mysza 1 Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Zapomniałam napisać wcześniej, kilka dni temu pokazywali Fredka w Panoramie, w temacie inwazji dzików na Targówek ;) Quote
3 x Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 [quote name='Gremlin']testowy test do testowania - nie czytać, nie komentować za poźno :evil_lol: zdjęcie bys lepiej wstawił jakieś Fredzia bo ja nie mam a tak poza tym to muszę wam powiedziec,że skończyła się Fredziowi bajka teraz musi znosić tez Gnojka na spacerach wyglądają jak słonie pierwszy idzie (ucieka? ;)) Fred a gdzieś obok miał iść Gnojek a że skakał mu do fafli to jest kontrowany i idzie z tyłu za Fredziem i łapie go za ogon ;) na razie chodzą tak: ale dązymy do tego, że będa chodzić tak: Gnojek jest mega wpatrzony we Feeda jakby teraz nagle Freda zabrakło chyba Gnojek płakałby najbardziej :) btw Gnojek wychodził dzisiaj pierwsza kupę na spacerze ;) radości było co niemiara dobrze ze było jeszcze ciemno i nikt nie widzial jak wiwatowaliśmy "Super super Prodidżi, super" :evil_lol: [quote name='mysza 1']Zapomniałam napisać wcześniej, kilka dni temu pokazywali Fredka w Panoramie, w temacie inwazji dzików na Targówek ;) juz się z tego tłumaczylismy ;) jak ogłoszą polowanie na lwy w lasku bródnowskim - będziemy się martwić dziki mamy w poważniu ;) Quote
Szarotka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 (edited) To juz rozumiem :) gdzie Fred jest ;) ale dalej nie wiem gdzie to jest tzn. chodzi mi o miasto? Wiem gdzie jest Biafra, ale to nie powiedziane, ze i Fred tam tez ;) A czemu poicie Gnojka alkoholem ?? i co sie potem dziwic, ze molestuje Fredzi, nie wie co czyni ;) Edited February 14, 2013 by Szarotka Quote
Gremlin Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Szarotka napisał(a):To juz rozumiem :) gdzie Fred jest ;) ale dalej nie wiem gdzie to jest tzn. chodzi mi o miasto? Wiem gdzie jest Biafra, ale to nie powiedziane, ze i Fred tam tez ;) mysza 1 napisał(a):Zapomniałam napisać wcześniej, kilka dni temu pokazywali Fredka w Panoramie, w temacie inwazji dzików na Targówek ;) Chyba tylko jedno miasto w Polsce ma dzielnicę o nazwie "Targówek" ;) :razz: Quote
Szarotka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Gremlin napisał(a):Chyba tylko jedno miasto w Polsce ma dzielnicę o nazwie "Targówek" ;) :razz: O ... sprawdze w necie ;) kojarzy mi sie z Warszawa ;), no to od Krakowa to troche ... Quote
Gremlin Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Szarotka napisał(a):O ... sprawdze w necie ;) kojarzy mi sie z Warszawa ;), no to od Krakowa to troche ... E tam, daleko... :D Quote
3 x Posted February 14, 2013 Author Posted February 14, 2013 Szarotka napisał(a):To juz rozumiem :) gdzie Fred jest ;) ale dalej nie wiem gdzie to jest tzn. chodzi mi o miasto? Wiem gdzie jest Biafra, ale to nie powiedziane, ze i Fred tam tez ;) A czemu poicie Gnojka alkoholem ?? i co sie potem dziwic, ze molestuje Fredzi, nie wie co czyni ;) Szarotka napisał(a):O ... sprawdze w necie ;) kojarzy mi sie z Warszawa ;), no to od Krakowa to troche ... tak Szarotko, Fred jest w Warszawie u nas w mieszkaniu dzielnie znosi amory nawalonego Gnojka wszak dziś walentynki ;) Quote
Gremlin Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Jaki nawalony? Toż to najgrzeczniejszy pies na świecie ;) No sami zobaczcie, jaki "niewinny" Cytuję: to nie ja zrzuciłem to wszystko, to Fred... Quote
Szarotka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 To Fred ma za swoje z takim maluchem ... Quote
