3 x Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 (edited) [quote name='Ziutka'] Ta fotka na łóżku jest śliczna, super się prezentuje na niej - a raczej na TWOIM łóżku :evil_lol: o masz i zdenerowałaś Gremlina łózko jest jego materac i pościel wspólna a koc mój :evil_lol: edit a jeszcze se za pamięci rozlicznia dopisze ;) Wydatki: 220 zł - transport 35 zł - szczepienie p/wściekliżnie (bierzemy na siebie bo nie mam paragonu, wzięło i wcieło ;)) 70 zl - 12 kg karmy 55 zł - preparaty na stawy 144 zł - wizyta wet 2012.11.15 12,coś zł - Opokan na stawy Suma wydatków: 536 zł Wpływy: 55 zł - Ziutka 35 zł - Gremlin Suma wpływów: 90 zł Stan konta Freda: - 446 zł Fred dostał tez prezenty od Ziutki - wedzone smaki :loveu: Edited November 17, 2012 by 3 x Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Witam się u wspaniałego Freda :loveu: Jak minęła nocka ? Nie pakował się do łóżeczka Gremlina, na wspólny materac i koc Gosi ? :diabloti: Nie mogę napatrzeć się na tą fotkę :evil_lol: uwielbiam ją :loveu: Quote
3 x Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='Ziutka']Witam się u wspaniałego Freda :loveu: Jak minęła nocka ? Nie pakował się do łóżeczka Gremlina, na wspólny materac i koc Gosi ? :diabloti: witamy naszą ulubioną wielbicielkę Freda ;) noc mineła jak zawsze znaczy chrapał i pierdział ;) Nie mogę napatrzeć się na tą fotkę :evil_lol: uwielbiam ją :loveu: oć uszko oć ;) mamy jeszcze filmik, niepublikowany czyli Fred kontra odkurzacz budowlany ;) (prawda, że ładnie wygląda na płytkach? Fred, nie odkurzacz) [video=youtube;7pPv1vi1Q6M]http://www.youtube.com/watch?v=7pPv1vi1Q6M[/video] Ziutka pozwoliłam sobie podesłać maila z treścią do ogłoszeń Freda :crazyeye: Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 3 x napisał(a):witamy naszą ulubioną wielbicielkę Freda ;) Ja kocham wasze wszystkie tymczasy, tylko dopiero się rozkręcam i dlatego mniej mnie wcześniej było :eviltong: 3 x napisał(a):noc mineła jak zawsze znaczy chrapał i pierdział ;) No tak, czyli standard :diabloti: 3 x napisał(a):oć uszko oć ;) o tak, to jest coś pięknego :loveu: ta jego mina - bezcenne :loveu: 3 x napisał(a): mamy jeszcze filmik, niepublikowany czyli Fred kontra odkurzacz budowlany ;) (prawda, że ładnie wygląda na płytkach? Fred, nie odkurzacz) Generalnie to widzę, że Fredosław ma ten odkurzacz centralnie w doopie :shiny: 3 x napisał(a): Ziutka pozwoliłam sobie podesłać maila z treścią do ogłoszeń Freda :crazyeye: Widziałam...dziwne, że chcecie się go pozbyć :mad: :eviltong: Quote
Gremlin Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Ziutka napisał(a): Widziałam...dziwne, że chcecie się go pozbyć :mad: :eviltong: Dziwne? Jakbyś poczuła jego... hm... tajniaki, to też byś się chciała go pozbyć :mdleje: Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Gremlin napisał(a):Dziwne? Jakbyś poczuła jego... hm... tajniaki, to też byś się chciała go pozbyć :mdleje: Aż tak źle jest ? :cool3: Quote
3 x Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Ziutka napisał(a):Aż tak źle jest ? :cool3: na tyle "czadowo" że zdecydowaliśmy sie go już ogłaszać ;) Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 3 x napisał(a):na tyle "czadowo" że zdecydowaliśmy sie go już ogłaszać ;) No skoro tak mówicie, to niech tak będzie ;) Fotaski z dzisiaj jakieś wstawicie ? Macie ? Quote
obraczus87 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 3 x napisał(a):na tyle "czadowo" że zdecydowaliśmy sie go już ogłaszać ;) Negra nas zaczadzała :evil_lol: ale Negra ważyła 9 kg :evil_lol: a Fred waży "troszkę" więcej, więc naprawdę Wam wpółczuję :diabloti: Quote
3 x Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Ziutka napisał(a):No skoro tak mówicie, to niech tak będzie ;) Fotaski z dzisiaj jakieś wstawicie ? Macie ? my byśmy nie mieli? daj nam chwilkę ;) obraczus87 napisał(a):Negra nas zaczadzała :evil_lol: ale Negra ważyła 9 kg :evil_lol: a Fred waży "troszkę" więcej, więc naprawdę Wam wpółczuję :diabloti: dziękujemy za zrozumienie ;) Quote
3 x Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 zdjecie z pozycji "nochala" :loveu: Fred w pozycji "na pluszowego misia" i kilka z lasu czyli Fred jako 'miszcz' odwracania głowy a poza tym mgła dzisiaj z rana w lesie była Ziutka, jak jakieś zdjęcia podobają Ci się bardziej, możesz je popodmieniać do ogłoszeń wedle uznania Quote
