Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

suczki są u mnie na dt. Roboczo bedą nazywaly się Trójka i Czwórka

Trójka - kochana, delikatna, daje się głaskać, przytulać, pokazuje brzuszek do glaskania. jest mniejsza od Czwórki i takiej jakby bardziej krępej budowy. Jest wysterylizowana. Kikutek po amputacji troszkę krwawi, jest starty, kładąc się po prostu go obciera. Zabiorę ją dziś do weta i zapytam jak to zabezpieczyć, by się wygoiło.
Czwórka - troszkę wyższa, szczuplejszej budowy, niechętnie podchodzi, glaskać się daje w przelocie, ale nie jest agresywna. Nabierze zaufania szybko. Jest wysterylizowana.

Czwórka

Trójka

Posted

oooj czyli przyjechały szczęśliwie !

Dzięki ronja ! Ty na pewno dobrze sie nimi zajmiesz ! :multi:

one roboczo nazywają się juz.....

Sara- bez łapki

Bella- z łapką

w pierwszym poście pisałam;)

Posted

Łapka Trójki prawdopodobnie będzie ponownie operowana, bo sunia niestety zaczyna "pomagać sobie" kikutkiem.

Potrzebne fundusze na zabieg, potrzebna pomoc w ogłoszeniach, potrzebna pomoc w podbijaniu, zeby sunie nie poszły w niepamięć dogomaniaków

PROSZĘ..........POMOŻECIE?????:oops:

Posted

Suczki są ze sobą bardzo związane, muszą iść razem do adopcji.
Czwórka płakała, gdy zabrałam Trojkę do weterynarza, po powrocie była niesamowita radość.
Przez weta Trojka została oceniona na 2 lata.
Nie potrafią chodzić na smyczy, przywierają ze strachu.
Ogólnie są grzeczne, kochane i mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto je pokocha.

Posted

na wstępie chciałam zapytać, która to trójka a która czwórka :evil_lol:

No dobra, nie musicie odpowiadać. Chciałam bezczelnie się pomądrzyć, że co za palant robił tą amputację ???? Łapy amputuje się zawsze przez wyjęcie ze stawu, właśnie po to, żeby nie było krwawień i ranień na kikucie !!! To nie człowiek, gdzie robi się "oszczędnie" żeby można było protezę użyć :shake:

No i przyszłam pytać, czego potrzeba...

Posted

fajny banerek

kikut trójeczki już zagojony, suńki są wesołe, biegają po ogródku, 4 ładnie wraca na zawolanie do kojca, 3 lubi zwiedzać, ale wołana też wraca. Brał łapki w niczym jej nie przeszkadza. Pomalutku uczymy się chodzić na smyczy, 4 wczoraj dała się wyglaskać i troszkę wyskubać, bo linieje.

Potrzeba jak najwięcej ogłoszeń