Ziutka Posted February 14, 2013 Posted February 14, 2013 Gnojek już nie jest taki malutki...nieźle rosnie !!! Quote
3 x Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 (edited) [quote name='Szarotka']To Fred ma za swoje z takim maluchem ... ano ma ;) [quote name='Ziutka']Gnojek już nie jest taki malutki...nieźle rosnie !!! 13 kg już waży :) muszę Wam pochwalić Freda normalniejestm dumna z niego jak nie wiem co ;) wczoraj wybraliśmy się na wizytę przed adopcyjną dla chyba max 10cio kilowej suczki ;) no i wzieliśmy ze sobą Fredziocha :diabloti: i Fredzio w nowym miejscu zachował sie genialnie :) na poczatku chwilę poniuchał ale po chyba minucie odpiełam go ze smyczy a on ? on położył sie na środku i przeleżał całą wizytę pa :) uwielbiam tego psa :) nawet jak dobiera się do zabandażowanej łapy edit. może ktoś chciałby kubraczek na jajko na Wielkanoc? Edited February 15, 2013 by 3 x Quote
Florentynka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Pięknie Gnojek rośnie! Morda już taka poważna, no cudny jest. ( Fred też, ale ja tu jestem od podziwiania Gnojka i już). A w temacie pies w bloku - ze strony Gnojka grozi Wam tylko jedno - nocne stróżowanie. Jakoś się z nim musicie dogadać zanim dorośnie i podejmie obowiązki, bo inaczej przesrane. Moja wersja gnojka siedzi właśnie na balkonie i stróżuje. Trzy sąsiednie wsie postawione na równe nogi, wszystkie kundle w okolicy usiłują go przegadać. Rany, jak ten dźwięk się niesie...I to jest jakaś zupełnie inna kategoria dźwięków. Sąsiedzi mają benia - on szczeka szeptem, w porównaniu. Quote
ostatniaszansa Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Uwielbiam ten wątek :) tylko dosyć późno się zorientowałam ,że Fred ma DS :crazyeye::crazyeye::crazyeye: UWIELBIAM WAS :multi::multi::multi: Ciągle czasu brakuje aby wpaść do Fredzia z czekającym workiem karmy i smakami. Niestety syn Fredzia Frodo już takim przytulakiem nie jest , popełnił morderstwo :placz::placz::placz: ,obserwujemy, bo bardzo prawdopodobne,że wyląduje w kojcu. Obawiamy się ,że w pewnym momencie zechce zmierzyć się z naszym królem Hipolitem ,który nieuchronnie się starzeje :-( a do tego dopuścić nie możemy . Ewa Quote
Ziutka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Jak tam po dzisiejszym wieczornym spacerku ? Były jakieś przygody ? ;) Quote
3 x Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 [quote name='Florentynka']Pięknie Gnojek rośnie! Morda już taka poważna, no cudny jest. ( Fred też, ale ja tu jestem od podziwiania Gnojka i już). A w temacie pies w bloku - ze strony Gnojka grozi Wam tylko jedno - nocne stróżowanie. Jakoś się z nim musicie dogadać zanim dorośnie i podejmie obowiązki, bo inaczej przesrane. Moja wersja gnojka siedzi właśnie na balkonie i stróżuje. Trzy sąsiednie wsie postawione na równe nogi, wszystkie kundle w okolicy usiłują go przegadać. Rany, jak ten dźwięk się niesie...I to jest jakaś zupełnie inna kategoria dźwięków. Sąsiedzi mają benia - on szczeka szeptem, w porównaniu. nie pomyliłaś się ? stróżowanie? może o chrapanie Ci chodziło ? ;) bo tego to już doświadczamy ale to chyba od Fredzia ;) chociaż i Gnojkowi się zdarza ;) póki co Gnojek uczy się załatwiac na dworze dwa dni = 1 kupa w mieszkaniu ;) i 6 na dworze na 6 spacerów bo nie pojebało nas na tyle, żeby co co 15 min wyprowadzać chciałoby się napisac, 'mała rzecz a cieszy' no ale nie taka mała ;) [quote name='ostatniaszansa']Uwielbiam ten wątek :) tylko dosyć późno się zorientowałam ,że Fred ma DS :crazyeye::crazyeye::crazyeye: UWIELBIAM WAS :multi::multi::multi: