Dada M Posted October 13, 2011 Author Posted October 13, 2011 Zapraszam na bazarek dla Tytusa: http://www.dogomania.pl/threads/216056-SREBRNA-BIŻUTERIA-ubrania-dvd-dla-Tytusa-do-24.10-do-21.00 Quote
Dada M Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Zapraszam na kolejny bazarek, tym razem na pokrycie długu Koli - przepyszne psie przysmaki, wędzone kurze łapki z domowej wędzarni ! http://www.dogomania.pl/threads/2161...17.10-do-21.00 Quote
Dada M Posted October 14, 2011 Author Posted October 14, 2011 Astaroth - żurawina może być w każdej postaci :) I można podawać też furagin, tylko to jest chyba na receptę. Quote
Dada M Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 Byłam tydzień temu u Astaroth - Tytus był, jak zwykle, uroczy i wspaniały :) Tylko coraz starszy ... Zdecydowaną większość doby przesypia. Na szczęście zawsze pod łapą są jakieś szczeniaki, które nie pozwalają mu stetryczeć do końca. Biedny Tytusik musi się odpędzać od młodzieży, która na punkt honoru przyjmuje przymilanie się do wielkiego wujaszka ;) Quote
tripti Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 słyszałam nawet, że towarzystwo wpycha się na posłanko Tytusa, co mu nie w smak :) Quote
Dada M Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 tripti napisał(a):słyszałam nawet, że towarzystwo wpycha się na posłanko Tytusa, co mu nie w smak :) A tak, młodziaki w specyficzny sposób okazują Tytkowi szacunek ;) Quote
Dada M Posted November 9, 2011 Author Posted November 9, 2011 Dotarło 200 zł od Alice Midnight z bazarków outletowych - dziękuję pięknie :) Alice - kawał dobrej roboty, dziękuję za poprowadzenie bazarków ! Dotarła też wpłata od malibo57 - 50 zł za XI - (i wielkie podziękowania za bazarki !) :) Quote
alice midnight Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 cieszę się, że chociaż tak mogłam pomóc, fanty były rewelacyjne i to i przyjemna kwota do podziału na psiaki się zebrała :) pozdrawiam serdecznie! Quote
Dada M Posted November 18, 2011 Author Posted November 18, 2011 W spadku po Rozi Tytus otrzymuje 210 zł: http://www.dogomania.pl/threads/196740-ROZETKA-wyniszczona-wiekowa-dama-19.10.2011-odeszła-za-TM/page26 Dotarła wpłata od Arim - 30 zł za XI - dziękuję :) Przekazałam Astaroth 500 zł - 300 zł za DT w październiku i 200 zł za dotychczasowy pobyt w DT w listopadzie. Bea100 przekazała dla Tytusa fanty na bazarek (zabawki), gdy tylko zacznie sprawniej działać mój domowy internet, postaram się wystawić duży bazarek. Wkrótce będę u Astaroth, tym razem zrobię zdjęcia :) Quote
obraczus87 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Wymiziaj chlopaka i Tusie ode mnie ;) no Foczke i Jankę tez i pozostala zgraję ;) Quote
Dada M Posted November 20, 2011 Author Posted November 20, 2011 Trudno nie wymiziać, zgraja każdego dopadnie ;) Quote
malibo57 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Wszystkie wymiziane! Trafiło mi się być u Astaroth i mieć wielką przyjemność z obcowania z całą bandą:loveu: Co za osobniki! Zdjęcia mam bardzo kiepskiej jakości - o wybaczenie proszę. Wrzucę je gościnnie u Tytka, bo nie znam wątków pozostałych psiaków, dobrze? Tytus jest przekochany:) Coraz piękniejszy, słowo! Jeśli to w ogóle możliwe. Wszystkie psy u Astaroth ( te, które spotkałam) są piękne, mądre i urocze, ale Tytek z Bernim biją pozostałe "na łepek". Tytuliński z Janą ( ciasteczka wątróbkowe, ciasteczka;-)) Quote
malibo57 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Naprawdę wstyd mi za te zdjęcia. Ale nie wstawić szkoda:diabloti: Berni - cud!:loveu:Co za fryzura! Quote
