Saththa Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Aaaaaa bywa czasem, ale on taki jest. Rozumiem :B-fly: A czemu Fred jest do ogrodzenia przywiązany? i to od zewnątrz? i co to za niskie ogrodzenie? Bardzo fajnie tam macie :) a to ta chata co kiedyś konkurs był na taki eeee obrazek prosty? i co z tym obrazkiem w końcu? powstał? Czy nie? A jak tak to czemuś nic nie pisała tutaj skoro tutaj pisałaś o tym, ze potrzebny? No to ide :) Quote
3 x Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Aaaaaa bywa czasem, ale on taki jest. Rozumiem :B-fly: A czemu Fred jest do ogrodzenia przywiązany? i to od zewnątrz? i co to za niskie ogrodzenie? Bardzo fajnie tam macie :) a to ta chata co kiedyś konkurs był na taki eeee obrazek prosty? i co z tym obrazkiem w końcu? powstał? Czy nie? A jak tak to czemuś nic nie pisała tutaj skoro tutaj pisałaś o tym, ze potrzebny? No to ide :) uwielbiam jak nie działa cytowanie ale wypowiedz w pełni zrozumiałam ;) Fred nie jest przywiązany tylko smycz jest lekko zaczepiona o płotek od cmentarza wojennego wiesz, żeby Fred nei uciekł ;) tak to ta chata logo nie powstało bo nikt nie spełnił moich oczekiwań ;) tzn nie potrafiłam się zbyt dobrze wysłowić o co mi cho ;) btw tak sobie piszę na dogo, może w ten sposób się dowiem która godzina jest naprawdę ;) Quote
gameta Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 teraz jest 10:08 - u mnie :) Jak się obudziłam to była 7:54 na mikrofalówce, natomiast na telefonie 6:55 :) Quote
łamAga Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 teraz jest 10:08 - u mnie :) Jak się obudziłam to była 7:54 na mikrofalówce, natomiast na telefonie 6:55 :) I wszystko jasne :jumpie: :megagrin: Quote
3 x Posted October 31, 2014 Author Posted October 31, 2014 siema tak się tylko odmeldowuję i po prośbie jestem to straszne o co poproszę ale może kilka osób da się namówić konkurs jest- na lajki niestety na fb kliknelibyście "lubię to" przy wypowiedzi AgaBe pod tym linkiem ? (niestety trzeba ją wyłuskać w gąszczu komentarzy) https://www.facebook.com/WydawnictwoReplika/photos/a.376875916291.164826.124346256291/10152305575771292/?type=1 aga tam wierszem poleciała jako jedyna a poza tym jak wygra to da mi przeczytać książkę a i Prodziu może się załapie ;) tak ładnie ładnie proszę :) obiecuję że jak tylko skończę pracę w pracy to powrócimy z nową porcją zdjeć :) (Aga Be to nie ja, jakby ktoś miał wątpliwości ;) ) edit: chodzi o ten post "Geniuszy tutaj co niemiara Każdy o książkę strasznie się stara Pisze peany i teksty z polotem nikt tutaj na pewno nie legnie pokotem Sama mam na nią chrapkę okrutną i gdy jej nie wygram będę bardzo smutną ;)" jest to post z 9:57 z wczoraj Quote
3 x Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 dzięki ale się nie udało przyszedł jakiś zbój napisał rótszy wierszyk ale ma więcej znajomków ;) następnym razą się uda :) Quote
gameta Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 no szkoda :( jak by co polecam się na przyszłość;) Quote
Saththa Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 uwielbiam jak nie działa cytowanie ale wypowiedz w pełni zrozumiałam ;) Fred nie jest przywiązany tylko smycz jest lekko zaczepiona o płotek od cmentarza wojennego wiesz, żeby Fred nei uciekł ;) tak to ta chata logo nie powstało bo nikt nie spełnił moich oczekiwań ;) tzn nie potrafiłam się zbyt dobrze wysłowić o co mi cho ;) btw tak sobie piszę na dogo, może w ten sposób się dowiem która godzina jest naprawdę ;) Rozumuje :) Ja nie lajknełam bom dopiero przeczytała :( Quote
3 x Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 Rozumuje :) Ja nie lajknełam bom dopiero przeczytała :( masz nową szanse (zaraz zreszta wproszę się z tym na twoj watek bo wy tam cały czas o fb i o fb) prawa wyglada tak, 4 książki a ja lubię książki za 'Lubię to' pod wpisem moim wpisem ;) -> Małgorzata Har linka tutaj: https://www.facebook.com/faktpoznan/photos/a.262706747247589.1073741828.262690230582574/325969547587975/?type=1&pnref=story możecie powiadomić znajomych bo widzę, że jeszcze jakaś laska tez się na te książki napaliła ;) w zamian za to obiecuję zdjęcia w weekend we jak ktoś chce to jak wygram to mogę mu książki skserować ;) Quote
