arim Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Dada,wysłałam 50zł ale proszę zalicz mi 20 zł stałej za sierpień+ 30 do dowolnego wykorzystanie.Jak będę mogla to wyślę w sierpniu coś dodatkowo ale na dzisiaj nie wiem jak będę stała i dlatego prosze o zaliczenie mi tych 20zl jako stałej. jak ktoś będzie wystawiał bazarek dla Tytka to podeślejakieś fanty ale sama nie wystawię bo nie umię.Jakby co to proszę na pw-wyślę zdjęcia fantów. Quote
Dada M Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Arim - dziękuję bardzo :) Zdjęcia fantów wyślij proszę na razie na mojego maila: [email protected] - może ktoś będzie mógł pomóc z bazarkiem. Quote
Dada M Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Dotarła wpłata od Arim - 50 zł (20 zł - deklaracja za sierpień, 30 zł - na badania) - dziękuję :) Arim wysłała także zdjęcia i opisy biżuterii na bazarek - czy ktoś mógłby poprowadzić taki bazarek ? Wysłałabym gotowe do wklejenia zdjęcia (w formie linków do imageshack'a), opisy i ceny - potrzebuję osoby, która będzie pilnować bazarku, bo ja mam tylko sporadyczny dostęp do internetu. Z dobrych wiadomości - leki podarowane przez Malibo57 pomagają ! Wczoraj Tytus ani razu nie załatwił swych potrzeb pod siebie :) Pewnie dziś Astaroth wklei opis usg i wyniki morfologii. Quote
Dada M Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Z tego bazarku jest 50 zł dla Tytka: http://www.dogomania.pl/threads/207685-KOSMETYCZKI-C.-KLEIN-Y.-SAINT-LAURANT-próbki-ubrania-biżu-na-staruszki-do-19.05/page3 Quote
Astaroth Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 zapomniałam powiedzieć że Tytus został wykąpany jakieś dwa tygodnie temu, był bardzo grzeczny ale przestraszony, zaczął się trząść, nie chciał stać tylko się kładł, ale już mu się należała kąpiel, teraz jest czysty i pachnący :) Badanie krwi kosztowało 25zł. A tu zdjęcie z Tusią, reszta psów bawi się w ogrodzie a oni już czekają na powrót do domu, lenie ;) Shot at 2011-07-28 Quote
Dada M Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Śliczny :) Jaki jasny :) Już nie biszkoptowy, tylko kremowy ;) Quote
Monika z Katowic Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Ale kochany i ładny jest Tytus!!!:loveu: Na początku sierpnia złożę podanie do Skarpety im. Talcott (oczywiście zgodnie z wcześniejszą obietnicą - konieczny zwrot zapłacę ze swoich prywatnych pieniędzy). A czy ten czarny piesek może śpiewa? :):) Quote
Astaroth Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Monika z Katowic napisał(a):A czy ten czarny piesek może śpiewa? :):) to Tusia bardzo wymownie ziewa bo już chce wrócić na tapczan :) Quote
Dada M Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Monika z Katowic napisał(a):Na początku sierpnia złożę podanie do Skarpety im. Talcott (oczywiście zgodnie z wcześniejszą obietnicą - konieczny zwrot zapłacę ze swoich prywatnych pieniędzy). Kochana, bardzo Ci dziękuję :) Astaroth zaproponowała, by nie wpłacać jej pieniędzy za pobyt Tytka w DT w lipcu - pięknie dziękuję za tak wspaniałomyślny gest :loveu::loveu::loveu: Quote
malibo57 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Właśnie się dowiedziałam, że nie wysłałam Tytkowi lipcowej deklaracji... On jeden został tak potraktowany - nie mam żadnego wytłumaczenia, oprócz totalnego bajzlu w "księgowości". Przepraszam. Zaraz zrobię przelew zaległej lipcowej oraz aktualnej sierpniowej deklaracji. Quote
Dada M Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Gosiu, nie przepraszaj, no co Ty :) Nie ma problemu. Quote
malibo57 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 No, jak nie przepraszać? Tytek ukrył mi się między Uzim i Barrym. Poleciała podwójna wpłata. Quote
