):obie bedą - będzie sie działo :diabloti: nie mogę odnaleźć szelek:shake: mam tylko dla Miłka, jeszcze rano poszukam, bo na strychu światła nie ma, a pełno tam tobołów i nie wiem do którego wkitrałam szelki swoich psów. Quote
idusiek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 kto widział dziewczynki na wizji? :diabloti: Bo obie były jak malowane:multi::multi::multi: Teraz czekamy na milion telefonów w ich sprawie Quote
idusiek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 bardzo grzeczne i spokojne- jak nie one :evil_lol: Quote
idusiek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 no nikt....:shake:chyba ze na powaznie wezmiemy ofertę : mam duzego psa, jest za duzy, zamienie go na mniejszego...Zamieniamy się?:cool1: kilka osób dzwoniło zeby nam pomóc finansowo, reszta: odddam psa, znalzlam psa, oddam szczeniaki, bo mi sie suczka 2 raz w roku oszczeniła i nie mam co z nimi zrobic...:cool1: No ale było fajnie i miło i mamy zaproszenie na przyszłość ( mimo wyskoku Miłka:evil_lol:) Quote
ronja Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 gameta napisał(a):Idusiek, no nie żartuj - nikt? zostanę ze strasznymi Babolkami za zawsze:smhair2::cry::look3::ekmm::eek::huh::eek2: Quote
gameta Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 idusiek napisał(a):no nikt....:shake:chyba ze na powaznie wezmiemy ofertę : mam duzego psa, jest za duzy, zamienie go na mniejszego...Zamieniamy się?:cool1: Trzeba było się zamienić - gdzieś widziałam jakiś czas temu wątek wyjątkowo agresywnego asta - ast nie jest duży, czyż nie :diabloti: Quote
Recommended Posts