Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Jak Zuzia tu slicznie wyglada :lilangel: :D .
madzior_ka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 no cudeńko!!! a przeszkódka własnej roboty? zaraz poszukam i powklejam parę fotek z naszego domowego treningu agility:0 moz ejuz je widzieliście ale agility etarz na czasie w naszych rozmowach było to wkleję:) Ka-vanga a wiesz, że nadal czekamy na zdjęcie Bandziorka skaczącego agility? obiecałać...... 8)
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Madziorko, cos specjalnie dla Ciebie :wink: :grins: : dwie pierwsze fotki sa sprzed dwoch tygodni, juz nie bylo slonca wiec zdjacia wyszly troszke malo wyraznie :-?, ale co tam :wink: : a te fotki zrobione byly na ostatnim treningu :D : ups, zrzucilam tyczke :roll: , no trudno, biegne dalej :wink: :evilbat: : a tutaj jestem na kladce, tak szybko biegne, ze moja pancia nie moze mnie dogonic :evil_lol: no i ostatnie dwa na palisadzie: eeeeee trzeba sie zatrzymac, zeby strefe zaliczyc (yyyy tzn. tak jest przy nauce :grins: ) .
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Acha zapomnialam jeszcze o jednaj fotce, jeszcze slalomik :D : .
Olivka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Ka -Vanga ! Kurcze gdzie Wy macie taki tor? Ale super . Tylko do takiego szkolenia , to musi być pies z odpowiednim charakterem. Moja Oliwka, to jednak typowa amerykanka jest. Żadne tam skoki, bo kurcze pobrudzić się można :errrr:
Agatka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 NO jestem w szoku !!! Nie wiedziałam ze Lulusiowe dziecko ma takie talenty ....
madzior_ka Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 nie no po co ja o te fotki prosiłąm:(( teraz ot już sięcalkiem załamałam....i....coraz bardziej ci zazdroszcze!!!! nie ma tak- od jutra przenosze sie do Warszawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) jejku ale super te fotki i Bandizorek jaki śliczniasty i w ogóle cudńko! ale iwdać, ze ma charakterek:) denisio też lubi skakać (musze jakieś przeszkody wykombinować) ale jak jest błotko i chlapy to nie za bardzo :oops: ostatnjo uczyłam go warować na mokrej trawie, ale niezbyt działało....przez 5 mnut było ok a potem znowu laleczna stwierdziła, że na mokrej trawie warować NIE bedzie 8) heh....mówie wam jaki z nim w deszcz jest ubaw :lol: a odpowiedz Olu na sznauceromaniakach gdzie można kupować przeszkody do agility? czy są jakieś specjalizujące się w tym firmy itd? z góry dzięki za odp, pytam z ciekawości bo i tak pewnie po kupieniu palisady bym zbankrutowała, ale co tam... :evilbat:
Marta-m Posted December 29, 2004 Author Posted December 29, 2004 zdjęcia super!!!!!!!!!!!! Jak ja kocham zdjęcia w ruchu,zwłaszcza podczas agility
dorotak Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Mniam, mniam, nareszcie jakieś zdjęcia sznaucerów w ruchu ;-) To my z Atosem tez sie pokazemy na torze: Bierzcie swoje sznaucerki na tor (lub róbcie własne przeszkody) bo one to uwielbiają!!! Pozdrowienia
jostra Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 To ja się dopiero załamałam :( Ka-Vanga Pół wieczora robiłam sesję zdjęciową a Ty tu przywaliłaś jakieś agility, buuuuuuuu :bigcry: :nerwy: w ogóle Cię nie lubię, a o Bangi to juz nie wspomnę :diabloti: :evilbat: chyba już nie wkleję żadnych fotek :( No chyba, że zrobię to dla Livki, żeby zobaczyła swoje dziecko, Izka - całuski dla mamusi :buzi: A Berry tak się poświęciła, bo ona to nie lubi takich ceregieli, woli się bawić :multi: No i to by było na tyle
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 E tam Jostra nie narzekaj, moje fotki byly na prosbe Madziorki :P . Ale mamy sliczna siostrzyczke :D , Bangi w przeciwienstwie do Ciebie bardzo lubi Berry i przesyla jej buziaczki :D .