Maupa4 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 To wyrównałam Ci w lajkach z "napaloną" laską ;) Quote
3 x Posted November 5, 2014 Author Posted November 5, 2014 To wyrównałam Ci w lajkach z "napaloną" laską ;) no włąśnie się kurka rozbrykała przecież choćby po awatarze widać, że mi te ksiązki bardziej pasuja ;) btw a pamiętacie żeby lajknąć z kont żon, mężów, partnerów, dzieci, psów i kotów? powiadomieniu sąsiadów, wspołspaceroiczów i policji żeby mnie lajkneli (czy jak to się tam pisze ;) ) ? Quote
sleepingbyday Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 a my mamy w korabiewicaCh taką cudnĄ, 3letnią kaukazkę :smile:. znaleziona niedawno na drodze, wyjęte ponad 215 kleszczy, chora wątroba, generalnie słabo było, ale jest coraz lepiej. w niedzielę widziałam, jka ją obsiadły dzieci, taką niedźwiedzicę, a ona cała przeszczęśliwa, że ją miziają małe brzdące :smile: Quote
Saththa Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 215 kleszczy...?! :eek2: i to jeszcze ponad... :razz: Quote
sleepingbyday Posted November 23, 2014 Posted November 23, 2014 o ile pamiętam to 217 było tych kleszczy.... duża, mnóstwo kudłów to i się pomieściły. jest przebosska! mieszka w biurze, bo miała chorobe pokleszczową i słaba na razie, monitorujemy. Quote
3 x Posted December 1, 2014 Author Posted December 1, 2014 bo kaukazy już takie są - cudne ;) nie wiem czy wam pisałam jak kiedyś na spacerze mijaliśmy chłopaczka małego z tatą mijamy ich i chłopaczek mówi: tata psy, takie .... zimowe psy żyjemy chociaż ja ledwo co znaczy mam zajeb w pracy po 14 h i niestety końca nie widać ale dostałam taką robotę do zrobienia, że zastanawiam się czy nie lepiej uaktualnić CV ;) poza tym to tak Fredzio Zgredzio ok :) schudł nam trochę :) ale nie wiemy ile bo Fredzio jest nieważalny :) Prodziu zmądrzał a przynajmniej do soboty w to wierzyłam ;) skończył w listopadzie dwa lata i tak żyliśmy nadzieją, że oto nadszedł ten moment więc pojechaliśmy z nim na wystawę wiecie - jedna wystawa na rok ;) to dużo mówi o naszym zapale wystawowym :) no więc pojechaliśmy i Prodziu dostał ocenę doskonałą :klacz: zajął 2gie miejsce i jako pierwszy dostał dyplom w swojej klasie ;) znaczy było ich tylko dwóch w opisie dostaliśmy, że generalnie fajny i sympatyczny ale trochę nieskoordynowany w ruchu a wiecie dlaczego? bo jego konkurentem był "Zomo" jego funfel do którego czasami jeździmy, żeby pobiegali sobie więc jak Zomuś 'uciekał' na ringu to Prodziu go gonił ... w podskokach zdjęcia będą kiedyś Quote
*Magda* Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 Prodziu zmądrzał a przynajmniej do soboty w to wierzyłam ;) skończył w listopadzie dwa lata i tak żyliśmy nadzieją, że oto nadszedł ten moment więc pojechaliśmy z nim na wystawę wiecie - jedna wystawa na rok ;) to dużo mówi o naszym zapale wystawowym :) no więc pojechaliśmy i Prodziu dostał ocenę doskonałą :klacz: zajął 2gie miejsce i jako pierwszy dostał dyplom w swojej klasie ;) znaczy było ich tylko dwóch Kłamstwo, bo to była druga wystawa w tym roku :eviltong: :siara: Quote
gameta Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 hahahahahaaaaaaaaaaaa ale gratulacje II miejsca :) Quote
sleepingbyday Posted December 2, 2014 Posted December 2, 2014 że też wam sie chciało.... kaukazka ma dt :-) Quote
3 x Posted December 2, 2014 Author Posted December 2, 2014 Kłamstwo, bo to była druga wystawa w tym roku :eviltong: :siara: jedna na jeden rok życia psa pierwsza miał jak skończył rok (tzn kilka miesiecy po tym jak skończył rok) z druga poszlismy na żywioł - tydzień po skończeniu dwóch lat ;) dziękujemy :) Quote
łamAga Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Gratulacje ! ;) gdzie byliście na wystawie ? i gdzie sa foty ? ! Quote
Recommended Posts