Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

suczkom cięzko zrobić ładne zdjęcia -ogródkowe wszystkie są w ruchu, kojcowe są niefajne. na razie takie wybrałam najlepsze

tak biega 3

tak się cieszy

odpoczywa po gonitwach

• Replies 366
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

idusiek napisał(a):
no racja- ZUS, regionalne biuro RM albo pod Kościołem- może się ktoś zlituje........:roll:

o widzisz, pod kościołem - na to nie wpadłam, ale założenie dobre :) Wogóle można by z jakimś fajnym księdzem zagadać, czy na ogłoszeniach nie powiedział :roll: może by się zgodził na stałą współpracę ? Tylko musi być fajny ksiądz :roll:

Posted

mysza 1 napisał(a):
Skoro idziemy tropem kościelnym to odpowiem "Szukajcie a znajdziecie":evil_lol:

Często osoby starsze nie czytają ogloszeń w internecie tylko w gazetach i juz szybciej na słupach.
A tak w ogóle, gdzie sunie są ogłaszane, macie gdzies info?

mają tylko allegro:roll:

Posted

Skoro idziemy tropem kościelnym to odpowiem "Szukajcie a znajdziecie":evil_lol:

Często osoby starsze nie czytają ogloszeń w internecie tylko w gazetach i juz szybciej na słupach.
A tak w ogóle, gdzie sunie są ogłaszane, macie gdzies info?

Posted

ronja napisał(a):
mają tylko allegro:roll:

Troszku mało. Jest ok 40 portali plus gazety. Postaram się pomoc ale sama mam swoich trochę do ogłaszania i z czasem kiepsko.

Ej, 15-18 kg waży każda? To duże są. Myslałam, ze takie przerośnięte ratlerki. Wg mnie do 10 kg ważą.

Posted

mysza 1 napisał(a):
Troszku mało. Jest ok 40 portali plus gazety. Postaram się pomoc ale sama mam swoich trochę do ogłaszania i z czasem kiepsko.

Ej, 15-18 kg waży każda? To duże są. Myslałam, ze takie przerośnięte ratlerki. Wg mnie do 10 kg ważą.

one ważą z 7kg, są maleńkie, to takie przerośnięte ratlerki właśnie, 3 jest bardziej nabita sprawia wrażenie wesołego serdelka, 4 ma trochę dluższe lapki.
mozna policzyć ile ma cm Czworka - jedna deska z budy to 12cm, ona siedząc głowę ma ledwo za 4 deskę, czyli ma w kłębie z 30cm

Posted

idusiek napisał(a):
słuchajcie, a w ogole 3łapki to znajdują domy- jakiekolwiek ? :-(

Pewnie, że tak.
Alfę znalazłam na dogomanii. Nie ma tylnej łapki.
Tak "byczy" się na łóżku ;)

Trzymam kciuki za małą.

Posted

idusiek napisał(a):
Czy możemy liczyc na jakies dodatkowe ogłoszenia od przyjaciół dogomaniaków?

ronja - jak mają się sunieczki, jak łapka? ;)

sunieczki mają się dobrze. Trójka coraz lepiej radzi sobie na smyczy, czasem jeszcze przywiera ze strachu. trzeba uważać, bo wysmyka się z obróżki (budowa serdelka, gruba szyja, mała główka, lepsze beda szelki, więc kikucik jednak się przyda;)). wołana wraca, wywala brzucho do głaskania.
Czwórka nadal strachliwa, opuszcza kojec tylko na siku i kupę, pobiega chwilę i wraca. popiskuje za Trojką, namawiam ją by wyszła, znowu malutka runda po ogródku i do kojca. z oswajaniem Czwórki jest tylko taki problem, ze Trójka jest zazdrosna, blokuje mnie, gdy chcę zająć się Czworką, muszę ją też głaskać, bo włazi na mnie, liże, skacze. staram się wykorzystywać ten czas, gdy Trójka biega, a Czwórka jest sama w kojcu.