Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ludwa napisał(a):
No to ładnie, znaczy że jakby wkleić zdjęcie moje z moimi psiami, to by wyszło na to, że im wyjadam. A jakby jeszcze zdjęcie mojego TZ wkleić, to by się okazało, że nic innego w życiu nie robię, tylko wszystkim wyjadam:mad:.
Rojna, fajne sie zrobiły dziewczynki. A jakie kontaktowe:multi::multi::multi:

słowo się rzekło....ludwa :diabloti:

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
Ronja, pamietasz o tych rzeczach u EVA2406?

aaa,zapomniałam:oops:
u nas ciągle coś sie dzieje:shake:
moja Pysia pogryzła się z Łapką - pierwszy raz , a żyją w stadzie od ponad 3 lat. Pysia ma rozwaloną glowę:-(

skontaktuję się z Ewą

Posted

[quote name='ronja']aaa,zapomniałam:oops:
moja Pysia pogryzła się z Łapką - pierwszy raz , a żyją w stadzie od ponad 3 lat. Pysia ma rozwaloną glowę:-(

skontaktuję się z Ewą
ojejku... Trzymajcie się!

Trójka Czwórka hopa!

Posted

idusiek napisał(a):
słowo się rzekło....ludwa :diabloti:

:eviltong: tak łatwo się podpuścić nie dam i nie upublicznie swojego wizerunku:eviltong:

Posted

Się zastanawiam czy to nie mój ulubiony dziadzio wprowadza nerwową atmosferę:cool3:

Posted

ludwa napisał(a):

Się zastanawiam czy to nie mój ulubiony dziadzio wprowadza nerwową atmosferę:cool3:

bingo, niestety

Posted

Kurde i co z nim zrobić...Miałam starego psa, którego pewna behawiorystka chciała "nauczyć" na nowo...:roll::roll::roll: Efekt zerowy jak nie gorzej niestety:razz:

Posted

malagos napisał(a):
A co z Pysią? poważnie ma tę łepetynke pokiereszowaną? I co im do łba strzeliło sie pokłócić?

Morek dostał szału na widok innego psa za oknem, przez to całemu stadu się udzieliło. no i dziewczyny się na siebie rzuciły, nie wiem, która zaczęła. rana wyglądala niegroźnie, zdezynfekowaliśmy tylko. ale po 2 dniach lała się ropa z krwią i główka Pysiuńki byla strasznie spuchnięta. jak wet wygolił kawalek głowy, dopiero teraz widac, ze rana jest dluga i glęboka. głowa wraca pomału do normalnych kształtów i rana przysycha.

Posted

idusiek napisał(a):
nic i nic i zero...:placz:

ronja co tam u naszych 7 łapek?

nic nowego,szaleją, szczekają, podgryzają

dziś zostaną zaszczepione na wściekliznę

Posted

ogłoszenia są w allegro, gumtree - zrobione przeze mnie, nie wiem ghdzie jeszcze..

[SIZE=3]mysza1 - poszukaj proszę w allegro pod hasłem "siedem" :) ,bo ja sie teraz dostać nie mogę :(

Posted

Allegro to znalazłam, chodzilo mi o gotowy krótki tekst, wiek, charakter, co lubi, czego nie o każdej. Ogłaszam sporo psów i nie bardzo mam czas wyszukiwać, myslałam, że macie gotowca.

Posted

Suczki Cyferki - szczęśliwa siódemka
Młode, wesołe, bardzo ze sobą związane. Przyjacielskie, choć Czwórka jest lękliwa, jednak szybko się przełamuje (naśladuje Trójkę). Są wysterylizowane, odrobaczone, zaszczepione. W trakcie nauki chodzenia na smyczy (Czwórka nie znosi, próbuje się wyswobodzić)

Posted

słuchajcie to nie jest normalne, zeby nikt w ogole od miesiąca nie zadzwonił, nawet raz,nawet przez pomyłkę.......ja juz sie zastanawiam co z tym ogłoszeniem jest nie tak:oops:

Moze ktos ma pomysł na inne allegro?:roll:

tanitka miala sie dowiedzieć czy nie udałoby się suniom pojechac do Niemiec, tam są jacyś "lepsi" ludzie, ale na razie cisza..........:oops:

Ech, sunie, co my z Wami zrobimy, przeciez to nie o to chodzi, zebyście siedziały w DT:-(