Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

Magdzior_ka czesć , wstyd się przyznać ale nic nie robię sama przy psie , to znaczy chodzi o wyglad. To jak wygląda Alter to zasługa p. Gromadzik hodowcy i weta w jednym , to od niej mam psa.
Może kiedyś się nauczę (powiedzmy w czasie dłuższej przerwy w wystawach?). :lol:

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o widze, że Alterek ma sliczniastego tatusia;)

bereniko a powied zmi jescze (skleroza ludzka a przynajmniej moja nie zna granic) ile tój psiak ma m-cy i czy wybierasz sie w najblizszym czasie na jakies wystawy;) pewnie pisałas juz wiec sorry bo tyle osób nowych przyszło ze sie meisza...

Posted

Lamborghini Svarcava Młodzieżowy Champion Polski i Młodzieżowy Zwycięzca Polski na wystawie w Poznaniu

Uniś - moje Słoneczko :D

Lambik w Przemyślu - Zwycięzca Rasy

Posted

Mala, to zdjecie jest slabe, kurcze gdzie ja widzialam takie piekne :hmmmm: , jak tylko mi sie uda znalezc to wstawie :D .

Madziorko, tak to sa tyczki poustawiane dla klasy S :D .

Posted

Madziorko, tak to sa tyczki poustawiane dla klasy S .

e.....to Denisio też spokojnie takie skacze:)) mysałam ze wieksze sa dla S:) śmeisznie własnie wygladają na nich te małe ale skoczne psiaki bo skaczą jak w klasie M tyczki S;))) ale przynajmniej są szybsze..:)
a co do tunelu to kupowany gdzies czy robiony własnoręcznie?

Posted

Madzior_ka - 06.02 skończy rok . Będę w Głogowie , a później to jeszcze nie wiem. Zobaczymy co z uchem ,bo nie chce stać :x .
Jostra LAMBIK jest :iloveyou: cudowny.
Chciałabym kiedyś do czarnego olbrzyma mieć białą miniaturę. Idealny układ :D .

Posted

wiem wiem że słabe ale już mam lepsze :grins:

Stablemaster's Northern Hope CAC, CACIB, BOB, BIG & R.BIS!!!

Świetny pies :multi: w jakiej on jest hodowli?? bo ta fota jest ze schnauzer.cz :wink:

foto z EURO SHOW 2003 Bratislava

Posted

Dzięki za zdjęcia.
Alterowi też tak na grzbiecie ''faluje'' myślałam że to źle :-? .
Ja niestety nie wiem z jakiej on jest hodowli.
Chciałabym żeby Alter wdał się w tatę :D .

Posted

madzior_ka napisał(a):
e.....to Denisio też spokojnie takie skacze:)) mysałam ze wieksze sa dla S:) śmeisznie własnie wygladają na nich te małe ale skoczne psiaki bo skaczą jak w klasie M tyczki S;))) ale przynajmniej są szybsze..:)
a co do tunelu to kupowany gdzies czy robiony własnoręcznie?

Madziorko tylko wez pod uwage, ze ona ma dopiero 6 miesiecy i nie moge za bardzo jej nadwyrezac, zreszta ma 33 cm wzrostu :wink: , a tunelik jest zakupiony, chyba w Czechach i troszke kosztowal :wink: .

Jostra super fotki :grins: .

Posted

wiem, wiem:) tunelik super:)) A to Bandziorek chyba jakbyś chciała keidyś startowac z nią to moze być na pograniczu jak dojdzie do 35 cm:) bo śłyszałam ze wtedy mozna i w S i w M startować:) a Denisio ma 33,5 cm :oops: więc jest tylko pół centymetra wiekszy od Bangi, nawet mu tego nie mówie bo by się chłopak jescze zawstydził... :oops:

Posted

Malawaszka ,co do tego zdjęcia innego sznucera- hahahaha :lol: , to uważam ,że przynajmniej awaryjnie to niezłe rozwiązanie :wink: :D . Tylko jak tego nauczyć :-? .

A teraz dzisiejsze zdjęcie Altera .

No otwórz tą lodówkę !!!!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...