Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gremlin']testowy test do testowania - nie czytać, nie komentować

za poźno :evil_lol:

zdjęcie bys lepiej wstawił jakieś Fredzia
bo ja nie mam

a tak poza tym to muszę wam powiedziec,że skończyła się Fredziowi bajka
teraz musi znosić tez Gnojka na spacerach
wyglądają jak słonie
pierwszy idzie (ucieka? ;)) Fred
a gdzieś obok miał iść Gnojek
a że skakał mu do fafli to jest kontrowany i idzie z tyłu za Fredziem
i łapie go za ogon ;)

na razie chodzą tak:

ale dązymy do tego, że będa chodzić tak:

Gnojek jest mega wpatrzony we Feeda
jakby teraz nagle Freda zabrakło chyba Gnojek płakałby najbardziej :)

btw Gnojek wychodził dzisiaj pierwsza kupę na spacerze ;)
radości było co niemiara
dobrze ze było jeszcze ciemno i nikt nie widzial jak wiwatowaliśmy "Super super Prodidżi, super" :evil_lol:

[quote name='mysza 1']Zapomniałam napisać wcześniej, kilka dni temu pokazywali Fredka w Panoramie, w temacie inwazji dzików na Targówek ;)

juz się z tego tłumaczylismy ;)
jak ogłoszą polowanie na lwy w lasku bródnowskim - będziemy się martwić
dziki mamy w poważniu ;)

Posted (edited)

To juz rozumiem :) gdzie Fred jest ;) ale dalej nie wiem gdzie to jest tzn. chodzi mi o miasto? Wiem gdzie jest Biafra, ale to nie powiedziane, ze i Fred tam tez ;)

A czemu poicie Gnojka alkoholem ?? i co sie potem dziwic, ze molestuje Fredzi, nie wie co czyni ;)

Edited by Szarotka
Posted

Szarotka napisał(a):
To juz rozumiem :) gdzie Fred jest ;) ale dalej nie wiem gdzie to jest tzn. chodzi mi o miasto? Wiem gdzie jest Biafra, ale to nie powiedziane, ze i Fred tam tez ;)

mysza 1 napisał(a):
Zapomniałam napisać wcześniej, kilka dni temu pokazywali Fredka w Panoramie, w temacie inwazji dzików na Targówek ;)

Chyba tylko jedno miasto w Polsce ma dzielnicę o nazwie "Targówek" ;) :razz:

Posted

Gremlin napisał(a):
Chyba tylko jedno miasto w Polsce ma dzielnicę o nazwie "Targówek" ;) :razz:

O ... sprawdze w necie ;) kojarzy mi sie z Warszawa ;), no to od Krakowa to troche ...

Posted

Szarotka napisał(a):

A czemu poicie Gnojka alkoholem ?? i co sie potem dziwic, ze molestuje Fredzi, nie wie co czyni ;)

Szarotka napisał(a):
O ... sprawdze w necie ;) kojarzy mi sie z Warszawa ;), no to od Krakowa to troche ...

tak Szarotko, Fred jest w Warszawie
u nas w mieszkaniu
dzielnie znosi amory nawalonego Gnojka
wszak dziś walentynki ;)

Posted (edited)

[quote name='Szarotka']To Fred ma za swoje z takim maluchem ...
ano ma ;)

[quote name='Ziutka']Gnojek już nie jest taki malutki...nieźle rosnie !!!

13 kg już waży :)

muszę Wam pochwalić Freda
normalniejestm dumna z niego jak nie wiem co ;)
wczoraj wybraliśmy się na wizytę przed adopcyjną dla chyba max 10cio kilowej suczki ;)
no i wzieliśmy ze sobą Fredziocha :diabloti:
i Fredzio w nowym miejscu zachował sie genialnie :)
na poczatku chwilę poniuchał ale po chyba minucie odpiełam go ze smyczy
a on ?
on położył sie na środku i przeleżał całą wizytę pa :)

uwielbiam tego psa :)
nawet jak dobiera się do zabandażowanej łapy

edit.
może ktoś chciałby kubraczek na jajko na Wielkanoc?

Edited by 3 x
Posted

Pięknie Gnojek rośnie! Morda już taka poważna, no cudny jest. ( Fred też, ale ja tu jestem od podziwiania Gnojka i już).
A w temacie pies w bloku - ze strony Gnojka grozi Wam tylko jedno - nocne stróżowanie. Jakoś się z nim musicie dogadać zanim dorośnie i podejmie obowiązki, bo inaczej przesrane. Moja wersja gnojka siedzi właśnie na balkonie i stróżuje. Trzy sąsiednie wsie postawione na równe nogi, wszystkie kundle w okolicy usiłują go przegadać. Rany, jak ten dźwięk się niesie...I to jest jakaś zupełnie inna kategoria dźwięków. Sąsiedzi mają benia - on szczeka szeptem, w porównaniu.

Posted

Uwielbiam ten wątek :) tylko dosyć późno się zorientowałam ,że Fred ma DS :crazyeye::crazyeye::crazyeye: UWIELBIAM WAS :multi::multi::multi: Ciągle czasu brakuje aby wpaść do Fredzia z czekającym workiem karmy i smakami.

