Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ja się dowiem, która to trójka a która czwórka ???

Idusiek, gdzieś widziałam na bazarku ktoś sprzedawał robienie ogłoszeń... Widziałaś może ? Zdaje się cena nie była szaleńcza - 5zł, tylko chyba tekst im trzeba podsunąć... Jak byś znalazła ten bazarek i się wywiedziała szczegółów to daj znać ;) te 5zł to nawet nie jest suma ich łapek ...

Posted

:diabloti:gametko droga...drobna podpowiedź, imiona mają coś wspólnego z odnóżami dziewczynek:evil_lol: a teraz zgaduj- zgadula, ktora jest która:eviltong:

Posted

ludwa napisał(a):
:diabloti:gametko droga...drobna podpowiedź, imiona mają coś wspólnego z odnóżami dziewczynek:evil_lol: a teraz zgaduj- zgadula, ktora jest która:eviltong:

No wiesz ... Toć ja wiedziałam od początku :diabloti: ale myślę, że ciekawiej by było zamienić je imionami :evil_lol:

Posted

suczki coraz bardziej się zadomawiają - obszczekują intruzów.
wydaje mi się, że to jednak matka z córką - Czwórka to córka. po zachowaniu widac, że jest bardziej szczenięca, energia ją roznosi - gryzie co się da - zabawki, miski, kocyki, nawet kawałek budy:mad: gdyby obie były z jednego miotu, obie byłyby wycofane. Trójka musiała chować się z ludźmi, nie ma oporów w kontaktach z ludźmi, kocha się przytulać. Czwórka jest nadal nieufna, ale już bezproblemowo opuszcza kojec i nie ucieka przede mną, daje się wyglaskać.
Czwórka bez problemu wskakuje na dach budy (buda ma wysokość 120cm), patroluje okolicę oraz śpi tam.

jesli ktoś ma na zbyciu koce, stare zasłony, poszewki - chętnie przyjmiemy, bo mój zapas wykańcza własnie Czwórka

Posted

ronja napisał(a):

jesli ktoś ma na zbyciu koce, stare zasłony, poszewki - chętnie przyjmiemy, bo mój zapas wykańcza własnie Czwórka

ja mam spory zapasik, ale jak Ci podać? Jutro będę sie widziała z Eva2406, przywozi mi sunię i kota na dt, mieszka w Markach. To daleko od Ciebie?

Posted

malagos napisał(a):
ja mam spory zapasik, ale jak Ci podać? Jutro będę sie widziała z Eva2406, przywozi mi sunię i kota na dt, mieszka w Markach. To daleko od Ciebie?

malagos, wielkie dzieki:loveu:
do Marek daleko,ale my bedziemy wybierać się do Ikei może nawet w przyszłym tygodniu - jeśli Ewa zgodziłaby się to przetrzymać trochę, byłoby super

Posted

idusiek napisał(a):
ależ je zganiałaś :evil_lol:

one ciągle się ganiają, Czwórka jest nie do zdarcia:razz:
jak się wyszaleją, to może grzecznie będą spały potem:siara:

Posted

gameta napisał(a):
ogłaszajcie je jako 7 łap do kochania - żeby z góry było wiadomo, że więcej niż 1 szt do wzięcia ...

a ja myślę, że można też wystawić samą Czwórkę na wabia - ona jest młoda, śliczna, wesola. daje się normalnie głaskać, cieszy się strasznie na mój widok,aż skacze wysoko do góry