Ciągle czasu brakuje aby wpaść do Fredzia z czekającym workiem karmy i smakami. Niestety syn Fredzia Frodo już takim przytulakiem nie jest , popełnił morderstwo :placz::placz::placz: ,obserwujemy, bo bardzo prawdopodobne,że wyląduje w kojcu. Obawiamy się ,że w pewnym momencie zechce zmierzyć się z naszym królem Hipolitem ,który nieuchronnie się starzeje :-( a do tego dopuścić nie możemy . Ewa Ewa nie przejmuj się, my tez dość późno zorientowaliśmy się, że Fred już w Ds i że to u nas :p w odwiedziny niezmiennie zapraszamy :) Quote
3 x Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 zdjęcie z cyklu 'prawie trafiłem w posłanie' ale już niedługo się naumie ma od kogo :) 'dobranoc' :) Quote
Ziutka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Ziutka napisał(a):Jak tam po dzisiejszym wieczornym spacerku ? Były jakieś przygody ? ;) Sie pytam chyba, nie ? :mad: Quote
3 x Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 (edited) [quote name='Ziutka']Jak tam po dzisiejszym wieczornym spacerku ? Były jakieś przygody ? ;) ha my byśmy nie mieli przygód? :laugh2_2: ale ponieważ wstawilam zdjęcia zanim zobaczyłam to pytanie to kolejne zdjęcia będą jutro tzn dzisiaj ale w dzień ;) edit albo teraz ;) ale nie przygodowe ze spaceru bo nic specjalnego nie było no może tylko tyle, że Fred pobwił się z psem tylko odrobinę mniejszym od siebie normalnie 'na gołe klaty' się bawili z podskokami ;) a pomrukami iście niedzwiedzimi (aż się dziki pochowały w lesie no dobra po prostu nie wyszły z lasu ;) ) po czy Fred stwierdził: 'to wy sobie idzcie a ja poczekam aż metro wybudują' ;) btw w sumie na dzisiaj na dzień tez jakieś foty się znajdą ;) Edited February 15, 2013 by 3 x Quote
3 x Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 [quote name='Ziutka']Podaj adresa na priva ;) eee y y tzn chcesz wiedziec gdzie Fred się położył i czeka(ł) na metro? no chyba nie sądzisz że moje cudo ukochane (chrzanić imidż ;)) zostawiliśmy? ;) (już slę) Quote
Ziutka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 No slij ;) I idź na bazar kubrakojajeczny...zapisać mnie tam :) i zerknij jakie zadanie na Ciebie spadło :diabloti: Quote
3 x Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 Ziutka napisał(a):No slij ;) I idź na bazar kubrakojajeczny...zapisać mnie tam :) i zerknij jakie zadanie na Ciebie spadło :diabloti: o masz babo placek ;) musze zacząć dziergać mam nadzieję, że za duzo zamówień nie bedzie bo nie będę mogła wychodzić na spacery z Fredziem :evil_lol: i wątek umrze śmiercią nienaturalną bo jakoś coś mi sie nie wydaje coby Gremlin miał z Fredziem takie przygody ;) nawet jak wychodzimy we czwórkę to widzicie że tylko ja mam przygody a Grem ma jakieś zupełnie inne (dziwne??) postrzeganie rzeczywistosci :evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 Ja też zupełnie tego nie rozumiem, ze Grem jak to Grem - nic się nie dzieje, wsio jest OK :cool3: A właśnie...gdzie się Grem podziewa ? Quote
3 x Posted February 15, 2013 Author Posted February 15, 2013 [quote name='Ziutka']Ja też zupełnie tego nie rozumiem, ze Grem jak to Grem - nic się nie dzieje, wsio jest OK :cool3: A właśnie...gdzie się Grem podziewa ? <- o tam ;) widać Grem prawie jak Fred bo Fred to Fred JEST a Grem to Grem ;) BYWA (na dogo) Quote
Ziutka Posted February 15, 2013 Posted February 15, 2013 [quote name='3 x']<- o tam ;) widać Grem prawie jak Fred bo Fred to Fred JEST a Grem to Grem ;) BYWA (na dogo) A szkoda - lubie wasze "rozmówki"...np. o tym, kto ma racje :eviltong: Quote
Recommended Posts