Niestety syn Fredzia Frodo już takim przytulakiem nie jest , popełnił morderstwo :placz::placz::placz: ,obserwujemy, bo bardzo prawdopodobne,że wyląduje w kojcu. Obawiamy się ,że w pewnym momencie zechce zmierzyć się z naszym królem Hipolitem ,który nieuchronnie się starzeje :-( a do tego dopuścić nie możemy .
Ewa

Posted

[quote name='Florentynka']Pięknie Gnojek rośnie! Morda już taka poważna, no cudny jest. ( Fred też, ale ja tu jestem od podziwiania Gnojka i już).
A w temacie pies w bloku - ze strony Gnojka grozi Wam tylko jedno - nocne stróżowanie. Jakoś się z nim musicie dogadać zanim dorośnie i podejmie obowiązki, bo inaczej przesrane. Moja wersja gnojka siedzi właśnie na balkonie i stróżuje. Trzy sąsiednie wsie postawione na równe nogi, wszystkie kundle w okolicy usiłują go przegadać. Rany, jak ten dźwięk się niesie...I to jest jakaś zupełnie inna kategoria dźwięków. Sąsiedzi mają benia - on szczeka szeptem, w porównaniu.

nie pomyliłaś się ?
stróżowanie?
może o chrapanie Ci chodziło ? ;)
bo tego to już doświadczamy
ale to chyba od Fredzia ;)
chociaż i Gnojkowi się zdarza ;)

póki co Gnojek uczy się załatwiac na dworze
dwa dni = 1 kupa w mieszkaniu ;)
i 6 na dworze na 6 spacerów bo nie pojebało nas na tyle, żeby co co 15 min wyprowadzać
chciałoby się napisac, 'mała rzecz a cieszy' no ale nie taka mała ;)

[quote name='ostatniaszansa']Uwielbiam ten wątek :) tylko dosyć późno się zorientowałam ,że Fred ma DS :crazyeye::crazyeye::crazyeye: UWIELBIAM WAS :multi::multi::multi: Ciągle czasu brakuje aby wpaść do Fredzia z czekającym workiem karmy i smakami.

Niestety syn Fredzia Frodo już takim przytulakiem nie jest , popełnił morderstwo :placz::placz::placz: ,obserwujemy, bo bardzo prawdopodobne,że wyląduje w kojcu. Obawiamy się ,że w pewnym momencie zechce zmierzyć się z naszym królem Hipolitem ,który nieuchronnie się starzeje :-( a do tego dopuścić nie możemy .
Ewa

Ewa nie przejmuj się, my tez dość późno zorientowaliśmy się, że Fred już w Ds i że to u nas :p

w odwiedziny niezmiennie zapraszamy :)

Posted (edited)

[quote name='Ziutka']Jak tam po dzisiejszym wieczornym spacerku ? Były jakieś przygody ? ;)

ha my byśmy nie mieli przygód? :laugh2_2:

ale ponieważ wstawilam zdjęcia zanim zobaczyłam to pytanie to kolejne zdjęcia będą jutro
tzn dzisiaj ale w dzień ;)

edit
albo teraz ;)
ale nie przygodowe ze spaceru bo nic specjalnego nie było
no może tylko tyle, że Fred pobwił się z psem tylko odrobinę mniejszym od siebie
normalnie 'na gołe klaty' się bawili z podskokami ;)
a pomrukami iście niedzwiedzimi
(aż się dziki pochowały w lesie
no dobra po prostu nie wyszły z lasu ;) )
po czy Fred stwierdził:
'to wy sobie idzcie a ja poczekam aż metro wybudują' ;)

btw w sumie na dzisiaj na dzień tez jakieś foty się znajdą ;)

Edited by 3 x
Posted

[quote name='Ziutka']Podaj adresa na priva ;)

eee y y tzn chcesz wiedziec gdzie Fred się położył i czeka(ł) na metro?
no chyba nie sądzisz że moje cudo ukochane (chrzanić imidż ;)) zostawiliśmy? ;)

(już slę)

Posted

Ziutka napisał(a):
No slij ;)

I idź na bazar kubrakojajeczny...zapisać mnie tam :) i zerknij jakie zadanie na Ciebie spadło :diabloti:

o masz babo placek ;)
musze zacząć dziergać
mam nadzieję, że za duzo zamówień nie bedzie bo nie będę mogła wychodzić na spacery z Fredziem :evil_lol:
i wątek umrze śmiercią nienaturalną
bo jakoś coś mi sie nie wydaje coby Gremlin miał z Fredziem takie przygody ;)

nawet jak wychodzimy we czwórkę to widzicie że tylko ja mam przygody
a Grem ma jakieś zupełnie inne (dziwne??) postrzeganie rzeczywistosci :evil_lol:

Posted

[quote name='Ziutka']Ja też zupełnie tego nie rozumiem, ze Grem jak to Grem - nic się nie dzieje, wsio jest OK :cool3:

A właśnie...gdzie się Grem podziewa ?

<- o tam ;)

widać Grem prawie jak Fred
bo Fred to Fred
JEST
a Grem to Grem ;)
BYWA (na dogo)

Posted

[quote name='3 x']<- o tam ;)

widać Grem prawie jak Fred
bo Fred to Fred
JEST