Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Zagłosowałam, choć Tytus na pewno nie wspomina Maćka najlepiej ;)

Byłyśmy wczoraj u Natalii, Tytus demonstrował nam, jak pięknie biega i skacze - niestety, pomimo ogromnych chęci - sił i zapału wystarczyło mu tylko na kilka podskoków ;)

W kilku ratach udało się opłacić pobyt Tytka w DT w styczniu (przelewy: 150 zł, 100 zł + 50 zł gotówką przekazane wczoraj).
Mam problem z rozliczeniem, bo z pierwszego postu wynika, że Tytus jest kilkaset zł na minusie, ale na 100% wszystkie należności są uregulowane.
Możliwe, że uzupełniłam te braki z własnej kieszeni, bo czasem zdarzało się, że przekazywałam Astaroth gotówkę ;)

Edited by Dada M
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

postaram w marcu coś więcej wpłacić Tytkowi i jak Dado zgodzisz się-to w kwietniu podeślę Ci cosik na bazarek.Myślę,że dopiero pod koniec kwietnia ,to może jakiś grosik wpadnie Tytkowi na maj.

Posted

[quote name='arim']postaram w marcu coś więcej wpłacić Tytkowi i jak Dado zgodzisz się-to w kwietniu podeślę Ci cosik na bazarek.Myślę,że dopiero pod koniec kwietnia ,to może jakiś grosik wpadnie Tytkowi na maj.

Dziękuję pięknie, rzeczy na bazarki są zawsze mile widziane :)

APSA - chyba tak, więc dopisuję Tytkowi 10 zł.

Zapraszam na bazarek:

http://www.dogomania.pl/threads/225049-PLATER-lt-SREBRO-lt-BIŻUTERIA-na-staruszki-do-30.03-21.00

• 4 weeks later...
Posted

Zniknął cały wielki bazar, wystawiony m.in. dla Tytusa - tyle pracy poszło na marne, szlag mnie zaraz trafi.
Zdjęcia mam zapisane w imageshacku, ale opisy muszę zrobić od nowa :-/

Dotarły wpłaty:

malibo57 - 50 zł (IV)
ja - 50 zł (III)
Ania M. (opiekunka Tosi/Klary, która miała swój wątek na dogo) - 52 zł

Dziękuję :)

Z tego bazarku Tytus otrzymuje 22 zł:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/223143-BIŻU-BIŻU-zakończony-rozliczamy/page3

Na razie przelałam Astaroth 100 zł (I rata za DT w marcu).

Być może w nadchodzącym tygodniu będzie okazja, bym odwiedziła naszego staruszka :)

• 1 month later...
Posted

Och, no ładnie - już nikt o Tytusie nie pamięta ! Wstydźcie się.

Mam sporo nowych, ładnych zdjęć Tytka - wciąż cudowny, ale już taki stary ...
Stał się miłym, przytulaśnym, skapcaniałym cielakiem ;) Jednakże jest tak kochany, że można mu to wybaczyć ;)
Dużo śpi i wypoczywa, żyje już trochę w swoim świecie, ale zawsze odzyskuje przytomność, gdy w grę wchodzą smakołyki i głaski :)
Miło patrzeć, że ma taką dobrą, ciepłą, pogodną jesień życia.

Prozę życia, czyli finanse, zostawiam do omówienia na jutro ;)

Posted

malibo57 napisał(a):
Tytus uroczy, jak zawsze:)
Gosiu, czy Tytek ma jakieś niezaspokojone potrzeby?

Na razie Tytus czuje się w miarę dobrze - ma apetyt, chętnie chodzi na spacery.
Natalia kupiła mu Propalin, była minimalna poprawa, jeśli chodzi o posikiwanie - ale bez spektakularnych efektów.
Początkowo zestaw leków, które ostatnio dla niego zamówiłaś, przyniósł dużą poprawę - ale po 2-3 tygodniach wszystko wróciło 'do normy'.
Myślę, że przydałby mu się jakiś preparat typu Gelacan Fast - może uda nam się go kupić, gdy już odpracuję u Astaroth dług Tytusa za hotel ;)

Jeśli chodzi o finanse - do uregulowania są rachunki za kwiecień i maj.
Ciut-ciut będzie z ostatnich bazarków, na bazarek czekają jeszcze rzeczy od Arim - pyszne czekolady i budynie :)

• 1 month later...