Jump to content
Dogomania

GALERIA SZNAUCERÓW (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

Posted

bosh, jakie sliczne psiaki :o sama nie wiek ktory ladniejszy :roll:

chyba czlowiek jedynie moglby sie taka gromadka zadowolic :wink:

sznauci5ys.png

• Replies 9.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nio to teraz ja się chwalę:) Oto Denisek w nowym ubranku:) zdjęcia sprzed 15 minut:)

000_3034.jpg

000_3036.jpg

jak widać ubranko jescze nie ma zamka więc skorzystałam z agrawek, i nogawki jescze nie dokończone bez gumeczek na brzuszku:) ale tak się etraz zastanawiam bo mielismy skracać noawki żeby były vczarne całe z guimeczkami na końcu a do zdjęcia mu podwinęłam i tak mi się spodobało, ze zastanawiam się czy mu tak nie podwiniąć:) oczywiście równo, przyszyc i może jakąś gumeczkę chociaż nie wiem bo .slicznie te czerwono wykończone nogawki wyglądają no nie?

Posted

Bombowe wdzianko!!!

Ja nie umiem szyć :-? , zresztą mam olbrzyma :) . Choć jak widzę wasze piechy w Takich ubrankach mam ochotę na miniaturkę :D .

Posted

maly-duzy cudenko 8)

A ubranko zajefajne :o TZ, jak zobaczyl to krzyknal, oj jaki fajny Mikolaj :wink: Koniecznie zostaw to czerwone, superancko wyglada :lol:

Posted

a teraz uwaga uwaga :wink: udokumentowałam szaleństwa Luny i Merci :angel: :angel: :angel: co prawda na fotkach to nie jest takie super jak na żywo ale jest :multi: no i jeszcze dodam, że Mercedes jest u mnie od soboty i dziś dopiero albo już Luna odpuściła zawziętośc i zaczęła zabawę :angel: niestety Merci już niedługo idzie do swojego nowego domku :(

podchody :lol:

P1030008.jpg

P1030016.jpg

i poszły konie po betonie :lol:

P1030013.jpg

P1030011.jpg

P1030009.jpg

P1030004.jpg

P1030005.jpg

P1030003.jpg

P1030006.jpg

P1030001.jpg

P1030002.jpg

i jeszcze dwa zbliżenia na sierściuchę Luny bo mi zwiały z obiektywu więc możecie ocenić :wink: :lol:

P1030010.jpg

P1030012.jpg

Posted

Waszka, fotki SUPER, swietnie razem wygladaja :D . Widzisz mowilam, ze Luna sie do niej przekona i bedzie dobrze (to tylko kwestia czasu byla :D ), strasznie sie ciesze, ze sie udalo ja przekonac do Mercedes :D .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...