Ziutka Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 omatkokochana......ależ fotka, padłam :mdleje: no i jak go nie kochać ? :loveu: Quote
Ziutka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Halo...Halo...jest tu kto ? Fredziu, jak się masz tygrysku ? Quote
3 x Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Ziutka']Halo...Halo...jest tu kto ? Fredziu, jak się masz tygrysku ? chrapie i pierdzi ;) czyli wszystko gra i buczy :) to zdjecie już było? Quote
ostatniaszansa Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 hahahahahahaha , na razie o Fredzie mówiłam Panu Józefowi i Pani Marcie oni go dobrze znali , zwłaszcza Pani Marta trochę sie go bała . po tym jak zobaczyła jego wkurzenie na BW - pogonił Ją :) Ewa Quote
Ziutka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='3 x']chrapie i pierdzi ;) czyli wszystko gra i buczy :) to zdjecie już było? Skoro chrapie i pierdzi to rzeczywiście jest wszystko ok :diabloti: Tak trzymaj Fredziu :evil_lol: :eviltong: A czy smaczki już wszystkie pożarł ? Tego zdjęcia jeszcze nie było - i nie wstawiliście filmiku jak bryka w stylu konika :errrr: Quote
3 x Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 niedzwiadek na przód już chodzi lepiej :) bierze opokon czy jakoś tak dla mnie chodzi ok, ale popatrzcie i powiedzcie co myślicie? [video=youtube;ArSmq54Q7xE]http://www.youtube.com/watch?v=ArSmq54Q7xE&feature=youtu.be[/video] w ogóle Fred to jest leniwiec, leży np tyłem do kuchni a w kuchni coś się zaczyna dziać to nie wstanie i się nie przeniesie tylko się przeczołguje żeby widzieć co się dzieje na poczatku myśleliśmy, że może mieć problemy ze wstawaniem ale po kilkunastu dniach obserwacji obstaiamy lenistwo ;) Ewa, uwierzyli Ci, że Fred mieszka w bloku ? Quote
3 x Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Ziutka']Skoro chrapie i pierdzi to rzeczywiście jest wszystko ok :diabloti: Tak trzymaj Fredziu :evil_lol: :eviltong: A czy smaczki już wszystkie pożarł ? Tego zdjęcia jeszcze nie było - i nie wstawiliście filmiku jak bryka w stylu konika :errrr: smaczki dostaje po jednym dziennie :) nie mamy filmiku jak bryka ale mamy inny będzie jutro :) musimy dawkować wam przyjemności ;) ale niektórzy mają już dostęp do linka z filmem ;) ja i gremlin :evil_lol: Quote
Ziutka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 3 x napisał(a):smaczki dostaje po jednym dziennie :) Trzeba pogonić ciotkę Soeme żeby wysyłała raz dwa, bo zbraknie :evil_lol: 3 x napisał(a):nie mamy filmiku jak bryka A ja mam na mailu, jak się bawi z kolegą / koleżanką :eviltong: Quote
3 x Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 widzisz jakie masz szczęście ;) filmik będzie jutro, koniec i kropka . dzisiaj podziwiajcie jak spaceruje :) Quote
Ziutka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 3 x napisał(a):widzisz jakie masz szczęście ;) filmik będzie jutro, koniec i kropka . Nooo i co na maila wejdę to oglądam :loveu: hehe, no jak tylko pomyślę jak bryka, to mi się śmiać chce, taki duży sceniacek :diabloti: Proszę Freda cmoknąć od ciotki w ten piękny mokry ogromniasty nochallll! Quote
3 x Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 [quote name='Ziutka'] Proszę Freda cmoknąć od ciotki w ten piękny mokry ogromniasty nochallll! w ten? :cool3: Quote
Ziutka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Dokładnie w TEN ! A co on taki smutny/zadumany ? Co wy żeście mu zrobili, hmm ? :mad: Quote
3 x Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Ziutka napisał(a):Dokładnie w TEN ! A co on taki smutny/zadumany ? Co wy żeście mu zrobili, hmm ? :mad: przeszkodziliśmy w chrapaniu ;) i wziął i się zadumał ;) edit. poprosiłam Gremlina żeby nagrał jak Fred chrapie ale powiedział, że nie będzie mu obciachu robił ;) Quote
Ziutka Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 3 x napisał(a):przeszkodziliśmy w chrapaniu ;) i wziął i się zadumał ;) Biedny psina no...okropnie mu dokuczacie :diabloti: 3 x napisał(a):edit. poprosiłam Gremlina żeby nagrał jak Fred chrapie ale powiedział, że nie będzie mu obciachu robił ;) Ejjj, Grem, weź no nagraj, chcemy to usłyszeć :errrr: Quote
Recommended Posts