Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczoraj rozmawiałam z pewną panią i gorąco namawiałam na wizytę u ronji w celu obejrzenia suczy - fajnie by było gdyby przyjechała, moze siew którejs zakocha?:roll:

Posted

idusiek napisał(a):
wczoraj rozmawiałam z pewną panią i gorąco namawiałam na wizytę u ronji w celu obejrzenia suczy - fajnie by było gdyby przyjechała, moze siew którejs zakocha?:roll:

na razie nawet nie zadzwoniła:shake:

Posted

no to trochę Babolek na zachętę:diabloti:

Babolka nr 4 skacze na wysokość z 1,40 - nie widac tego niestety na fotce

ładnie też robi stójki

Babolka nr 3 też tak potrafi

Posted

Dzwoniła Pani - bardziej chętna na Czwórkę - powiedziałam, że łatwiej by jej było w domu z innym psem - namawiałam na Trójkę. Zaprosiłam na jutro do nas. Państwo mają przemysleć i oddzwonić...

Posted

jesssssssssssssssssso, jakby sie udało zeby oni przyjechali, to by było super. szkoda, ze im juz zapowiedziałaś, zeby wzieli obydwoje...najpierw powinni przyjechac i sie zakochac a potem podejmować decyzje:cool3:. a tak tgo mogą nie przyjechac wcale :oops:

Posted

ja nie namawiałam na obydwie, zapytałam czy są chętni na Trójkę, Czwórkę czy na obie - Pani chciała Czwórkę. zawsze mówię prawdę i nie będę ściemniać, że 4 to super przytulaśna suczka, bo taka nie jest. powiedziałam,że jest związana z Trójką i że bedzie wymagała trochę pracy i cierpliwości.
wychwalałam za to Trójkę, jaka jest kochana i spragniona pieszczot...

państwo niech sami zdecydują. ja nie zniechęcam, ale kłamać nie będę

Posted

wycofałam aukcję wspólna dziewczynek. ..i tak nikt nie wchodził :shake:
sunei nadal czekają, a poniewaz futerka niezimowe mają- szukamy im PILNIE domów, bo u ronji do zimy zostac nie moga:-(

Posted

trochę sie zaopuściłam na tym wątku, ale przybywam i zaległości nadrabiam :p . Jak widzę 7 łapek dalej bez domku, kurcze a grzanie dupek w łozku należy im sie jak nic :loveu: