berenika Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Magdzior_ka czesć , wstyd się przyznać ale nic nie robię sama przy psie , to znaczy chodzi o wyglad. To jak wygląda Alter to zasługa p. Gromadzik hodowcy i weta w jednym , to od niej mam psa. Może kiedyś się nauczę (powiedzmy w czasie dłuższej przerwy w wystawach?). :lol:
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 berenika mam jedną fotkę tatusia Alterka :P poszukam jeszcze bo ta mało ciekawa :wink:
madzior_ka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 o widze, że Alterek ma sliczniastego tatusia;) bereniko a powied zmi jescze (skleroza ludzka a przynajmniej moja nie zna granic) ile tój psiak ma m-cy i czy wybierasz sie w najblizszym czasie na jakies wystawy;) pewnie pisałas juz wiec sorry bo tyle osób nowych przyszło ze sie meisza...
berenika Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Malawaszka szybka jesteś :lol: - dzięki. Jak ma elegancko przyciętą brodę. :o
jostra Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Lamborghini Svarcava Młodzieżowy Champion Polski i Młodzieżowy Zwycięzca Polski na wystawie w Poznaniu Uniś - moje Słoneczko :D Lambik w Przemyślu - Zwycięzca Rasy
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Mala, to zdjecie jest slabe, kurcze gdzie ja widzialam takie piekne :hmmmm: , jak tylko mi sie uda znalezc to wstawie :D . Madziorko, tak to sa tyczki poustawiane dla klasy S :D .
madzior_ka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Madziorko, tak to sa tyczki poustawiane dla klasy S . e.....to Denisio też spokojnie takie skacze:)) mysałam ze wieksze sa dla S:) śmeisznie własnie wygladają na nich te małe ale skoczne psiaki bo skaczą jak w klasie M tyczki S;))) ale przynajmniej są szybsze..:) a co do tunelu to kupowany gdzies czy robiony własnoręcznie?
berenika Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Madzior_ka - 06.02 skończy rok . Będę w Głogowie , a później to jeszcze nie wiem. Zobaczymy co z uchem ,bo nie chce stać :x . Jostra LAMBIK jest :iloveyou: cudowny. Chciałabym kiedyś do czarnego olbrzyma mieć białą miniaturę. Idealny układ :D .
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 wiem wiem że słabe ale już mam lepsze :grins: Stablemaster's Northern Hope CAC, CACIB, BOB, BIG & R.BIS!!! Świetny pies :multi: w jakiej on jest hodowli?? bo ta fota jest ze schnauzer.cz :wink: foto z EURO SHOW 2003 Bratislava
madzior_ka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Justynko super zdjęcia!!!!:))) malawaszko podaj storne hodowli barabella!!
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 http://198finm646324.dogterminal.com/ tu jest jeszcze jego fotka ale mala go widac, mialam kiedys fajne ale gdzies mi wcielo :bigcry: :wink: . On zostal w hodowli Stablemaster's, zreszta wiekszosc naszych sznaucerow opiera sie na finskich stablemasterach :D .
berenika Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Dzięki za zdjęcia. Alterowi też tak na grzbiecie ''faluje'' myślałam że to źle :-? . Ja niestety nie wiem z jakiej on jest hodowli. Chciałabym żeby Alter wdał się w tatę :D .
malawaszka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 buuahaha a to jakiś tam sobie inny sznaucer :lol: madziorka link już w linkowni
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 madzior_ka napisał(a):e.....to Denisio też spokojnie takie skacze:)) mysałam ze wieksze sa dla S:) śmeisznie własnie wygladają na nich te małe ale skoczne psiaki bo skaczą jak w klasie M tyczki S;))) ale przynajmniej są szybsze..:) a co do tunelu to kupowany gdzies czy robiony własnoręcznie? Madziorko tylko wez pod uwage, ze ona ma dopiero 6 miesiecy i nie moge za bardzo jej nadwyrezac, zreszta ma 33 cm wzrostu :wink: , a tunelik jest zakupiony, chyba w Czechach i troszke kosztowal :wink: . Jostra super fotki :grins: .
madzior_ka Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 wiem, wiem:) tunelik super:)) A to Bandziorek chyba jakbyś chciała keidyś startowac z nią to moze być na pograniczu jak dojdzie do 35 cm:) bo śłyszałam ze wtedy mozna i w S i w M startować:) a Denisio ma 33,5 cm :oops: więc jest tylko pół centymetra wiekszy od Bangi, nawet mu tego nie mówie bo by się chłopak jescze zawstydził... :oops:
Ka-Vanga Posted January 12, 2005 Posted January 12, 2005 Madziorko odpowiedzialam Ci w off topicu :D .
M@d Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Takie macie ładne psiaki, że zabrałem się i zrobiłem galerię mojego malucha. (link w podpisie) :-P
berenika Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Malawaszka ,co do tego zdjęcia innego sznucera- hahahaha :lol: , to uważam ,że przynajmniej awaryjnie to niezłe rozwiązanie :wink: :D . Tylko jak tego nauczyć :-? . A teraz dzisiejsze zdjęcie Altera . No otwórz tą lodówkę !!!!
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Berenika, widze, ze z uszkami coraz lepiej u Alterka :angel: :D . Hehe u mnie to wolaja do swojej psiej szafki, tam gdzie maja smakosiki :evilbat: .
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 Berenika - specjalnie dla Ciebie - 5 minutek roboty w Photoshopie :wink: Luna nieczesana z tydzień Luna "podrasowana" :lol: - na szybko :wink:
Ka-Vanga Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 WOOOOOOOOOW :o :o :o :o , Waszeczko ale z Ciebie zdolniacha, jak Ty to zrobilas???????
malawaszka Posted January 13, 2005 Posted January 13, 2005 no w photoshopie jest takie narzędzie - ustawia się odpowiednią grubość i rozmazuje się włosy :lol: bajer nie?? :D Amerykańca se można zrobić jak nic! :wink:
Recommended Posts