Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

znawcą nie jestem ale moim zdaniem bardzo nie jest to pies Agatki :wink: :lol:

nie chciałabym palnąć goopstwa, ale co mi tam :lol: ten nie wygląda na super przygotowanego - czyli nie wygląda jak pies Agatki :lol: no i wygląda jakby miał miękkie włoski a nie trymowaną szczotę :wink:

ale kto wie :lol: może goopstwa gadam jak tak to soryyy :lol:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Waszko znawca nie jestes ale masz racje:))))
Mek nieladnie:))tak sie nasmiewac z BIS Juniora:)))))))))))))))))))
a swoja droga to popatrzcie jak ma zrobione tylne lapki-wydaje sie,ze ma zajefajne katy,a tak naprawde to jest tylko tak wlos wyciety!!!no coz-niektorzy z wlosa katy robic musza i musza jezdzic za znajomymi sedziami,zeby cokolwiek skonczyc, bo u normalnch sedziow ta suka zawsze jest z tylu-3cia,4ta itp:))))))
Prosze NIE obrazac Agatki porownujac to cos do Dengiego!!! :evilbat: :evilbat: :evilbat:

Posted

a tu ta sama piekna sunia z katami:)))z super katami:))moj szelciak , ktory generalnie zawsze bedzie miec slabsze od sznaucerow ma lepsze:)))))

aaaaa i z linia dolna a la whippet:))dla niewtajemniczonych whippet to chart:)))))

Posted

Wklejam zdjęcie najpiękniejszego reproduktora w Polsce .
http://www.schnauzer.cz/fotogalerie_zobraz.php?id=380

Oczywiście nie wyglądałby tak , gdyby nie był umiejętnie przygotowywany .
Zobacz Mek na różnice w długości włosa .
Barki poszerzone długim włosem , reszta wysmuklona krótkim .
Ja osobiście jestem pod wrażeniem umięjętności hodowcy wyeksponowania zalet i jak przy wcześniejszym zdjęciu zatuszowaniu wad.
Na wystawach pierwsze wrażenie jest najważniejsze .

Posted

znalazlam Wam cos na necie-nie wiem co to,ale ladne i jak widac mozna i czarnego psa w ten sposob zrobic. Dla mnie to jest perfekcyjne przygotowanie psa do wystawy-nie odstaje ani 1 wlosek na lapkach.

Posted

Fryz podobny jak czesi robia. W zeszlym roku na CACIB-ie w Norymberdze, byla jedna Czeszeczka z czarna sunia i dwoma cz/s. Ta czarna sunka byla cacuszko i wlasnie tak zrobiona, a ze jeszcze byla z tych malutkich pieskow to wygladala zabojczo. Wszyscy hodowcy naokolo byli zachwyceni i tylko o namiary na Nia prosili.

A to jest Waciak w brazowych skarpetach:

http://img101.exs.cx/img101/8429/img157216mp.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...