auraa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 To spojrzenie!;) Ciotki przepraszam za ofa. ale radźcie, co robić! Quote
gameta Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 No to ja się dowiem, która to trójka a która czwórka ??? Idusiek, gdzieś widziałam na bazarku ktoś sprzedawał robienie ogłoszeń... Widziałaś może ? Zdaje się cena nie była szaleńcza - 5zł, tylko chyba tekst im trzeba podsunąć... Jak byś znalazła ten bazarek i się wywiedziała szczegółów to daj znać ;) te 5zł to nawet nie jest suma ich łapek ... Quote
ludwa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 :diabloti:gametko droga...drobna podpowiedź, imiona mają coś wspólnego z odnóżami dziewczynek:evil_lol: a teraz zgaduj- zgadula, ktora jest która:eviltong: Quote
gameta Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ludwa napisał(a)::diabloti:gametko droga...drobna podpowiedź, imiona mają coś wspólnego z odnóżami dziewczynek:evil_lol: a teraz zgaduj- zgadula, ktora jest która:eviltong: No wiesz ... Toć ja wiedziałam od początku :diabloti: ale myślę, że ciekawiej by było zamienić je imionami :evil_lol: Quote
idusiek Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 no nie robmy ludziom wody z mozgów :evil_lol: gzie ten bazarkos, pamietasz kto sie oferował?;) Quote
ludwa Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 :hmmmm: a może gameta ma rację, oryginalnie by było;) Ps. Gameta, ja w Twoją inteligencję wierzę a podroczyć się zawszem chętna;) Quote
gameta Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 no właśnie ni cholery nie pamiętam, ale taki dziwny nick... Lady_cośtam :roll: Quote
ronja Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 suczki coraz bardziej się zadomawiają - obszczekują intruzów. wydaje mi się, że to jednak matka z córką - Czwórka to córka. po zachowaniu widac, że jest bardziej szczenięca, energia ją roznosi - gryzie co się da - zabawki, miski, kocyki, nawet kawałek budy:mad: gdyby obie były z jednego miotu, obie byłyby wycofane. Trójka musiała chować się z ludźmi, nie ma oporów w kontaktach z ludźmi, kocha się przytulać. Czwórka jest nadal nieufna, ale już bezproblemowo opuszcza kojec i nie ucieka przede mną, daje się wyglaskać. Czwórka bez problemu wskakuje na dach budy (buda ma wysokość 120cm), patroluje okolicę oraz śpi tam. jesli ktoś ma na zbyciu koce, stare zasłony, poszewki - chętnie przyjmiemy, bo mój zapas wykańcza własnie Czwórka Quote
malagos Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 ronja napisał(a): jesli ktoś ma na zbyciu koce, stare zasłony, poszewki - chętnie przyjmiemy, bo mój zapas wykańcza własnie Czwórka ja mam spory zapasik, ale jak Ci podać? Jutro będę sie widziała z Eva2406, przywozi mi sunię i kota na dt, mieszka w Markach. To daleko od Ciebie? Quote
ronja Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 malagos napisał(a):ja mam spory zapasik, ale jak Ci podać? Jutro będę sie widziała z Eva2406, przywozi mi sunię i kota na dt, mieszka w Markach. To daleko od Ciebie? malagos, wielkie dzieki:loveu: do Marek daleko,ale my bedziemy wybierać się do Ikei może nawet w przyszłym tygodniu - jeśli Ewa zgodziłaby się to przetrzymać trochę, byłoby super Quote
idusiek Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 ja moge wsród znajomych popytac, moze mają coś na oddanie ;) Quote
ludwa Posted July 25, 2009 Posted July 25, 2009 jakie fajne wesołe dziewczynki, dobrze im u Ciebie, zresztą jak wszystkim;) Quote
ronja Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 idusiek napisał(a):ależ je zganiałaś :evil_lol: one ciągle się ganiają, Czwórka jest nie do zdarcia:razz: jak się wyszaleją, to może grzecznie będą spały potem:siara: Quote
idusiek Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 no prosze, w lesie miały niezły survival dlatego takie dziarskie ;) Quote
idusiek Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 nowe allegro : Trójka - nieważna łapa- po prostu MNIE POKOCHAJ (698429910) - Aukcje internetowe Allegro i album zdjęc suniek: Quote
ronja Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 idusiek napisał(a):nowe allegro : Trójka - nieważna łapa- po prostu MNIE POKOCHAJ (698429910) - Aukcje internetowe Allegro i album zdjęc suniek: wielkie dzięki. trzymam kciuki za dobry domek, najlepiej jeden, bo jestem za tym, by nie rozdzielać suczek. dla Czwórki będzie to dramat. Quote
idusiek Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 ja myslę, ze dla obu bylby to dramat :-( dlatego jest allegro wspólne z naciskiem na Trójkę, bo wiadomo,ze lekko nie będzie....:roll: Quote
gameta Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 ogłaszajcie je jako 7 łap do kochania - żeby z góry było wiadomo, że więcej niż 1 szt do wzięcia ... Quote
ronja Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 gameta napisał(a):ogłaszajcie je jako 7 łap do kochania - żeby z góry było wiadomo, że więcej niż 1 szt do wzięcia ... a ja myślę, że można też wystawić samą Czwórkę na wabia - ona jest młoda, śliczna, wesola. daje się normalnie głaskać, cieszy się strasznie na mój widok,aż skacze wysoko do góry Quote
Recommended Posts