Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku! wchodze do galerii a tutaj tyle nowych zdjęć - super!! Marto wrezcie Ediego widzimy:) super bo dam aktualniejsze zdjecia na moją stornę, Orsini twoje maluszku tez jak zwykle kochane a prosze napisz na sznuacormaniakach bo jakos nie w temacie jestem ty asz teraz szczeniaki sznaucerki i szelki czy jak?

Posted

Super te nowe zdjecia! Marto Edi śliczniasty , no i zdjęcia zimowe też super ,o szczeniaczkach nie wspomnę bo piękne jak nie wiem co.

Dorzucam coś od siebie , czyli Ajsza i Hesia Z Wilczej Skarpy , Hesia to ukochana psiunia mojej mamy:

_373784_n.jpg

_374435_n.jpg

_374436_n.jpg

_374454_n.jpg

_374455_n.jpg

_374456_n.jpg

Posted

super wyglądają razem hesia i Ajsza:) strasnie mi sie ostatnio podoba połącznie cz-s z p-s chciałabym dla Deniska jakiegoś pieska czarbo-srebrnego ale narazie to tylko marzenia!

Posted

Geniusz.jpg

chlopaki, bo nie pamietam kto pytal Mek lub Romas:))))specially for you - tata moich szczenkow, wystarczajaco amerykanski?:))))

santinkaR.jpg

i mamusia:)))

te foty juz kiedys wkleilam,ale Wy tu nowi, wiec mam nadzieje, ze Justa sie nie obrazi...:)))

Posted

Ile śliczniutkich foteczek się pojawiło :P :D :P

Jak bym miała każdą z osobna chwalić to mój post zajął by chyba 1,5 metra :wink: Więc wszystkie foteczki supcio ! :lol: A jaki EDI puchaty :P :lol:

No a to Figa, a któż by inny 8)

100_2476.jpg

Szczęśliwa bez smyczy :lol:

100_2473.jpg

100_2470.jpg

100_2474.jpg

100_2468.jpg

100_2469.jpg

Z przyjacielem Fuksiem 8)

100_2461.jpg

100_2457.jpg

Funiaszek (więcej psiaka tutaj)

100_2455funio2.jpg100_2455funio1.jpg

Posted

witajcie ja jestem obecnie na infie bo w domku mało czasu:(( Pas super fotki!!! mam nadizeje ze moge któres pozyczyc na stornke? a reszte tez prosze o wysyłanie na [email protected] duzych zdjec w oryginalnych rozmiarach bo chcę je umiescić do galerii na storne kto nie wyśle zdjeia niestety ie umieszcze na stronie bo nie chce juz dłuzej czekać:((( te ktore sa wezme z galerii ale nie będę całej przeszukiwała w poszukiwaniu dużych a w niej są raczej małe,. wiec prosze was o wysłanie opoisów waszych piesków ich kilkunzdjeć na mojego miala:) z góry dzieki czekam!

Posted

Orsini!

Teraz przegladaja galerie zobaczylam Twoje pieski i pytanie czy dosc amerykanskie :-)

Jak dla mnie bomba.Szczegolnie suczka ,przepiekna :D

Posted

fanie, że sa zdjecia Kory bo dawno jej nie widzieliśmy, niestety jakość nie za dobra le i tak super, że sa! śliczniasta jest Kora. ale widać, że już tak smao jak Denisio zaczyna zarastać;) ja chyba dzisiaj wezmę nożyczki i spróbuje trochę poprzycinać Deniskowi przedpiersie, pupkę, łapki (na około opuszek) żeby wyglądał znowuy jak elegancki sznuacio,,, :)

Posted

Pas, jestes wstretna, musisz wszedzie umieszczac ta czaderska ramke, specjalnie mi to robisz, zebym patrzyla i wzdychala :wink: :lol: :evil_lol: . Nie kazdy byl taki grzeczny i dostal takie cudo od Mikolaja :eviltong: :wink: :evil_lol:.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...