Ka-Vanga Posted December 29, 2004 Posted December 29, 2004 Mniam, mniam, nareszcie jakieś zdjęcia sznaucerów w ruchu ;-) To my z Atosem tez sie pokazemy na torze: Bierzcie swoje sznaucerki na tor (lub róbcie własne przeszkody) bo one to uwielbiają!!! Pozdrowienia Dorotak, ale genialne foty, no cudo po prostu, uwielbiam sznaucery na torze :grins: . Buuuuuu, szkoda, ze swoim olbrzymom nie robilam fotek na torach :roll: . A ty trenujesz w Alternatywie, bo chyba nie w Forcie nie, bo oni maja te granatowe koszulki?
Agatka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Powiem wprost!!!! Jestem dumna z obydwu moich córeczek!!! Jak Livka dostała cieczke miałam kompletna pustke w głowie , nie wiedziałam kim mam kryc. W sumie nie wiadomo skad sie nagle znalazł pies... W dodatku troszke nie w tym momencie kryłam co trzeba , no ale przeciez Olga nie bedzie specjalnie dla mnie zostawac... A teraz widze, ze naprawde było warto !!! NO i dziekuje Wam dziewczyny ze małe maja tyle serduszka u Was!!! Świetnie trafiły !!!!! Dziekuje Wam za to !!!
julcia_so Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Wielkie Gartulacje dla mumuśki Livki za takie piękne córeczki!! :D Berry i Bangy są poprostu piękne!! :buzi: Teraz to tylko musze czekac na wystwe w Katowicach żeby zobaczyć na zywo te cudeńka!!! :wink: :smilecol:
Justa Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Sznaucerkowe skoki przez przeszkody są superaśne!!! A berry ma fajfnisty ogonek, nie taki jak Galucha zakręcony hehe ;) Fotki z "zimowego" spacerku... Galcik pozuje na osiedlowej ścieżynce ;) Kierujemy się w stronę lotnicha Sznaucer w ruchu Słoedkie minki :) Aż się oczka zaświeciły ;) Skupienie... Powrót do domciu... Kooooniec spacerku, na koniec dziffna minka
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Justa hmmm...superanckie fotki tylko ta nazwa:))zimowy spacer:)))))))brakuje tylko balwana i zima w pelni:))) eh, poszlabym na spacer poskakac z psami a tu trzeba siedziec w nudnej pracy:(((jak tak sie czlowiek na foty napatrzy...
Ka-Vanga Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 Justa, czaderskie fotki, hehe i jak mwila Orsini, tylko balwanka brak :wink: :D .
orsini Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 albo kopiujesz tamto i tu wciskasz powyzej postu Img, potem wklejasz adres i na koniec znowu klikasz ten przycisk z forum pt.Img i masz tak:))) http://img134.exs.cx/img134/1223/zdjcie69tn.jpg jaki smieszny psiaczek:))))))aaa i chyba jest za duzy,ale ja sie nie znam na tych pixelach ma miec 500 ale czego i gdzie to ja za gupia jestem:))nie wiem o co z tym chodzi:))
madzior_ka Posted December 30, 2004 Posted December 30, 2004 ale superanckie foty!! Galcia super, ale Atosik na torze jescze lepszy!! bu.........idę na ogród jakies przeszkody zmajstruje może chociaż prowizorycznwe bo to się w głowie nie mieści zeby toru w promeniu 40 km nie było :evil: :evil: :evil: jak się uda to dzisiaj moze jakieś foty wkleję chociaż nie będą zbyt rewelacyjne bo na polu szaro i smetnie:(
julcia_so Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Nie smutny, tylko skoncentrowany na sesji! :lol: Troche zarosła mu główka i wygląa jak ciapek! :wink:
alexandra Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Julciu ale macie przystojnego kawalera!!! Denisek jest śliczniasty!! Zwarty, łądnie zbudowany i naprawdę gratuluję tak ładnie wypielęgnowanej sierści, jest idealna, wzorcowa długość i szorstkość :wink:
julcia_so Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Oluś, bardzo dzięujemy!! :D :oops: :calus:
Ka-Vanga Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Julcia, ale z Deniska przystojniacha :D , super wyglada :D .
Recommended Posts