malibo57 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Tajfun:loveu: A te łapeczki węglem malowane? Jak u mojego Kazia:) Fantastyczne te konusy! Quote
Dada M Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Dziękuję za zdjęcia :) Na razie otwierają mi się tylko 4, nie mogę się doczekać, aż będę mieć lepsze łącze i zobaczę wszystkie :) Berni wyprzystojniał (dopiero teraz widać, jaki jest ładny), a Tytus staje się coraz bielszy ;) Quote
Dada M Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Zapraszam na wątek staruszki z geriatrium - Tekli: http://www.dogomania.pl/threads/2184...e-w-schronisku Tekla od kilku dni nie chodzi, walczymy o nią - chciałabym uzbierać fundusze na drybed, żeby przez te 16 godzin na dobę (gdy nie ma opiekunki) nie musiała leżeć na mokrym posłaniu. Quote
malibo57 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Wysłałam pocztą suplement dla Tytusa - doszedł? NUTRILITE™ Glukozamina z Boswelią Powiększ zdjęcie Dzienna dawka glukozaminy przyjmowana przez dłuższy czas zapewni nam silne i zdrowe stawy, wspomoże ich prawidłowe funkcjonowanie i właściwą ruchomość oraz odbuduje chrząstki. Organizm człowieka produkuje pewną ilość glukozaminy. W miarę starzenia się organizmu, organizm traci tę zdolność i dlatego stawy, szczególnie te najbardziej obciążane, czyli w biodrach, rękach i nogach, ulegają zniszczeniu, a chrząstka stawowa nie odnawia się. NUTRILITE Glukozamina z Boswellią (kadzidłowiec) to preparat, który zawiera: chlorowodorek glukozaminy oraz wyciąg z kadzidłowca (roślina tradycyjnie hodowana w Indiach), które wspierają tkankę łączną i stawy, koncentrat z owoców aceroli bogaty w fitoskładniki stanowiący źródło witaminy C, wyciągi z grejpfruta, mandarynki i cytryny. Wielkość: 150 kapsułek Quote
Astaroth Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 tak doszedł, miałam pytać jakie dawkowanie? Quote
bea100 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Malibo57, wiem, że tu zaraz wpadniesz, zgubiłam wątek Kazia, przepraszam za EOT...a może Kazio by tu pasował ? http://www.dogomania.pl/threads/218669-Szukam-du%C5%BCego-psa-suki-zachodniopomorskie Quote
malibo57 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Beo, Kazio jest zbyt dorosły;-) Poza tym, nie oddam go do budy ani kojca. Tylko Miś i Leon lubią mieszkać na zewnątrz - reszta idzie na kanapę i kwita! Ale dziękuję Ci bardzo za pamięć:) Dawkowanie: 1 kaps. dziennie - nie bardzo pamiętam, ale taka jest chyba połowa dawki ludzkiej? Możesz sprawdzić na opakowaniu, Natalio? Quote
Dada M Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Dziękuję bardzo za suplement dla Tytka :) Z tego bazarku jest 144,4 zł: http://www.dogomania.pl/threads/216056-SREBRNA-BIŻUTERIA-ubrania-dvd-dla-Tytusa-do-26.10-do-21.00/page5 Dotarła też wpłata od malibo57 - 50 zł za XII - dziękuję. A zaraz z lękiem spojrzę na rozliczenia i stawię czoło bolesnej prawdzie, ile już jesteśmy na minusie ;) Mam też kilka zdjęć Tytusa i reszty stada sprzed tygodnia - od tego czasy Tytus ma nową koleżankę, która jako jedyna prawie dorównuje mu gabarytami. Takiej niespodzianki to już dawno nie było ;) Quote
Dada M Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Przy moim nieustannie zrywającym łączu chyba nic z tego nie będzie :roll: Jutro postaram się coś wykombinować. Mam też bardzo dobrą wiadomość - suplement bardzo pomógł Tytusowi, zmniejszyły się problemy z nietrzymaniem moczu. Bardzo się cieszę, że jest coś, co poprawia komfort jego życia :cool3: Quote
Recommended Posts