idusiek Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 ludwa napisał(a):No to ładnie, znaczy że jakby wkleić zdjęcie moje z moimi psiami, to by wyszło na to, że im wyjadam. A jakby jeszcze zdjęcie mojego TZ wkleić, to by się okazało, że nic innego w życiu nie robię, tylko wszystkim wyjadam:mad:. Rojna, fajne sie zrobiły dziewczynki. A jakie kontaktowe:multi::multi::multi: słowo się rzekło....ludwa :diabloti: Quote
malagos Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ronja, pamietasz o tych rzeczach u EVA2406? Quote
ronja Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 malagos napisał(a):Ronja, pamietasz o tych rzeczach u EVA2406? aaa,zapomniałam:oops: u nas ciągle coś sie dzieje:shake: moja Pysia pogryzła się z Łapką - pierwszy raz , a żyją w stadzie od ponad 3 lat. Pysia ma rozwaloną glowę:-( skontaktuję się z Ewą Quote
_ogonek_ Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='ronja']aaa,zapomniałam:oops: u nas ciągle coś sie dzieje:shake: moja Pysia pogryzła się z Łapką - pierwszy raz , a żyją w stadzie od ponad 3 lat. Pysia ma rozwaloną glowę:-( skontaktuję się z Ewą ojejku... Trzymajcie się! Trójka Czwórka hopa! Quote
ludwa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ronja napisał(a):Ludwa, uwielbiam Cię:loveu::cool3: :roll: bo sobie coś gupiego pomyślę czy jak:evil_lol:;) Quote
ludwa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 idusiek napisał(a):słowo się rzekło....ludwa :diabloti: :eviltong: tak łatwo się podpuścić nie dam i nie upublicznie swojego wizerunku:eviltong: Quote
ludwa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 [quote name='ronja']aaa,zapomniałam:oops: u nas ciągle coś sie dzieje:shake: moja Pysia pogryzła się z Łapką - pierwszy raz , a żyją w stadzie od ponad 3 lat. Pysia ma rozwaloną glowę:-( Się zastanawiam czy to nie mój ulubiony dziadzio wprowadza nerwową atmosferę:cool3: Quote
ronja Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 ludwa napisał(a):[quote name='ronja']aaa,zapomniałam:oops: u nas ciągle coś sie dzieje:shake: moja Pysia pogryzła się z Łapką - pierwszy raz , a żyją w stadzie od ponad 3 lat. Pysia ma rozwaloną glowę:-( Się zastanawiam czy to nie mój ulubiony dziadzio wprowadza nerwową atmosferę:cool3: bingo, niestety Quote
ludwa Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Kurde i co z nim zrobić...Miałam starego psa, którego pewna behawiorystka chciała "nauczyć" na nowo...:roll::roll::roll: Efekt zerowy jak nie gorzej niestety:razz: Quote
malagos Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 A co z Pysią? poważnie ma tę łepetynke pokiereszowaną? I co im do łba strzeliło sie pokłócić? Quote
ronja Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 malagos napisał(a):A co z Pysią? poważnie ma tę łepetynke pokiereszowaną? I co im do łba strzeliło sie pokłócić? Morek dostał szału na widok innego psa za oknem, przez to całemu stadu się udzieliło. no i dziewczyny się na siebie rzuciły, nie wiem, która zaczęła. rana wyglądala niegroźnie, zdezynfekowaliśmy tylko. ale po 2 dniach lała się ropa z krwią i główka Pysiuńki byla strasznie spuchnięta. jak wet wygolił kawalek głowy, dopiero teraz widac, ze rana jest dluga i glęboka. głowa wraca pomału do normalnych kształtów i rana przysycha. Quote
idusiek Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 ronja a moze jakies tabletki ziołowe dla Morka na obniżenie zapędów...? Quote
ludwa Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 obawiam sie ze wyciszanie morka to jedyne chyba rozwiazanie:razz: Quote
idusiek Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 suchajcie bracio miła...nic a nic, nawet 1 telefon nie zadzwonił...:-( Quote
idusiek Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 nic i nic i zero...:placz: ronja co tam u naszych 7 łapek? Quote
ronja Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 idusiek napisał(a):nic i nic i zero...:placz: ronja co tam u naszych 7 łapek? nic nowego,szaleją, szczekają, podgryzają dziś zostaną zaszczepione na wściekliznę Quote
idusiek Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 o fajnie , dzięki. One mają zabezpieczenie przed kleszczami? Quote
ronja Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 idusiek napisał(a):o fajnie , dzięki. One mają zabezpieczenie przed kleszczami? już im się kończy kupię im dziś fiprex Quote
mysza 1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Przypomnijcie mi proszę, gdzie poza allegro mają ogłoszenia. I jakby był tekst, bo ten z allegro za długi wg mnie. Quote
idusiek Posted August 11, 2009 Author Posted August 11, 2009 ogłoszenia są w allegro, gumtree - zrobione przeze mnie, nie wiem ghdzie jeszcze.. [SIZE=3]mysza1 - poszukaj proszę w allegro pod hasłem "siedem" :) ,bo ja sie teraz dostać nie mogę :( Quote
mysza 1 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Allegro to znalazłam, chodzilo mi o gotowy krótki tekst, wiek, charakter, co lubi, czego nie o każdej. Ogłaszam sporo psów i nie bardzo mam czas wyszukiwać, myslałam, że macie gotowca. Quote
ronja Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Suczki Cyferki - szczęśliwa siódemka Młode, wesołe, bardzo ze sobą związane. Przyjacielskie, choć Czwórka jest lękliwa, jednak szybko się przełamuje (naśladuje Trójkę). Są wysterylizowane, odrobaczone, zaszczepione. W trakcie nauki chodzenia na smyczy (Czwórka nie znosi, próbuje się wyswobodzić) Quote
idusiek Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 słuchajcie to nie jest normalne, zeby nikt w ogole od miesiąca nie zadzwonił, nawet raz,nawet przez pomyłkę.......ja juz sie zastanawiam co z tym ogłoszeniem jest nie tak:oops: Moze ktos ma pomysł na inne allegro?:roll: tanitka miala sie dowiedzieć czy nie udałoby się suniom pojechac do Niemiec, tam są jacyś "lepsi" ludzie, ale na razie cisza..........:oops: Ech, sunie, co my z Wami zrobimy, przeciez to nie o to chodzi, zebyście siedziały w DT:-( Quote
Recommended Posts