Pink Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 bosh, jakie sliczne psiaki :o sama nie wiek ktory ladniejszy :roll: chyba czlowiek jedynie moglby sie taka gromadka zadowolic :wink:
malawaszka Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Wszystkie fotki przeboskie :multi: czemu ja nadal nie dostaję powiadomień????????? :evil:
berenika Posted January 1, 2005 Posted January 1, 2005 Spróbuję wstawić zdjęcie , tak jak malawaszka poradziła tu mój pies ma 5 miesięcy
malawaszka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 :angel: piękny :angel: będziecie na wystawie w Katowicach? :angel: :angel: :angel:
Agatka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 NO piekny Gośc !!!! Prosimy wiecej foteczek !!!!
berenika Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Hej to znowu ja -Alter. Już nie rozwalam gazet. Mam niezłą zabawe z tą piłeczką ( do dziś zresztą ) :lol: :Dog_run: Ciągle mam 5 miechów.
malawaszka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 no przecudowny jest :angel: :angel: :angel: rewelacyjny :multi: i jaki uśmiechnięty :angel:
julcia_so Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Bereniko, Alterek jest cudowny i przepocieszny! :angel:
madzior_ka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 nio to teraz ja się chwalę:) Oto Denisek w nowym ubranku:) zdjęcia sprzed 15 minut:) jak widać ubranko jescze nie ma zamka więc skorzystałam z agrawek, i nogawki jescze nie dokończone bez gumeczek na brzuszku:) ale tak się etraz zastanawiam bo mielismy skracać noawki żeby były vczarne całe z guimeczkami na końcu a do zdjęcia mu podwinęłam i tak mi się spodobało, ze zastanawiam się czy mu tak nie podwiniąć:) oczywiście równo, przyszyc i może jakąś gumeczkę chociaż nie wiem bo .slicznie te czerwono wykończone nogawki wyglądają no nie?
berenika Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Bombowe wdzianko!!! Ja nie umiem szyć :-? , zresztą mam olbrzyma :) . Choć jak widzę wasze piechy w Takich ubrankach mam ochotę na miniaturkę :D .
malawaszka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 łooo fajowe ubranko :angel: ciekawe kiedy mnie się uda stworzyć takie cudo :oops:
Pink Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 maly-duzy cudenko 8) A ubranko zajefajne :o TZ, jak zobaczyl to krzyknal, oj jaki fajny Mikolaj :wink: Koniecznie zostaw to czerwone, superancko wyglada :lol:
malawaszka Posted January 4, 2005 Posted January 4, 2005 a teraz uwaga uwaga :wink: udokumentowałam szaleństwa Luny i Merci :angel: :angel: :angel: co prawda na fotkach to nie jest takie super jak na żywo ale jest :multi: no i jeszcze dodam, że Mercedes jest u mnie od soboty i dziś dopiero albo już Luna odpuściła zawziętośc i zaczęła zabawę :angel: niestety Merci już niedługo idzie do swojego nowego domku :( podchody :lol: i poszły konie po betonie :lol: i jeszcze dwa zbliżenia na sierściuchę Luny bo mi zwiały z obiektywu więc możecie ocenić :wink: :lol:
Ka-Vanga Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Waszka, fotki SUPER, swietnie razem wygladaja :D . Widzisz mowilam, ze Luna sie do niej przekona i bedzie dobrze (to tylko kwestia czasu byla :D ), strasznie sie ciesze, ze sie udalo ja przekonac do Mercedes :D .
orsini Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Waszka CZAD:))zwlaszcza jak Lunka sie nie miesci w kadrze i ucieka:)))))))
M@d Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Witam, Poniżej link do zdjęć bezrodowodowego, 3 letniego, miniaturowego Sznaucera urwisa :-P http://www.idz.pl/sznaucer/ Dokąd oni poszli? I czemu Pan kazał pilnować tego blaszanego pudła???
Ka-Vanga Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Witaj M@d, ale superanckie zdjecia :D , z malucha rzeczywiscie niezly urwis :lol: .
julcia_so Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Waszko, extra zdjęcia! Chciałabym widzieć tą zabawę na żywo~! :lol: M@d masz superowego psiaka! :)
berenika Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Kolejne zdjęcia Altera. Mam 6 miesięcy i lubię małego pana.
malawaszka Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 mmmm jak bosko :angel: :angel: :angel: taki mały dzidek z taki psiskiem :angel: moje marzenie :wink:
berenika Posted January 5, 2005 Posted January 5, 2005 Malawaszka specjalnie dla Ciebie :fadein: psy co prawda nie moje , ale dziecko tak. Głogów 2004 Bartuś patrzy na babcię mojego Altera.
Recommended Posts