madzior_ka Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 jejku! wchodze do galerii a tutaj tyle nowych zdjęć - super!! Marto wrezcie Ediego widzimy:) super bo dam aktualniejsze zdjecia na moją stornę, Orsini twoje maluszku tez jak zwykle kochane a prosze napisz na sznuacormaniakach bo jakos nie w temacie jestem ty asz teraz szczeniaki sznaucerki i szelki czy jak?
Agusia i Busiu Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 Super te nowe zdjecia! Marto Edi śliczniasty , no i zdjęcia zimowe też super ,o szczeniaczkach nie wspomnę bo piękne jak nie wiem co. Dorzucam coś od siebie , czyli Ajsza i Hesia Z Wilczej Skarpy , Hesia to ukochana psiunia mojej mamy:
madzior_ka Posted November 26, 2004 Posted November 26, 2004 super wyglądają razem hesia i Ajsza:) strasnie mi sie ostatnio podoba połącznie cz-s z p-s chciałabym dla Deniska jakiegoś pieska czarbo-srebrnego ale narazie to tylko marzenia!
malawaszka Posted November 27, 2004 Posted November 27, 2004 popatrzcie jaki bajer :lol: dziś się nauczyłam to robić :wink: fajowe fotki Ajszy i Hesi :P
orsini Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 chlopaki, bo nie pamietam kto pytal Mek lub Romas:))))specially for you - tata moich szczenkow, wystarczajaco amerykanski?:)))) i mamusia:))) te foty juz kiedys wkleilam,ale Wy tu nowi, wiec mam nadzieje, ze Justa sie nie obrazi...:)))
Marta-m Posted November 30, 2004 Author Posted November 30, 2004 to juz wiadomo skąd te szczeniaczki takie ładne :P :D
Pasavera Posted November 30, 2004 Posted November 30, 2004 Ile śliczniutkich foteczek się pojawiło :P :D :P Jak bym miała każdą z osobna chwalić to mój post zajął by chyba 1,5 metra :wink: Więc wszystkie foteczki supcio ! :lol: A jaki EDI puchaty :P :lol: No a to Figa, a któż by inny 8) Szczęśliwa bez smyczy :lol: Z przyjacielem Fuksiem 8) Funiaszek (więcej psiaka tutaj)
madzior_ka Posted December 1, 2004 Posted December 1, 2004 witajcie ja jestem obecnie na infie bo w domku mało czasu:(( Pas super fotki!!! mam nadizeje ze moge któres pozyczyc na stornke? a reszte tez prosze o wysyłanie na [email protected] duzych zdjec w oryginalnych rozmiarach bo chcę je umiescić do galerii na storne kto nie wyśle zdjeia niestety ie umieszcze na stronie bo nie chce juz dłuzej czekać:((( te ktore sa wezme z galerii ale nie będę całej przeszukiwała w poszukiwaniu dużych a w niej są raczej małe,. wiec prosze was o wysłanie opoisów waszych piesków ich kilkunzdjeć na mojego miala:) z góry dzieki czekam!
orsini Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 zobaczcie jaki sliczny prezent na mikolajki dostalam od NATY:)))) i jeszcze jedno:))) CZADOWE NIE???:))))))))
Ka-Vanga Posted December 3, 2004 Posted December 3, 2004 No czadowe, a kto to robi takie fajne rzeczy :D .
madzior_ka Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 ale świetne:) a kto to jest ta dziewczyna, ona pisze na forum którymś/
Kora- Posted December 5, 2004 Posted December 5, 2004 Witam Pasavera figa jest świetna a nowe zdjecia kory są
Marta-m Posted December 5, 2004 Author Posted December 5, 2004 Kora jest naprawde piekna...Juz taka dorosła,a niedawno jeszcze była taka mała owłosiona kuleczka :wink:
Romas Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Orsini! Teraz przegladaja galerie zobaczylam Twoje pieski i pytanie czy dosc amerykanskie :-) Jak dla mnie bomba.Szczegolnie suczka ,przepiekna :D
madzior_ka Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 fanie, że sa zdjecia Kory bo dawno jej nie widzieliśmy, niestety jakość nie za dobra le i tak super, że sa! śliczniasta jest Kora. ale widać, że już tak smao jak Denisio zaczyna zarastać;) ja chyba dzisiaj wezmę nożyczki i spróbuje trochę poprzycinać Deniskowi przedpiersie, pupkę, łapki (na około opuszek) żeby wyglądał znowuy jak elegancki sznuacio,,, :)
Pasavera Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ramka sznaucerkowa, którą dostałam od świętego mikołaja :lol: Młody sztucerek :P
Ka-Vanga Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Pas, jestes wstretna, musisz wszedzie umieszczac ta czaderska ramke, specjalnie mi to robisz, zebym patrzyla i wzdychala :wink: :lol: :evil_lol: . Nie kazdy byl taki grzeczny i dostal takie cudo od Mikolaja :eviltong: :wink: :evil_lol:.
Ka-Vanga Posted December 6, 2004 Posted December 6, 2004 Ale pewnie niebawem się pojawi sznaucerka w sznaucerkowej ramce :P Ale to bedzie super wygladalo :D .
orsini Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 to tez Nata:)))czad nie?:))))))))))))))) laska jest niesamowita zdolniacha!!!!!!!!!!
Seja Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 hej!! Ostatnio dzieki wam zrobiłam sie genialna! Moze uda mi sie linki do zdjęć Sei tu wstawić...zobaczymy... :D http://img41.exs.cx/img41/4841/v7xpysio.jpg http://img9.exs.cx/img9/4211/l9gsejapo4fryzjerze.jpg http://img66.exs.cx/img66/2043/d3v1.jpg Mam nadzieję ,że mogę tu pokazywać linki bo nawet nie wiem...jak mi sie uda to moze jeszcze jakieś dodam..
Seja Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 łooooo i jeszcze dwa... :D http://img77.exs.cx/img77/3159/t5wsejanapr.jpg http://img75.exs.cx/img75/1756/w7asejanapralce.jpg Sejuta w ubranku..alez ona nie lubi fotek
Mek Posted December 7, 2004 Posted December 7, 2004 Seja a masz zdjatko jakie jak seja była wyskubana na łyso bo bardzo bym chciał zobaczyc jak taki sznaucio wyglada.
Recommended Posts