feliksik Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 kochani zarzyjcie - nikogo prawie na wątku, pies wyrzucony z auta i potrącony kolejnym - tragedia - nie ma nawet tymczasu: http://www.dogomania.pl/threads/212244-Wyrzucony-z-samochodu-i-potrącony-przez-samochód-Rudasek.-Błagam-o-pomoc.#post17373009 Quote
Dada M Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Zapraszam na wątek Cedra - ten przemiły pies siedzi już ponad 8 lat w schronisku. Potrzebuję pomocy przy ogłoszeniach ! http://www.dogomania.pl/threads/212173-CEDR-psia-owieczka-od-ponad-8-lat-w-schronisku-pomóż-ogłaszać-! Wczoraj odwiedziłyśmy z APSĄ Astaroth - Tytus starowinka przespał prawie całą naszą wizytę, ożywił się tylko, gdy z piekarnika zostały wyjęte psie ciasteczka :) Moim psom też bardzo smakowały - dziękujemy za prezent :) Quote
Dada M Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 Dotarła wpłata od malibo57 - 100 zł (VII, VIII) - dziękuję :) Zapomniałam napisać, że tydzień temu byłyśmy z APSĄ w odwiedzinach u Astaroth - Tytus przespał prawie całą wizytę, obudził go dopiero kuszący zapach wątróbkowych ciasteczek ;) Nawiasem mówiąc, gdy Tytus je widzi - nagle nie jest już taki stary ;) Astaroth - dziękujemy za ciasteczkowy prezent, moje psy były zachwycone :) Quote
obraczus87 Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Tytus jest wyjątkowym psem, ale na widok pysznych ciastek zaczyna zachowywać się jak młodzik ;) Quote
Astaroth Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 [quote name='Dada M']Astaroth - dziękujemy za ciasteczkowy prezent, moje psy były zachwycone :) APSA też pisała że jej psom smakowały. No to ciotki robimy bazarek, ja upiekę ciasteczka. Tu znalazłam taki gdzie osiągnęły naprawdę wysoką cenę: http://www.dogomania.pl/threads/201289-DO-USUNIĘCIA-rozliczony-Ciasteczka-wątróbkowe...-na-Aresa-i-psiaki-Myszy1-do-6.02?highlight=ciasteczka tylko moje nie wytrzymują 2-3tyg , psują się po kilku dniach jeśli nie stoją w lodówce, może zrobię bardziej płaskie i mocnie podsuszone następnym razem. ps. moja mama pomyliła je wtedy z tym ciastem czekoladowym :) przez chwile myślała że mi ciasto nie wyszło bo takie gumowate i dziwnie smakuje Quote
Monika z Katowic Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Na mój wniosek Skarpeta im. Talcott przyznała Tytusowi "zapomogę", która już poszła na konto. :) Oczywiście - konieczny, regulaminowy zwrot już zapłaciłam do kasy Skarpety. Quote
obraczus87 Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Natalia to ja czekam na bazarek z ciasteczkami :) Quote
Dada M Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 [quote name='Astaroth']ps. moja mama pomyliła je wtedy z tym ciastem czekoladowym :) przez chwile myślała że mi ciasto nie wyszło bo takie gumowate i dziwnie smakuje[/QUOTE] Rozważałam wtedy, czy poinformować APSĘ, że te ciasteczka są psie czy też przekazać jej je ze słowami "Astaroth upiekła pyszne brownie" ;) Monika - ślicznie dziękuję za pomoc dla Tytusa :) :) :) Tym bardziej, że ja teraz nie wiem, w co ręce włożyć - Lennon ma całe płuca w guzach, Chojrak jest w stanie zawieszenia, bo wciąż nie wiemy, czy ma nowotwór jądra, a Rozetka to już w ogóle trzyma się przy życiu tylko siłą woli. Na razie weterynarze radzą, by nic nie robić z tymi zmianami przy śledzionie i trzustce - tzn. żeby nie operować. Zamówię dla Tytka olej lniany, do przyrządzania pasty antynowotworowej - a pewnie za kilka tygodni znów trzeba będzie ponowić badanie usg i ostatecznie zdecydować, co dalej. Quote
Monika z Katowic Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Dado! Nie trzeba podziękowań - przecież obiecałam pomoc kochanemu Tytusowi.:loveu: Mocno trzymam kciuki za psiaka!:loveu: Quote
Astaroth Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 nie pomyślałam o tym żeby zapakować Ci brownie bo myśłałam że jeszcze wpadniesz w drodze powrotnej. A Tytusa i Janki nie widziałaś jak pojawiły się ciastka, to zupełnie inne psy ;) Quote
Recommended Posts