idusiek Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 nie trzeba,ronja ma juz Morka:diabloti: A na poważnie- nie przejmuj się, znajdą dooooomy w koncu! Quote
ronja Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 bez większych zmian nadal czekają rozrabiając za 4 psy:razz: Quote
idusiek Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 heheheh, myslałam ,ze za 3 i pół :razz: Quote
idusiek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 wczoraj rozmawiałam z pewną panią i gorąco namawiałam na wizytę u ronji w celu obejrzenia suczy - fajnie by było gdyby przyjechała, moze siew którejs zakocha?:roll: Quote
ronja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 idusiek napisał(a):wczoraj rozmawiałam z pewną panią i gorąco namawiałam na wizytę u ronji w celu obejrzenia suczy - fajnie by było gdyby przyjechała, moze siew którejs zakocha?:roll: na razie nawet nie zadzwoniła:shake: Quote
idusiek Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 jej, czekamy, moze zadzwoni...dzisiaj, bo to przed weekendem :oops: Quote
ronja Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 no to trochę Babolek na zachętę:diabloti: Babolka nr 4 skacze na wysokość z 1,40 - nie widac tego niestety na fotce ładnie też robi stójki Babolka nr 3 też tak potrafi Quote
gameta Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Zdjęcie z Trójką słupka jest genialne :p A jak by tak dawać w ogłoszeniach "trujka" ? Od trucia - może bardziej chwytliwe ? Quote
gameta Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 No to zróbmy "czfurke" i "trujke" - może nikt nie załapie sensu :diabloti: Quote
ludwa Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 hehe, ronja, jak na suchy chlebek to one nieźle wypasione są:evil_lol: Quote
maja602 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Cudne. One z urody i charakteru to podobne do mojej sympatii ZMorka.:evil_lol: Quote
ronja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Dzwoniła Pani - bardziej chętna na Czwórkę - powiedziałam, że łatwiej by jej było w domu z innym psem - namawiałam na Trójkę. Zaprosiłam na jutro do nas. Państwo mają przemysleć i oddzwonić... Quote
idusiek Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 jesssssssssssssssssso, jakby sie udało zeby oni przyjechali, to by było super. szkoda, ze im juz zapowiedziałaś, zeby wzieli obydwoje...najpierw powinni przyjechac i sie zakochac a potem podejmować decyzje:cool3:. a tak tgo mogą nie przyjechac wcale :oops: Quote
ronja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ja nie namawiałam na obydwie, zapytałam czy są chętni na Trójkę, Czwórkę czy na obie - Pani chciała Czwórkę. zawsze mówię prawdę i nie będę ściemniać, że 4 to super przytulaśna suczka, bo taka nie jest. powiedziałam,że jest związana z Trójką i że bedzie wymagała trochę pracy i cierpliwości. wychwalałam za to Trójkę, jaka jest kochana i spragniona pieszczot... państwo niech sami zdecydują. ja nie zniechęcam, ale kłamać nie będę Quote
gameta Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ale jak wezmą tylko jedną, to drugą im wepchnij do bagażnika :diabloti: Quote
ronja Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 gameta napisał(a):ale jak wezmą tylko jedną, to drugą im wepchnij do bagażnika :diabloti: jest promocja:diabloti: druga gratis Quote
idusiek Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 no włąsnie, promocja, przyjezdzają zobaczyć jedną a druga łapie za swrce-- tzn taki mały chytry plan ;) Quote
idusiek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 wycofałam aukcję wspólna dziewczynek. ..i tak nikt nie wchodził :shake: sunei nadal czekają, a poniewaz futerka niezimowe mają- szukamy im PILNIE domów, bo u ronji do zimy zostac nie moga:-( Quote
marysia55 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 trochę sie zaopuściłam na tym wątku, ale przybywam i zaległości nadrabiam :p . Jak widzę 7 łapek dalej bez domku, kurcze a grzanie dupek w łozku należy im sie jak nic :loveu: Quote
idusiek Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 no właśnie....ja nie rozumiem. zeby nikt nawet zapytac o nie nie zadzwonił od maja? chyba coś jest nie tak :shake: Quote
Recommended Posts